Close

En Miku i la Fant

En Miku és un mico valent i curiós, i la Fant una elefanta amb un gran cor. Tots dos, amb la seva colla d'amics, exploren el món i es diverteixen.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/en-miku-i-la-fant/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

17/03/2019 - "Una situació enganxosa"
Mentre prova de menjar-se un grapat de baies delicioses, en Miku trenca una branca sense voler i una saba superenganxosa comença a degotar sobre la clariana. En Miku i la Fant acaben enganxats a ells mateixos, l'un amb l'altre, a terra, a les lianes i a tot el que hi ha a la clariana. Com s'ho faran per aturar aquesta saba tan enganxosa?
16/03/2019 - "L'artista"
En Miku veu les seves petjades al fang i li agrada com queden. Llavors també posa les mans al fang i deixa empremtes a les roques del voltant. Ha descobert l'art! Es llança entusiasmat al seu descobriment i fa escultures i quadres. La Fant també hi vol participar però s'adona que ella no està dotada per a l'art.
17/03/2019 - "L'aire dels esternuts"
Arriba un vent de la sabana que arrossega milers de llavors. En Miku dona l'alarma i els animals de la selva es preparen per a la invasió de llavors, però ja és massa tard: les llavors desfermen el caos, fan pessigolles a tots els animals, que queden paralitzats dels tips de riure, i disparen l'al·lèrgia explosiva de la Fant.
17/03/2019 - "Atrapat al forat"
En Miku cau dins el forat de l'arbre i hi queda atrapat! La Fant intenta tot el que se li acut per treure'l d'allà, però no el pot xuclar amb la trompa, ni sacsejar l'arbre fins a alliberar-lo, ni ajudar-lo a sortir amb una inundació. Intenta inflar l'arbre. En Miku n'acaba sortint però ara la situació és pitjor: l'arbre s'ha inflat tant que sobresurt del dosser de la selva i en Miku queda encallat a dalt de tot.
17/03/2019 - "Problema de bombolles"
En Miku descobreix unes baies especials que, si les bufes, fan unes grans bombolles liles. Les ensenya a la Fant i tots dos s'ho passen de primera fins que en Miku queda atrapat dins una bombolla que ha fet la Fant i va rebotant per tota la selva. La Fant intenta rescatar-lo, però la feinada encara es complica més quan la bombolla surt disparada cap a l'espai.
17/03/2019 - "Aventures de mainaderes"
La Mama Estruç demana a en Miku i la Fant que facin de mainaderes dels seus ous. En Miku es pensa que això serà fàcil. Però els ous són uns artistes de l'escapada i ben aviat emboliquen en Miku i la Fant en una persecució per la selva a gran velocitat i en direcció a tota mena de desastres. Per fer de mainaderes d'aquests ous, en Miku i la Fant necessitaran fer bastant més que cantar una cançó de bressol.
17/03/2019 - "Quin singlot!"
La Fant té singlot i en Miku intenta ajudar-la a trobar una solució. Ho intenta amb els remeis tradicionals com aguantar-se la respiració o beure de cap per avall, però només aconsegueixen empitjorar-ho fins que el singlot de la Fant és tan fort que la llança per la selva botant com una pilota de cinc tones. L'única cosa prou potent per fer-l'hi passar és en Humph, l'eriçó rondinaire.
17/03/2019 - "És un monstre?"
És de nit a la selva. Els animals intenten dormir, però hi ha tot de sorolls misteriosos que els tenen desperts. La girafa està esparverada. És un monstre? No! És en Rocky, el rinoceront, que és somnàmbul i s'obre pas per la selva aixafant-ho tot. No passaria res si no fos que es dirigeix cap a la preciosa gespa d'en Humph, que dorm.
16/03/2019 - "Millores a casa"
Mentre la família Estruç es banya al riu, en Miku, la Fant i en Rocky juguen a tirar-se la pilota en una clariana i sense voler fan malbé el niu de l'estruç. L'han de reconstruir si no volen tenir un problema, però de seguida es troben embrancats en un projecte de construcció massa complicat. Just abans que arribin els estruços, el nou superniu que en Miku i la Fant han construït, s'esfondra i ara han de córrer a arreglar el desgavell.

Otros programas infantiles >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >