Close

En Miku i la Fant

En Miku és un mico valent i curiós, i la Fant una elefanta amb un gran cor. Tots dos, amb la seva colla d'amics, exploren el món i es diverteixen.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/en-miku-i-la-fant/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

13/01/2019 - "Forat foradat!"
El que més estima en Rocky en aquest món és un pal! N'enterra un a prop de l'estany, però l'endemà al matí ja no recorda on és i comença a cavar desesperat per trobar-lo. En Miku i la Fant proven de portar-li uns altres pals a en Rocky, però no hi ha manera que els faci cas. Cava tants forats que crea un immens laberint, i en Miku i la Fant s'hi troben atrapats.
13/01/2019 - "Una casa nova"
Sense voler, en Miku i la Fant arrenquen un rusc de l'arbre on és sempre i acaba penjat a les branques del seu arbre. Les abelles surten a protegir casa seva i en Miku i la Fant han de buscar-se un altre lloc per viure. Busquen per la selva un altre arbre que els vagi bé... però no hi ha enlloc com a casa.
13/01/2019 - "Aventures de mainaderes"
La Mama Estruç demana a en Miku i la Fant que facin de mainaderes dels seus ous. En Miku es pensa que això serà fàcil. Però els ous són uns artistes de l'escapada i ben aviat emboliquen en Miku i la Fant en una persecució per la selva a gran velocitat i en direcció a tota mena de desastres. Per fer de mainaderes d'aquests ous, en Miku i la Fant necessitaran fer bastant més que cantar una cançó de bressol.
13/01/2019 - "Quin singlot!"
La Fant té singlot i en Miku intenta ajudar-la a trobar una solució. Ho intenta amb els remeis tradicionals com aguantar-se la respiració o beure de cap per avall, però només aconsegueixen empitjorar-ho fins que el singlot de la Fant és tan fort que la llança per la selva botant com una pilota de cinc tones. L'única cosa prou potent per fer-l'hi passar és en Humph, l'eriçó rondinaire.
13/01/2019 - "Millores a casa"
Mentre la família Estruç es banya al riu, en Miku, la Fant i en Rocky juguen a tirar-se la pilota en una clariana i sense voler fan malbé el niu de l'estruç. L'han de reconstruir si no volen tenir un problema, però de seguida es troben embrancats en un projecte de construcció massa complicat. Just abans que arribin els estruços, el nou superniu que en Miku i la Fant han construït, s'esfondra i ara han de córrer a arreglar el desgavell.
13/01/2019 - "És un monstre?"
És de nit a la selva. Els animals intenten dormir, però hi ha tot de sorolls misteriosos que els tenen desperts. La girafa està esparverada. És un monstre? No! És en Rocky, el rinoceront, que és somnàmbul i s'obre pas per la selva aixafant-ho tot. No passaria res si no fos que es dirigeix cap a la preciosa gespa d'en Humph, que dorm.
12/01/2019 - "Emergència floral"
La Fant té una flor que és el que més s'estima. Accidentalment, en Miku la fa malbé amb un coco. Desesperat, busca una altra flor per tota la selva per poder-l'hi substituir abans que la Fant arribi a casa, però totes les flors que li agraden estan vigilades per les abelles, o per en Humph, o són d'una planta carnívora gegant. Fins a on està disposat a arribar en Miku per ajudar la seva amiga?
12/01/2019 - "Aniria a la fi del món"
Avui juguen a pilota i el partit es complica molt: en Miku surt disparat i arriba volant a l'Antàrtida. Comença el llarg viatge de tornada a casa i pel camí fa nous amics que són molt estranys. Mentrestant, la Fant travessa congostos, deserts i mars buscant el seu amic desaparegut. Finalment, es troben en una illa deserta al mig de l'oceà. Han viatjat fins a fer mitja volta al món. Com tornaran a casa?
12/01/2019 - "Passeu per aquí"
Les passes tan sorolloses de la Fant causen molèsties a la selva -de poc que trepitja en Ribbert, fa caure fulles sobre el prat d'en Humph i gairebé desperta els ous de la Mama. Finalment, decideix estar-se totalment quiet, però això és molt difícil mentre en Miku és a prop menjant fruita deliciosa. La Fant salta per agafar la fruita i sense voler fa que es desprengui una roca que rodola per la selva amenaçant els animals. El problema es resoldrà quan la Fant comenci a córrer i faci tremolar la terra.

Otros programas infantiles >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >