Close

GR Barcelona

Després de "GR Terres del sud", les dues temporades de "GR Pirineus" ¡ "GR Camí de Sant Jaume" Marc de las Heras torna a posar-se en ruta amb "GR Barcelona", aquest cop dins de la ciutat per descobrir-la des d'un vessant diferent i amb rutes fàcils de realitzar.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/gr-barcelona/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

15/11/2017 - "GR Barcelona - 17/07/2015"
Resum dels millors moments de tota la temporada.
10/11/2017 - "El gran banquet"
Ruta d'1 jornada i 24 km a peu, on descobrirem la part més occidental del Montseny, segurament la més desconeguda de tot el Parc Natural. Començarem dalt del cim del turó de Tagamanent i anirem fins al Restaurant el Bellver on farem un bon esmorzar de forquilla amb productes típics del Vallès Oriental. Des d'allà farem via passant per la Masia Ca l'Agustí, el Pla de la Calma i arribarem fins al Clot de la Mora, on hi ha un taller artesanal de llana i feltre. Seguirem per la Vall de l'Avencó, la vall més freda del Montseny, i arribarem a Aiguafreda, on coneixerem una granja de porc ecològic molt especial. I acabarem a Tagamanent, al Restaurant El Folló, cuinant amb la Mercè, la mestresa, i vivint un gran banquet espectacular.
03/07/2015 - "El camí del cava"
Alt Penedès. Camins del vi i del cava. Ruta Subirat Parent. Ruta d'1 jornada i d'uns 10 km a peu. A la comarca del Penedès seguirem els camins del Vi i del Cava des del mirador del Circell a Les Gunyoles. D'aquí anirem fins a l'aeròdrom d'Avinyonet on dalt d'un ultralleuger contemplarem les vinyes. Passarem per Cantallops, Sant Pau d'Ordal i a Lavern, coneixerem una família que viu i treballa al voltant d'un producte poc conegut però molt suculent, el préssec d'Ordal. Acabarem a Sant Sadurní de Noia, la capital mundial del cava, coneixent la història d'aquest producte tant Internacional i descobrint el seu procés d'elaboració.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >