Close

Disculpin les molèsties

Actualment els espectadors catalans dediquen gairebé quatre hores al dia a mirar la televisió. Per molts la tele ha estat un dels invents més importants del segle XX. La capacitat d'aquest mitjà de comunicació per arribar a qualsevol lloc, per connectar amb gent de totes les edats, sexes i condicions socials, és extraordinària.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Televisión
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/disculpin/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

18/08/2011 - "La salut a través de la tele. Del Doctor Caparrós a House"
Un dels grans temes de la ficció televisiva és la salut. Sèries d'hospitals, metges d'urgències, metges de poble, entranyables o malcarats...el catàleg és infinit. Des del "Doctor Caparrós" fins a "House", hem vist moltíssimes ficcions mèdiques: "A cor obert", "Mash", "Doctor en Alaska", "Urgencias", "Hospital central", "Anatomía de Grey"...
15/07/2011 - "L'humor a través de la tele. De Gila a Andreu Buenafuente."
L'humor és un ingredient essencial de la programació televisiva. I en aquest capítol es fa memòria dels grans humoristes que hem vist a la tele. Aquest programa ens permet recuperar diversos moments, estils diferents de fer riure i formats diferents... Tip i Coll, Gila, Martes y Trece, Cruz y raya, La Trinca, Benny Hill, Joan Capri, Mikimoto, Andreu Buenafuente, el Wyoming, Mr. Bean, o programes com el "Sé lo que hicísteis", "Muchachada Nui" o "Polònia". De la mà dels entrevistats intentarem esbrinar què és el que ens fa riure, si ara riem del mateix que abans i si tenim menys tabús o ens hem tornat políticament correctes.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >