Close

Els Croods: l'origen

Vols saber com es vivia a la prehistòria? Acompanya els Croods en aquest viatge al passat!

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
Tema:
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/els-croods-origen/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

14/12/2018 - "En Grug contra les mates / Peus contents"
Dues històries més. En la primera, en Grug, per continuar formant part del grup de caçadors, ha d'aprendre matemàtiques. Ell no creu que per apedregar animals faci falta fer unes operacions tan complicades amb números, però l'Amber no ho veu així. En la segona història, a l'Eep i una colla d'adolescents els ha agafat la dèria de ballar. Els seus pares ho veuen com una cosa perillosa i absurda, i els ho prohibeixen.
14/12/2018 - "Els llangaiots lletjots"
Una de les tradicions de l'època del Croodaci era fer un partit anual de llançament d'ous. La tradició deia que hi havia un equip molt bo, els Esclafadors de les Coves, i un equip molt dolent, els Llangaiots Lletjos; els primers sempre guanyaven i els segons sempre perdien. Però l'Eep no està gaire d'acord amb aquesta tradició i decideix canviar-la, malgrat l'oposició del seu pare, un dels millors jugadors dels Esclafadors.
13/12/2018 - "La Fal·lera / Rebel sense causa"
En la primera història, a l'Eep li agafa una fal·lera per un jove molt guapo i no se la pot treure de sobre. La família mira d'ajudar-la, perquè tenir aquesta fal·lera per un noi està considerat una maledicció. En la segona, en Tonk creu que no té amics, i es fa amic dels llangaiots. La família l'avisa que els llangaiots només estan interessats en el menjar i que no seran mai uns amics de debò.
13/12/2018 - "La nit dels Croods vivents / Una mica de sucre"
Dues històries, en aquest episodi: en la primera, els Croods es queden adormits de dia i, com que això no és habitual, els seus companys cavernícoles els prenen per morts vivents i decideixen matar-los ben matats, cosa que als Croods no els fa gaire gràcia. En la segona història, els Croods descobreixen la mel i el seu poder energètic. Tot d'una es pensen que són invencibles, però tanta dolçor té uns efectes secundaris que no trigaran a descobrir.
12/12/2018 - "La iaia, la fantasma amb cara de pocs amics / Sandy, la nena dolenta"
En la primera història, la iaia es fa passar per morta perquè la família no li fa cas. Vol donar-los una lliçó i se'ls apareix en forma de fantasma, cosa que no sembla preocupar gaire la família. En la segona, la Sandy es porta molt malament i els habitants de la Vall d'Ahhh! volen desterrar-la. Per sort, l'Amber s'ofereix a educar-la perquè no sigui tan entremaliadament agressiva, però no li resultarà fàcil.
12/12/2018 - "El jardí dels Famolencs"
En Bruk és molt diferent de tothom, és "vegetamenjant", que vol dir que no menja carn. L'Eep l'hi critica, i en Bruk li contesta que és una vulgar seguidora. Però l'Eep no vol ser seguidora de ningú i també es fa "vegetamenjant". L'Ugga la defensa, però en Grug no ho troba gens bé perquè va contra les tradicions. De tota manera, tots dos decideixen ajudar-la, i se'n van a buscar vegetals al Jardí dels Famolencs.
11/12/2018 - "El misterEep no resolt"
Mentre els Croods dormen a la cova, algú els pren les poques coses que tenen. Però l'única que sospita que les coses les ha agafat un altre cavernícola és l'Eep, la resta de la família creu que s'han aixecat de nit i se n'han anat caminant totes soles. L'Eep intentarà convèncer la seva família que ella té raó, i per aconseguir-ho farà servir tècniques d'investigació molt avançades per l'època del Croodaci.

Otros programas infantiles >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >