Close

Spirit, cavalcant en llibertat

La Lucky té 12 anys i se'n va a viure a un poble del Far West on coneixerà l'Spirit, un cavall salvatge.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/spirit-cavalcant-llibertat/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

16/02/2019 - "La Lucky i la borrufada mortífera"
A Miradero hi ha una passa de grip i s'espera que arribi un tren amb medicaments per poder tractar els malalts del poble. Però hi ha una tempesta de neu a la muntanya i el tren no arriba. La Lucky i la Maricela, les úniques dues persones del poble que no han agafat la grip, decideixen anar a buscar el tren seguint la via a cavall.
16/02/2019 - "La Lucky i l'esperit de Nadal"
És Nadal, però a Miradero no hi arriben regals perquè una nevada que hi ha hagut a la muntanya no deixa passar el tren. Llavors, a la Lucky se li acut la idea de repartir regals a tota la mainada del poble amb l'ajuda de l'Abigail i la Pru. Mentrestant, en Jim porta una oca a casa perquè la Cora la cuini per al dinar de Nadal, però com la l'oca és viva, ella no s'hi veu amb cor.
16/02/2019 - "La Lucky i el llarg camí cap a casa"
A la subhasta d'un poble, posen l'Spirit a la venda, però la Lucky i el seu pare no hi arriben a temps per comprar-lo. La Lucky i les seves amigues van a veure la dona que l'ha comprat per convèncer-la que torni el cavall a la Lucky, però mentrestant, l'Spirit s'escapa i les tres amigues hauran de fer el que sigui per trobar-lo.
16/02/2019 - "La Lucky i el preu de la llibertat"
A Miradero hi ha una cursa de cavalls i la Lucky té moltes ganes de participar-hi amb l'Spirit, però hi ha un problema: no hi accepten noies. Com que hi vol participar com sigui, la Lucky es posa un bigoti postís i es fa passar per un noi. Al final, arriba a la meta per davant d'en Grayson, que per venjar-se li voldrà prendre l'Spirit.

Otros programas infantiles >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >