Close

La Riera

"La Riera" és la telenovel·la de sobretaula de TV3 protagonitzada per Mercè Sampietro, Pere Arquillué, Laura Conejero, Anna Sahun, Bea Segura, David Selvas...

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/la-riera/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

25/06/2017 - "La Riera - capítol 1534"
És el dia de la inauguració de l'hotel. Arriba el moment de la veritat i hi ha unes quantes preguntes per contestar. Aconseguirà en Sergi recuperar la Maribel? Trobarà la Mercè la manera de desfer-se de l'Emili? Qui era l'home o dona que va agafar la pistola la darrera nit? Què va veure realment la Maria a casa d'en Claudi la nit dels trets? Què serà de Can Riera? I el més important: Sabrem, per fi, qui va matar en Claudi?
23/06/2017 - "La Riera - capítol 1533"
La Maribel i l'Emili entren en guerra total, mentre en Sergi s'adona que no s'ha tret del cap la noia. La Rebeca ha de saber-ho. En Lluís descobreix els plans de l'Emili per a can Riera i ho explica a la mare. La Mercè ja no pot callar més. Finalment, la Maria aconsegueix pau a casa i es dedicarà a protegir els seus fills. I de quina manera! Avui serem testimonis de fets sorprenents que afegiran més confusió sobre el cas de l'assassinat d'en Claudi.
22/06/2017 - "La Riera - capítol 1532"
La Lídia torna a quedar amb l'Omar, disposada a acabar amb ell d'una vegada, però el que no sap és que hi ha una conspiració molt ben organitzada contra ella. I avui li poden donar el cop definitiu. La Maria, per netejar una mica la seva imatge, diu que està disposada a casar la Tilda i la Griselda, però ara són elles les que no ho veuen clar. La Rebeca està disposada a marxar amb en Sergi, però només si està segura que ell ha passat pàgina amb la Maribel.
21/06/2017 - "La Riera - capítol 1531"
La Mercè es planteja seriosament treure's la vida amb una sobredosi de pastilles, però una petició de la Maribel li dona noves forces. De tota manera, l'Emili maniobra amb la Maria en contra d'ella. En Quiroga sembla incapaç de confiar en la seva germana, malgrat els esforços que fa la Susi. L'Emili està empipadíssim amb l'Iñaki, que no està disposat a carregar amb les responsabilitats del seu pare.
20/06/2017 - "La Riera - capítol 1530"
La pediatra diu a en Quiroga que, si no torna la Susi, haurà d'avisar els serveis socials, ja que ell no vol fer-se càrrec de la nena. La Maria parla amb el policia del que representa abandonar un fill. La Maribel està decidida a marxar de seguida al Japó. En Sergi queda tocat i fa una proposta sorprenent a la Rebeca. La Maria ha descobert un complot per acabar amb la seva carrera política i només troba una solució: aliar-se amb el diable.
19/06/2017 - "La Riera - capítol 1529"
L'Emili pren consciència del disbarat que està a punt de fer i recula. En Lluís arriba a casa amb els seus fills i s'adona que alguna cosa grossa acaba de passar. S'enfronta amb l'Emili, però això mai no és una bona idea. L'Omar torna a posar-se en contacte amb la Lídia per demanar-li que demani perdó a tothom a qui ha fet mal. L'Àxel avisa la Maria i la Bibiana que va haver d'explicar el tema de la coartada falsa a en Sergi. I la Rita exigeix a l'Albert que faci fora de la Fundació la Lídia i la Menchu.
16/06/2017 - "La Riera - capítol 1528"
La Mercè queda tocada després d'una trobada fugaç a l'estació. A la fonda hi ha un incident desagradable quan s'hi presenta a dinar la Maria Monclús, ja que la Tilda s'hi encara, amb el suport de tots els companys. L'Emili, que ja s'ha barallat amb la Leire per culpa del que està fent a l'Iñaki, vol tallar del tot aquestes actituds dels treballadors i amenaça l'equip i, de passada, la Mercè. La dona no pot més i provoca una reacció violenta del seu home. En Marçal està decidit a localitzar la Susi i rep ajuda de qui menys s'esperava.
15/06/2017 - "La Riera - capítol 1527"
La Bibiana està enfadada amb l'Àxel perquè ell la va amenaçar de fer públic que li va proporcionar una coartada falsa. La Maria demana al seu fill que no comprometi la noia i en Sergi sent la conversa. Però encara hi ha més secrets, a can Monclús. Enredada per la Lídia, la Rita va a fer una gestió a un polígon. Allà se la troba... i no està sola. En Pasqual i la Mireia tornen a quedar. Ell busca la reconciliació.
14/06/2017 - "La Riera - capítol 1526"
Finalment, la Nora és conscient del que li està fent l'Alfred i afronta la realitat amb valor. L'Iñaki és conscient que el seu pare el deixarà penjat i explica a la seva germana que ha assumit la responsabilitat de tots els delictes fiscals de l'Emili. La noia ho troba molt injust. La Maribel diu a la Mercè que l'Emili està al cas de la seva visita a en Bruno i que ha fet apallissar el noi. En Quiroga explica a la Rebeca que la Maribel ha tallat amb ell perquè encara està enamorada d'en Sergi. No queda gaire tranquil·la.
13/06/2017 - "La Riera - capítol 1525"
L'Emili no s'espanta fàcilment. Sap qui és el culpable que la Mercè l'enxampés ahir, així que decideix "castigar-lo". Ha sortit a la llum que la Maria no vol casar la Tilda i la Griselda. Una d'elles és més bel·ligerant que l'altra. Avui queda claríssim allò que l'Alfred està fent a la Nora. Fins i tot ella podria tenir-ho clar. La Lídia posa en marxa un pla en contra de la Rita i de l'Omar. La Menchu, que li fa costat, diu a la Rita que no ha de patir per res. La Rebeca dona a en Sergi una carta de la Joana.
12/06/2017 - "La Riera - capítol 1524"
La Mercè i la Maribel reconeixen que estan totalment atrapades, sense proves contra l'Emili, així que la Mercè decideix passar a l'acció en contra del seu home. La Maribel, per la seva banda, està cada cop més convençuda de marxar cap a Tòquio. La fugida de la Susi és un problema gros per a en Quiroga i la Maribel ho sap. Tornem a veure la Joana en el seu moment més baix. La dona és incapaç de superar l'absència del seu home.
09/06/2017 - "La Riera - capítol 1523"
Tot són males notícies per a ella, i la Susi decideix tirar la tovallola. No s'hi veu, com a mare, i necessita fugir. La Maribel s'adona que les coses amb en Quiroga no van gens bé. Cal fer-hi alguna cosa. La Lídia, totalment paranoica, decideix anar per la Rita. La Menchu vol protegir la noia i li suggereix que marxí. L'Àgata voldria reconduir la relació de l'Àxel i la Bibiana, però la filla de la Maria és dura.
08/06/2017 - "La Riera - capítol 1522"
La Mercè vol saber si és veritat tot el que li va explicar la Maribel. Només hi ha una manera de saber-ho: parlar directament amb en Bruno. Però la mà de l'Emili és molt allargada. La Tilda i la Griselda demanen a la Maria que les casi, però l'alcaldessa té les seves idees i s'hi nega. La Tilda no es quedarà de braços plegats. La Susi no se'n surt i està a punt de petar. En Pasqual continua rondant la Mireia i a la Núria no li fa cap gràcia. En Quiroga sabrà que la Maribel va parlar amb en Sergi, abans que amb ell, de la possibilitat de marxar al Japó.
07/06/2017 - "La Riera - capítol 1521"
L'Emili, que està sent investigat per corrupció, exigeix a la Mercè que faci un dinar per a les dues famílies. Però està molt nerviós i acaba muntant un espectacle bastant lamentable. La Lídia denuncia l'Omar per assetjament, però els Mossos, que saben tot l'historial la prenen per boja. I les "sorpreses" continuen produint-se al seu voltant. La Griselda sent que tot li va malament d'ençà que es va separar de la Tilda. La troba molt a faltar.
06/06/2017 - "La Riera - capítol 1520"
En Quiroga esbronca la Maribel per haver xerrat més del compte amb la Mercè. La noia ja no pot més i es planteja seriosament marxar de Sant Climent. La Lídia, convençuda que l'Omar i la Rita estan al darrere de tot el que li està passant, s'enfronta a la noia, que no entén res. Avui, la Lídia tornarà a "rebre", i la Menchu no hi és per ajudar-la, ja que ha marxat al pis de Barcelona. Ja hi ha els resultats de balística. Avui sabrem si inculpen o exculpen l'Ània.
05/06/2017 - "La Riera - capítol 1519"
Després del que li va explicar la Maribel, la Mercè està distant amb l'Emili. Ell es pensa que és per culpa d'en Robert i passa a l'acció. De seguida troba una víctima propiciatòria. L'estat d'ànim de la Susi va variant en funció de les notícies que li van donant sobre la salut de la seva filla. Ha tornat en Pasqual amb la intenció de recuperar la Mireia. I en Sergi s'obsessiona ara amb l'Ània, la seva nova sospitosa d'assassinat.
02/06/2017 - "La Riera - capítol 1518"
A la Maribel li costa molt callar tot el que sap. I l'Emili encara la tensa més quan l'obliga a presentar un tast de la nova carta en vint-i-quatre hores. La Maria surt perjudicada per un article que publica la Muriel. L'Emili i l'Albert Flaquer l'aparten del projecte del centre de dia per a persones amb discapacitat. La Rosalia, enamorada, vol aprofitar el delicat moment pel qual està passant en Robert. L'Àgata, que té una enganxada amb la Mercè per l'Ernest, explica a l'Àxel com està la seva relació amb ell...
01/06/2017 - "La Riera - capítol 1517"
A la Susi li han fet una cesària. La nena, que només té vint-i-vuit setmanes, és a la incubadora i la seva vida corre perill. Tothom està força amoïnat per les dues. Ha tornat l'Àgata. Ha vingut a conèixer el seu germà. De passada, intentarà arreglar les coses entre els seus pares. En Sergi s'assabenta que la policia va darrere de l'Ània i s'enfronta al seu germà Lluís, ara company de feina seu, també.
31/05/2017 - "La Riera - capítol 1516"
La Lídia amaga a la Menchu que té una cita amb l'Omar. Evidentment, s'endurà una sorpresa majúscula. La Tilda té claríssim que l'Alfred està fent amb la Nora el mateix que va fer amb ella quan va néixer en Cesc. La Susi està de vint-i-vuit setmanes, però les coses es compliquen i haurà d'anar a Urgències. L'Iñaki acaba explicant a la seva germana que l'Emili estava embolicat amb en Bruno. La noia entén que el seu matrimoni és una farsa.
30/05/2017 - "La Riera - capítol 1515"
La Menchu, que es compadeix de la Rita en veure-la patir per l'Omar, fa veure que està encantada amb el pis que li ha regalat la Lídia. Ella rep una rosa i dona per fet que es tracta d'un detall d'en Kilian, el seu amant. La Nora torna a treballar abans d'hora i l'Alfred continua fent coses estranyes que, per ara, ella mira d'amagar i pair. En Bruno fa un pas endavant i explica a l'advocat els draps bruts de l'Emili, però la Maribel no en té prou.
29/05/2017 - "La Riera - capítol 1514"
L'Emili aguanta la mentida, però avui es trasllada a casa de la Mercè i en va prenent possessió. Se suposa que aquesta nit consumaran el matrimoni. Mentre la família de la Candela se'n torna als Estats Units, la policia interroga l'Ània. L'aparició de la pistola la converteix en sospitosa. Surt tot a la llum i en Lluís està rabiós amb en David. La Maribel no pot suportar la inacció d'en Quiroga i se'n torna a la presó per parlar amb en Bruno.
26/05/2017 - "La Riera - capítol 1513"
És el dia del casament menys romàntic que es pugui imaginar. En Sergi, tocat per les paraules d'ahir d'en Robert, intentarà que la seva mare es faci enrere. La Maribel necessita parlar amb en Bruno i el va a veure a la presó. El noi es desmunta i li explica tota la veritat. La cerimònia està a punt de començar. Els nuvis estan preparats i els convidats, al seu lloc. El jutge pren la paraula...
25/05/2017 - "La Riera - capítol 1512"
En Quiroga diu a la Maribel que voldria que la Susi tornés a casa, i a la Maribel li sembla perfecte. Parlarà amb la seva germana. En Robert no està disposat a rendir-se i busca el suport d'en Sergi perquè faci canviar de parer a la Mercè. L'Emili i la Maria necessiten netejar les seves respectives imatges i pacten una estratègia conjunta. A la Muriel no li fa cap gràcia. I l'Alfred continua fent creure a la Nora que és una mala mare i l'obliga a prendre una decisió bastant poc lògica.
24/05/2017 - "La Riera - capítol 1511"
Avui sabrem més coses de la pistola que duia l'Ània el dia que va cobrir en Lluís, i va transportar la droga de la Lídia i la Menchu. La Susi ha trobat pis. Se n'anirà aviat de casa d'en Marçal. La Tilda porta molt malament la separació de la Griselda. La metgessa sembla molt segura de la decisió que ha pres. La Maria voldria que l'Àxel i la Bibiana es reconciliessin, però és difícil, i ell està a punt d'acceptar l'oferta per ser el xef de la casa rural de la Marta.
23/05/2017 - "La Riera - capítol 1510"
La Lídia torna a ser una gran empresària i, a més, té un amant nou. La Menchu li fa més nosa que servei, així que li fa una proposta que no li agradarà gens. I al Centre Social, malgrat la bona feina que fa, la Rita desconfia d'ella perquè és amiga de la Lídia. L'Emili, malgrat que té controlat el tema de la Candela, es veu obligat a renunciar a algunes coses perquè se li han acabat els asos que tenia guardats. L'Àxel és conscient que, si es queda al poble, tindrà molta gent en contra, així que busca alternatives. I en Quiroga va a la presó a veure en Bruno.

Otras series >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >