Close

Catmúsica

"Catmúsica" és el programa de música clàssica del canal 33. Cada setmana, concerts i recitals des de les millors sales del món.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Entretenimiento
Tema: Música
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/catmusica/fitxa-programa/ultims-programes/47616/

Episodios disponibles para ver online

03/12/2016 - "Concert Budapest festival orchestra - capítol 1"
19/11/2016 - "El piano de Yuja Wang - capítol 1"
28/06/2014 - "Videoclàssics 2014"
Avui podeu veure els tres videoclàssics seleccionats en el certamen del Quart Festival de Pasqua de Cervera. Els videoclàssics seleccionats (un primer premi i dos accèssits) són: "Marina", "Moon's Hideaway" i "Fantasia" amb músiques de Mompou, Debussy i Jordi Castellà. Ens ho presenten els mateixos realitzadors, Martí Sancliment i Marina Rodríguez, Robert Sirvent i Jordi Boquet.
14/06/2014 - "Música Savall, història Borja"
Per primera vegada en un documental, Jordi Savall s'obre a parlar de la seva música i del seu ofici. Coincidint amb el 500 aniversari del naixement de Sant Francesc de Borja, quart duc de Gandia, el documental ha seguit, amb Jordi Savall i els col·laboradors més pròxims, el procés de creació de Dinastia Borja. La música del temps dels Borja, del papa Alexandre VI i dels seus fills, Cèsar i Lucrècia, fins a arribar a Sant Francesc de Borja -jesuïta i, probablement, compositor-, n'és el fil conductor.
24/05/2014 - "Catalunya Música, 25 anys de viatge emocional"
Catalunya Música, l'emissora de música clàssica de Catalunya, vista des de dins. Un seguiment dels que fan la ràdio i dels que la viuen amb intensitat.
12/04/2014 - "Videoclàssics"
Aquesta és la tercera edició del certamen de vídeos de música clàssica, els Videoclàssics del Festival de Pasqua de Cervera. Realitzadors i músics entren en una viva complicitat amb uns resultats visuals realment interessants.
08/03/2014 - "Mig violí, una butaca i un piano"
Xavier Montsalvatge és una de les personalitats musicals més importants del període que va des de la República fins a la transició democràtica espanyola. Però també és una personalitat intel·lectual de primer ordre que es relaciona amb els artistes i pensadors més significatius del segle XX, tant en l'àmbit català, com espanyol i internacional. Aquest documental sobre la seva vida i la seva obra vol situar la figura de Montsalvatge en el lloc que li correspon, contextualitzant la seva obra en relació amb l'evolució artística, política i social de l'època que li va tocar viure, tant en l'àmbit català i espanyol com internacional, així com aclarir determinats aspectes poc coneguts de la seva biografia.
26/07/2013 - "Videoclàssics 2012"
En el marc del Festival de Pasqua de Cervera es fa un certamen de vídeos de música clàssica, els Videoclàssics. Realitzadors i músics entren en complicitat amb uns resultats visuals realment interessants. Avui us hem preparat l'emissió dels tres videoclàssics seleccionats en el segon certamen (un primer premi i dos accèssits) que segur que us sorprendran.
22/06/2013 - "Equip, música!"
Des de dos llocs ben diferents com són el Camp de l'Europa i la sala d'assajos de l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), els estudiants d'orquestra rebran una sessió d'entrenament també ben diferent.
14/11/2012 - "Concert inaugural de la temporada de l'OBC"
Des de la sala Pau Casals de l'Auditori de Barcelona, Pablo González inaugura la seva segona temporada amb la col·laboració de l'Orfeó Català i el Cor Madrigal, i amb la veu extraordinària de la contralt Ewa Podles.
13/01/2012 - "Testimonis de la natura - cap. 13"
Sèrie documental de 13 capítols que donarà a conèixer als espectadors els ecosistemes més representatius del nostre país. Des dels cims del Pirineu fins a les llacunes del delta de l'Ebre, "Catalunya salvatge" farà un repàs de la flora i la fauna dels paratges més emblemàtics de Catalunya.

Otros programas de entretenimiento >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >