Close

Casal rock

"Casal rock" és una docusèrie que segueix el repte de cantar rock a què s'enfronten 20 avis i àvies de més 70 anys aficionats al cant coral.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Música
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/casalrock/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

13/07/2010 - "Capítol 21 - Millors moments"
Després de cinc mesos de feina intensa de cara al concert final al Razzmatazz els bons moments s'han anat acumulant. Aquest últim episodi de "Casal rock" els repassa amb els avis del programa. Veiem moments inèdits fins ara com la visita de Jaume Pla, l'ànima dels Mazoni, a Can Felipa, el dia que va anar a veure com sonava la seva "Eufòria" en boca dels avis.
06/07/2010 - "Capítol 20 - El concert final"
Després de cinc mesos, cent vint-i-cinc hores d'assajos i tres bolos de prova, arriba el gran dia per als vint avis reciclats en rockers d'última generació. "Casal rock" ja està a punt per afrontar el repte final d'aquest any: un concert a la sala Razzmatazz de Barcelona, on han tocat grups consagrats del rock.
29/06/2010 - "Capítol 19 - Compte enrere"
L'aventura dels vint avis rockers s'apropa al final. En el capítol de dimarts, els espectadors els veuran lluitar contra els últims obstacles, que no són petits. L'Imma, l'àvia més gran del "Casal rock", s'ha d'ingressar sobtadament per problemes al cor. A més, hi ha cançons que encara costen i el Marc introdueix l'última de totes, el "Sixteen Tons". De cara al concert final, els avis es posen a fer accions de promoció.
22/06/2010 - "Cap 18: La gira"
Aquesta setmana, els avis més llençats de Catalunya se'n van de bolos... Per començar a rodar de veritat el repertori, el Marc s'emporta els avis a actuar davant de dos públics ben diferents. El primer concert és en un institut de la Seu d'Urgell. El repertori està a prova d'adolescents? I el segon serà un homenatge al rock de la presó de l'Elvis. Els Casal Rock se'n van a actuar davant dels interns de la presó de Can Brians 2. Aquest sí que és un repte que imposa...
15/06/2010 - "Cap. 17: Ressaca"
Els avis s'enfronten al "Give it away", dels Red Hot Chilly Peppers, la cançó més endimoniada del repertori d'aquest any. Per contrarestar-ho, arriba una mica d'aire fresc: els Teràpia de Shock, un grup menor d'edat de la Garrotxa. Vénen a presentar una nova cançó en el repertori, "Compta amb mi".
01/06/2010 - "Cap. 16: Avis Road"
Aquesta setmana, els avis de "Casal rock" canvien Can Felipa i Barcelona per Londres! Com unes veritables estrelles del rock, els avis se'n van a gravar una de les cançons en anglès als mítics Air Studios, uns estudis de Londres fundats pel productor dels Beatles per on han passat Coldplay, U2, Police, Elton John... I, ara, "Casal rock".
25/05/2010 - "Cap. 15: Casal punk"
El "Casal rock" es fa la cresta: els avis se les hauran amb un clàssic del punk: el "Should I Stay or Should I Go", de The Clash. I darrere aquesta cançó ve la notícia bomba de la temporada: l'esforç dels avis per cantar en anglès es veurà recompensat aquest any amb un viatge a Londres per gravar el tema en uns estudis mítics, els Air Studios, fundats per George Martin, productor dels Beatles.
19/05/2010 - "Cap. 14: Contratemps"
El ritme és una pedra al camí de "Casal rock". El Marc hi deixa la pell per aconseguir que els avis entenguin una figura bàsica pel rock, el contratemps. Els avis tenen una primera sortida a l'estudi de gravació del Marc per gravar "Zapatillas", on es veurà si el tema del ritme millora o no.
11/05/2010 - "Cap. 13: Missió Sant Jordi"
En aquest episodi dues àvies viuran un dels reptes forts de la temporada. El Canto del Loco ha accedit a rebre les solistes del Zapatillas per cantar amb elles la cançó a les proves de so del seu últim concert abans d'una temporada sabàtica. L'escenari intimida, el Palau Sant Jordi de Barcelona, i les àvies no són gaire conscients de què els espera... D'altra banda les coses es compliquen al "Casal rock" amb la primera cançó en anglès, un clàssic de les balades heavys: el "Sweet child o'mine" dels Guns'n'roses. A la Rosita de Tàrrega li agrada molt la cançó, però també se li resisteix molt. Qui guanyarà: la cançó o ella?
04/05/2010 - "Cap. 12: Tantes coses a fer"
Després del càsting, els 20 avis i àvies escollits comencen el curs de "Casal rock" i ho fan amb molta intensitat. Els avis de la primera promoció fan una visita als nous per cedir-los el relleu i donar-los uns quants consells. Les dues edicions juntes sumen més de 3.000 anys! A més, el Marc s'emporta els avis d'aquesta nova edició a fer convivències dos dies fora perquè es coneguin i comencin a treballar les primeres cançons del repertori: "Zapatillas", d'El Canto del Loco, i "Tantes coses a fer", d'Els Pets. La banda de Constantí és la primera de visitar la sala d'assaig per triar els solistes. La tria és complicada, perquè aquest clàssic d'Els Pets ha enamorat els avis ràpidament i tots el volen fer.
27/04/2010 - "Estrena de la 2a temporada"
Arriba la 2a temporada de "Casal rock", el nou i encara més gran repte televisiu i musical d'un grup de 20 avis i àvies plens d'energia i ganes de viure la vida al màxim. Durant cinc mesos Can Felipa, al Poblenou de Barcelona, ha tornat a ser la sala d'assaig de "Casal rock". Allà s'ha picat pedra per preparar el repertori d'aquesta segona temporada.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >