Close

Un drama total d'illa

Súper, som 8 adolescents que hem de conviure en un campament d'estiu a un bosc d'Ontario. No ens coneixem de res i, per fer-ho més complicat, hem de superar un munt de reptes esbojarrats. Hem fet dos equips i cada setmana se n'elimina un participant. Qui quedarà? No t'ho perdis!Títol original: Total drama islandPaís d'origen: CanadàAny de producció: 2007  

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/drama-total-illa/videos

Episodios disponibles para ver online

Mentides, plors i un gran premi
Arriba el dia de la gran final i en Chris desferma tota la seva maldat i castiga els dos finalistes amb les proves més dures del concurs. Els obligarà a fer una cursa desenfrenada fins a l'altra banda de l'illa, amb descensos vertiginosos i bassals plens de fang i, per postres, els imposarà uns ajudants sorpresa que l'únic que faran serà posar-los pals a les rodes en una final perillosa com poques.
Talent a dojo
La gran final s'acosta i només queden tres contrincants. En Chris, que cada dia vol fer patir més els concursants, els diu que cadascun s'ha d'inventar una prova que els permetrà sumar punts segons la posició en què l'acabin. L'Sky proposa una cursa d'obstacles, en Shawn s'inventa una cursa per sobre dels arbres i la Sugar vol fer un concurs de talents. D'entrada, tot sembla molt senzill, però, com sempre, hi ha perills ocults i inesperats que ho compliquen tot.
Aquí caic, aquí m'aixeco
Els quatre últims concursants competeixen en una cursa fins al cim d'una muntanya. Qui hi arribi primer i agafi la bandera que hi ha al capdamunt aconseguirà la immunitat, mentre que l'última persona que travessi la meta se'n tornarà cap a casa. L'Sky i la Sugar formen una aliança per derrotar la Jasmine i en Shawn, però tindran una relació difícil, que encara es complicarà més pels problemes digestius de la Sugar.
La febre Scarlettina
El sistema d'autodestrucció de l'illa s'activa i en Chris decideix que la prova que hauran de superar els concursants consistirà a accedir a la sala de control i desactivar el compte enrere. L'Sky i la Shawn formen un equip, mentre que la Jasmine i en Shawn mostren els sentiments que tenen l'un per l'altre. Però l'autèntica sorpresa que ningú s'espera la donarà l'Scarlett.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >