Close

Un drama total d'illa

Súper, som 8 adolescents que hem de conviure en un campament d'estiu a un bosc d'Ontario. No ens coneixem de res i, per fer-ho més complicat, hem de superar un munt de reptes esbojarrats. Hem fet dos equips i cada setmana se n'elimina un participant. Qui quedarà? No t'ho perdis!Títol original: Total drama islandPaís d'origen: CanadàAny de producció: 2007  

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/drama-total-illa/videos

Episodios disponibles para ver online

Amarga Suècia
Els set concursants supervivents arriben a Suècia en una parada que els pot acabar d'amargar la vida a tots plegats! D'entrada, hauran de construir un objecte amb una pila de peces... i sense instruccions! I sense saber de què es tracta! Més tard, els tocarà navegar per aigües gèlides i acabaran fent una guerra amb les famoses mandonguilles del xef!
Un pícnic a les altures
Avui la gira mundial arriba a Austràlia, un país que et deixa bocabadat... Si en pots sortir viu, és clar! I és que la prova d'avui és "La marató de la mort"! La primera part és una cursa d'emús fins a les Blue Mountains, un viatge amb serps verinoses i escorpins assassins. La segona, fer un salt mortal per esquilar una colla de xais! Però, qui farà avui el salt de la vergonya?
Els expedients de l'ex
Avui els concursants van a parar a la zona més alienígena del planeta, l'Àrea 51, la base militar més ben vigilada de tot el món. La primera part del repte serà entrar-hi sense que els soldats d'elit els matin d'un tret. La segona és que cada equip haurà de trobar un artefacte extraterrestre que funcioni a dins del famós magatzem "caixa negra"! Hi haurà eliminats, avui? I supervivents?

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >