Close

Un drama total d'illa

Súper, som 8 adolescents que hem de conviure en un campament d'estiu a un bosc d'Ontario. No ens coneixem de res i, per fer-ho més complicat, hem de superar un munt de reptes esbojarrats. Hem fet dos equips i cada setmana se n'elimina un participant. Qui quedarà? No t'ho perdis!Títol original: Total drama islandPaís d'origen: CanadàAny de producció: 2007  

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/drama-total-illa/videos

Episodios disponibles para ver online

Els mestres dels desastres
Com si no n'hi hagués prou amb els desastres constants del concurs més animal que s'hagi vist mai, avui toquen les pel·lis de desastres! Gent que fuig cames ajudeu-me de volcans, asteroides, tsunamis... La primera prova és la del terratrèmol del dolor inevitable. Avui, l'Owen tindrà un accident que el podria deixar fora de concurs... No t'ho perdis!
El projecte Entrepà
Avui arriba la prova més terrorífica de totes. Totes les pel·lis de por tenen una cosa en comú: uns actors i uns assassins que fan uns crits fantàstics. Cada equip haurà de triar un assassí en sèrie i el "cridòmetre" mesurarà els crits dels concursants. Per cert, pot ser que en D. J. hagi falsejat proves? I pot ser que això li costi l'expulsió?! Aviat ho sabrem!
Algú va emmalaltir sobre el cucut
La tornada de l'Izzy ha deixat tothom descol·locat. Ningú s'imaginava que la Gwen fos capaç de fer un pacte amb l'altre equip, però les traïcions estan a l'ordre del dia, ja se sap. Per cert, avui toca jugar a metges! El primer repte, després d'haver memoritzat una pila de llibres de medicina, serà reconstruir un mort amb les parts desmembrades de dos cadàvers! Vols saber el segon?!
Cadena perpètua
Avui és el dia de la pel·li de la presó: confinament, claustrofòbia, menjar fastigós, desconfiança... Cada capità haurà de triar un presoner de l'altre equip, que serà l'encarregat de superar els reptes. El primer: menjar-se el ranxo vomitiu que prepararan els xefs de cada equip. Qui guanya? L'últim de treure les tripes, és clar!
El plató - En Trent és un bon noi
En Geoff i la Bridgette, els dos primers expulsats de l'edició d'aquest any d'"Un drama total, acció!", ja tenen programa propi! Avui, al costat de l'Izzy i d'en Trent, els altres dos eliminats, trauran els drapets bruts dels concursants que encara tenen possibilitats d'endur-se el milió de dòlars. Avui se sabrà tot... i més! No t'ho perdis!
El tren de les tres i deu
Aprofitant que fa una calor insuportable, aquesta setmana els nostres concursants se'n van cap a l'oest per afrontar reptes encara més salvatges. Primer, la prova de muntar, i despré, el duel... a mort?! Els capitans hauran de triar un cowboy o una cowgirl disposats a deixar la vida al plató. Però, vols dir que és legal, això?! Per cert, avui hi ha un altre expulsat. I no diries mai qui és!
Frenesí a la platja
Els dos equips, Maquinistes Assassins i Elèctrics Xiscladors, continuen competint pel milió de dòlars. Avui els toca fer de surfistes a la platja, en un plató, és clar, i ple de taurons i tornados! Més tard, arribarà l'hora de fer castells de sorra, a l'estil Drama Total, evidentment! I si hi ha empat, la prova de ball! No te la perdis!
Moguda al plató
La relació entre la Gwen i en Trent cada vegada és més tensa. Aquest parell d'enamorats van ser els guanyadors de la prova anterior i seran els que hauran de triar els equips. Això vol dir que a partir d'ara i fins a final de concurs seran rivals! Avui, més reptes monstruosos, més tibantor que mai... i un altre expulsat. Qui et sembla que serà?!

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >