Close

Horaci, l'inuit

Benvingut a les Terres del Nord i al meu poble esquimal! Sóc l'Horaci i visc en aquest poble inuit amb la meva família. Aquesta és la Sedna, la meva millor amiga. Et vull explicar les nostres tradicions i costums, i també ensenyar-te a estimar i respectar la natura, la família i els amics. Ens vols acompanyar?  

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/horaci-inuit/videos

Episodios disponibles para ver online

Horaci el carter
El dia que l'Olaf, el carter oficial de les Terres del Nord, se n'ha d'anar de viatge, decideix que l'Horaci serà el seu suplent. L'Horaci s'ho pren molt seriosament: repartir el correu és una feina amb molta responsabilitat. Però, de sobte, un cop d'aire fa que les cartes li marxin volant! Ha de trobar-les, i amb l'ajuda dels seus amics aconseguirà tornar-les a reunir totes... o no?! N'hi ha una que no surt per enlloc, però l'Horaci no pararà fins que la trobi.
Un gos o un os?
Concurs de gossos d'atura a les Terres del Nord. L'Horaci i la Sedna s'hi volen presentar; el problema és que no tenen gos ni saben on trobar-ne un. Però el cert és que, a l'Espagueti, això de dur un ramat de llebres àrtiques amunt i avall li funciona molt bé... Tan bé, que el disfressen de gos i participen al concurs amb ell!
La meva amiga Sedna
L'Horaci i la Sedna són els millors amics. Però, quan la ella va arribar al poblat, provinent d'Anglaterra, on va néixer, les coses entre ells eren força diferents. I és que tenir una nena d'amiga no semblava fer-li gaire el pes, al petit Horaci.
Més dolent que Míster Rúdolf
En un dels seus intents de fer negoci, Míster Rúdolf es declara a ell mateix alcalde de les Terres del Nord i comença a inventar-se lleis i a prohibir el que li sembla bé. Els habitants de les Terres del Nord comencen a estar-ne una mica tips i decideixen fer-li una estàtua en el seu honor. Una estàtua molt peculiar que potser el farà desistir de ser alcalde...
Horaci, el gran pintor
A l'Horaci se li dona molt bé això de la pintura. Tant, que ha decidit practicar molt perquè, quan sigui gran, es vol convertir en un gran pintor. Però els nens han de jugar i fer el ximple. I tot i que la Sedna l'hi recorda, ell sembla que no té temps per a res més que el seu art.
Pastissets
L'Ug ha comprat desenes de pastissets de xocolata al continent i no se li han posat gaire bé. De fet, si segueix així, aviat no es podrà ni moure, perquè no menja altra cosa i això no és gaire saludable. Però l'Horaci i la Sedna tenen una idea per recuperar l'Ug d'abans. A veure si se'n surten!
El secret de Míster Rúdolf
Tothom pensa que Míster Rúdolf és un dolent dolentíssim. Tothom menys... la seva mare. Una senyora entranyable que l'Horaci i la Sedna coneixen mentre estan seguint el malvat. Us imagineu què passaria si sabés que el seu fill es passa la vida intentant convertir els animalons en abrics de pell?
Quina mala sort!
Justament el dia de la festa inuit del Nalukataq, la Sedna es fa mal al peu i no podrà participar al concurs de salts. Es posa de tan mal humor que no és capaç de gaudir de res. Pot seguir empipada o adaptar-se al que hi ha. Quina opció triarà?
La gran mentida
El Tukik ha deixat, a l'Horaci i la Sedna, un trineu espectacular. Però només tenen una estona per jugar-hi, perquè aviat el vindran a buscar. És per això que els nens decideixen saltar-se la lliçó amb el Resh... dient una mentideta que es va fent, cada cop, més grossa.
Un dia amb el Lulak
Diu la llegenda que el Lulak és un home de les neus terrible que viu amagat al costat d'un llac. Tan i tan gran és el misteri que l'Horaci i la Sedna decideixen anar a descobrir si és o no veritat.
Tinc una càries
L'Horaci té una càries i molta por del dentista, que li han dit que és una mena de monstre. Però, en realitat, ho és o només són llegendes que corren? L'Horaci aviat ho sabrà, perquè el Hans l'està portant en el seu vaixell perquè li mirin la càries.
Maleïts virus!
L'Horaci ha rebut una invitació per anar a visitar un museu de trens al continent. Està molt nerviós, pel viatge i perquè al poblat tothom s'està posant malalt per culpa d'un virus que corre. Farà el que sigui per no encomanar-se tot i que, de vegades, sigui complicat.
Pluja d'estels
Una nit a l'any, la més curta de totes, els inuits surten del poblat i caminen fins a l'indret on es veu millor la pluja d'estels. Tothom demana el seu desig esperant que s'acompleixi. El problema és que el Resh, any rere any, s'equivoca de camí i, si no s'afanyen, se'ls farà de dia!
Missatges en clau
Què és aquest paper misteriós que ha arribat volant, a l'Horaci i la Sedna? Està escrit en clau o en un altre idioma? Què hi posa? Potser es tracta d'una carta d'amor? Les indicacions per trobar un tresor?
Bacallans
Uns pescadors arribats del País Basc estan acabant amb tots els bacallans de les Terres del Nord. Tenen un esquer secret i prodigiós, que fa que tots piquin. L'Horaci i la Sedna han de descobrir de què es tracta, ells també volen seguir menjant bacallà!
Pastors de foques
Una glacera s'està fonent i la colònia de foques que hi vivia ha d'emigrar. Però on? L'Horaci i la Sedna les conduiran fins a bon port... tot i que de vegades, les foques poden ser una mica trapelles i no ho posen fàcil.
Estimats vikings
Al poblat de l'Horaci descobreixen una escultura de pedra de fa mooolts i molts anys. És un viking! Però, què hi fa un guerrer com aquell en un lloc com les Terres del Nord? L'Horaci i la Sedna trobaran la resposta: la història de com vikings i inuits es van trobar.
Horaci, el fotògraf
L'Horaci ha agafat la càmera del Tukik i ha fet una fotografia... preciosa! Tan i tan xula que tothom diu que li organitzen una gran exposició anunciant que és un gran fotògraf. Però, quan és l'hora de fer la resta de fotos, l'Horaci no sap com posar-s'hi perquè, simplement, no en té ni idea.
La lluna, la pruna i el sol solet
Sabeu per què la lluna i el sol mai no es troben al cel? La resposta és darrere la llegenda inuit sobre dos germans i un cistell de menjar...
Un iglú per a Míster Rúdolf
Míster Rúdolf es queda sense vaixell i necessita un lloc on viure. I en comptes de deixar-se ajudar pels inuits, decideix fer-se ell mateix un iglú... força peculiar. Tan peculiar que no s'hi pot viure!
Amiga àliga
L'Horaci ha trobat una àliga malferida. L'endemà, l'àliga mor. "I què passa, quan algú mor?", es pregunta ell. I si, com creuen els inuits, l'esperit de l'àliga s'ha reencarnat en un altre ésser viu?
Malsons
Fa uns quants dies que la Sedna té el mateix somni. Cada nit. Un terrible malson! Ho passa tan malament que no vol ni anar a dormir. Però, amb l'ajuda de l'Horaci, ni tan sols els malsons fan por.
Alerta Roja
Míster Rúdolf està decidit a acabar amb tot el corall del fons marí del Mar del Nord. En vol fer botons i vendre'ls a preu d'or! Però l'Horaci i la Sedna no l'hi pensen permetre, així que s'enfilen al seu submarí... i són descoberts!
Cinc pometes té el pomer
El rescat de l'Espagueti
Mister Rúdolf ha aconseguit caçar alguna bèstia. L'Horaci i la Sedna estan convençuts que, dins d'aquella caixa tan grossa, hi ha l'Espagueti empresonat. L'han d'alliberar com sigui! El que no saben és que s'enduran més d'una sorpresa...

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >