Close

Saari

Som el "Pulpo", la mussol Buu, la Pii i l'ocell Rikitiki. Vivim al bosc, entre arbres i matolls. Cada vegada que apareix un entrebanc, la imaginació i la música ens ajuda a superar-lo. Vols explorar el nostre món?  

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/saari/videos

Episodios disponibles para ver online

L'hamaca (cap.39)
Rikitiki intenta llegir el seu periòdic en pau, però els ocellets Li i La no deixen d'interrompre-la amb ganes de jugar.
L'estel (cap.38)
Pii fa volar un estel, però se li enganxa en unes branques. Treballant junts, Rikitki i Pulpo aconseguiran desfer l'embolic i junts tornaran a fer volar l'estel.
Un dia a la platja (cap.37)
Pulpo i Pii van a la platja. Pii fa un castell de sorra i la marea cada vegada puja més. Aconseguirà Pii protegir-lo de les ones?
Música en el bosc (cap.36)
Rikitiki vola d'una banda a l'altra fent sorolls incomprensibles. En realitat està assajant per fer un concert ben original per als seus amics.
A dalt i a baix (cap.35)
Pulpo, Rikitiki i Pii estan una mica avorrits fins que a Rikitki se li acut un joc: saltar en un llit elàstic.
La visita (cap.34)
Rakataka ve a visitar Buu des de l'altre costat de l'illa de Saari. Encara que no parlen el mateix idioma i els seus costums són força diferents, es fan molt bons amics.
La pilota (cap.33)
Pii, Pulpo i Rikitki juguen a la pilota i per accident se'ls cola en un forat. No aconsegueixen recuperar-la fins que el cuc Max ve a donar un cop de mà.
El dinosaure (cap.32)
Pii fa una passejada pel bosc quan descobreix un immens dinosaure. Fa diversos intents de comunicar-s'hi però el dinosaure no reacciona.
Pi dóna un cop de mà (cap.31)
Buu està fent neteja a casa i Pii s'oferix a ajudar-li, col·locant cada cosa al seu lloc. Ho fa molt bé tot i que al final arma un petit embolic.
Núvols (cap.30)
Pii, Rikitiki i Pulpo miren els núvols i juguen a hi descobrir formes: un peix, una poma, un vaixell de vapor.
Les disfresses (cap.29)
Pulpo busca als seus amics que es diverteixen disfressant-se a l'interior de la maleta de Rikitiki. Quan per fi els troba, es dóna una bona sorpresa.
Les pedres musicals (cap.28)
Pupo, Pii i Rikitiki recullen fruita per a una macedonia. Fa molta calor i els hi costa, fins que descobrixen unes originals pedres musicals. Amb la seva música acaben el treball en un no res.
Fet i amagar (cap.27)
Pulpo, Buu, Rikitiki i Pii juguen a fet i amagar, i Rikitiki troba de seguida un amagatall estupend on no ho descobriran.
Camagrocs (cap.26)
Agafant bolets, Pii arrenca accidentalment un que servia de casa a un cuc. Com farà per a retornar-li la seva llar al animalet?
Rikitiki s'enamora (cap.25)
Rikitiki s'enamora d'una maca ocella migradora i fa tot el que pugues per a captar la seva atenció.
Preparant la sopa (cap.24)
Pi recull en l'horta els ingredients per a preparar una rica sopa.
Tornada a casa (cap.23)
Pulpo, Pii i Rikitiki tornen a casa amb globus amb Rakataka i veuen tot Saari des de l'aire.
L'altra banda (cap.22)
A l'altre costat de Saari tot és un poc diferent. Pii rcoge flors per a la seva herbarium i Rikitki troba a Rakataka.
El gran viatge (cap.21)
Pulpo, Rikitiki i Pii fan les maletes: Van d'excursió a l'altra banda de Saari, on tot és igual però diferent.
La caixa (cap.20)
En Pulpo, la Pii i en Rikitiki se'n van de pícnic amb la Buu, que té preparada una sorpresa dins d'una caixa. Els la vol ensenyar després de la migdiada, però sembla que en Rikitiki no pot esperar, té molta curiositat. Què hi ha a dins?
Dia de vent (cap.19)
Fa molt vent i a Buu se li escapen algunes peces de roba que estava tendint i que es van volant. Haurà d'anar a buscar-les per tot Saari.
L'estornut (cap.18)
Pii i Rikitiki ajuden a Buu a netejar el seu jardí de fulles seques. Junts discorren una tècnica tan original com efectiva per a fer-lo. El problema és que aixeca pols i fa esternudar a Pii.
A la caça del tesor (cap.17)
Darrere d'un quadre, Buu descobreix un plànol del tresor. Pulpo, Rikitiki i Pii es llancen a l'aventura per tal de trobar l'inesperat tresor.
Els vinils (cap.16)
Buu té una bona col·lecció de música que mostra a Pulpo. De sobte vénen del tocadiscs sons estranys...
Viatge a l'espai (cap.15)
Amb el seu coet de fabricació casolana Pulpo, Rikitiki i Pii creuen l'espai ple de planetes i constel·lacions. Però descobreixen una estrella que ha perdut la lluentor i decideixen ajudar-li.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >