Close

Les aventures del Riff i el FlatPaís: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/aventures-riff-flat/videos

Episodios disponibles para ver online

La màquina que transforma crits en de por en formatge
El Riff i el Flat volen atipar-se de formatge durant la castanyada. Han comprat una màquina per fer-ne, però els cal fer crits esgarrifosos perquè funcioni.
Castanyes en oferta
Tenim una paradeta de castanyes podrides amb cucs... però són al·lucinants! I el seu venedor, també!
La rucada dels monstres
Al cau encara queden restes de la nit més terrorífica de l'any. Us morireu de por o de riure?
Preparant la castanyada
El Riff i el Flat volen muntar una superfesta per la castanyada. Però mentre ho organitzen tot, en passa una de ben grossa...
Ajudants de la castanyera
La castanyera està malalta i el Riff i el Flat hauran de fer la seva feina. Ells estan molt contents, però els caldrà molta imaginació per coure i vendre les castanyes. Cantar un trap en pot ser la clau?
t - capítol 34
S'han acabat les vacances!
S'han acabat també les vacances per al Riff i el Flat. Han de posar el cau a punt, però el Riff no ho veu gens clar...
El Riff no es renta les dents!
El Riff té molt mal alè, perquè no es renta les dents. El Flat farà tot el que pugui perquè se les renti i s'acabi la pudor.
El comandament màgic
El Flat inventa un comandament amb què ho pot controlar tot. El Riff intentarà prendre-l'hi, però el Flat no vol ni que el toqui. Qui se'l quedarà?
Ratavisió
El Riff i el Flat decideixen muntar el seu propi canal de tele. Hauran de fer de cuiners, presentar les notícies i moltes coses més. Us ho perdreu?
Jocs de pati
El Riff somia amb una invasió de bròquils i es desperta alterat. Per calmar-lo, el Flat li proposa fer un dia de jocs, però no tot anirà com esperaven.
Benvinguts a Formatgelàndia
Tot i que estan més pelats que una rata, el Riff i el Flat estan decidits a visitar Formatgelàndia, el primer parc d'atraccions dedicat al món del formatges. Com s'ho faran per aconseguir-ho?
Endeví Riff
El Riff vol ser un endeví famós i predir el futur a canvi de bons formatges. Per començar, el Riff voldria que el Rat Rank també fos un programa on la gent truqui per saber el que els passarà, però el Flat no hi està d'acord.
Els bacteris invencibles
El Riff i el Flat tenen molts mocs, per culpa d'uns bacteris molt empipadors que canten, toquen la guitarra i s'assemblen molt als músics del grup Xiula. Seran ells? No us perdeu el videoclip "Mocs" amb els bacteris i les rates mocoses.
El Flat no hi guipa!
El Riff trenca les ulleres del Flat per art de màgia. I mentre li fan les ulleres noves, el Flat viurà situacions sorprenents.
Ratallops
El Riff ha begut el que no havia de beure i s'ha convertit en una "ratallop". Trobarà el Flat un antídot per al seu amic? No us perdeu una aventura amb udols i ullals.
La cursa de les clavegueres
El Riff es vol convertir en un superatleta i el Flat li fa d'entrenador. Us ho passareu genial amb els seus trucs per fer-lo córrer!
Llums, Càmera... Acció!
El Flat i el Riff volen fer una pel·lícula i busquen idees per triomfar als cinemes. Serà una pel·li de superherois, de detectius o de ciència ficció amb extraterrestres que volen invair la terra? Prepareu crispetes per riure.
A qui li toca netejar?
El cau s'ha de netejar, perquè ja fa fàstic i hi ha molta roba per rentar. El Riff i el Flat no volen fer la feina plegats i fan unes proves per decidir a qui li toca. Qui guanyarà?
L'illa de formatge
El cau del "Rat Rank" es converteix en un vaixell, i el Riff i el Flat, en pirates. Salpen a tota vela rumb a l'illa de formatge!
Cosinets: una pel·li de por!
S.U.C.S
Súpers, vosaltres teniu vacances, però al Riff i al Flat se'ls gira feina. Volen muntar una empresa de sucs! A punt per riure?
El llibre màgic
Anem a la platja!
Súpers, és estiu i toca refrescar-se! El Riff i el Flat faran una excursió a la platja i hi quedaran ensorrats!
Els Rankees
El Riff i el Flat volen jugar a beisbol i, fins i tot, fan servir una màquina increïble per entrenar-se. Els Rankees del Riff i el Flat seran capaços de guanyar el partit?

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >