Close

Les aventures del Riff i el FlatPaís: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/aventures-riff-flat/videos

Episodios disponibles para ver online

Miki Núñez, la tercera rata del cau
Miki Núñez es presenta al càsting de cantants que han organitzat el Riff i el Flat. El cantant terrassenc haurà d'afrontar un munt de proves esbojarrades. Les superarà?
Un Nadal musical
Quan vindrà el tió?
El Riff fa d'arbre de Nadal
RATNADAL en família
On ets, tió?
LES AVENTURES DEL RIFF I EL FLAT és un especial amb les millors aventures protagonitzades pel Riff i el Flat, les rates més marxoses de la tele. En cada episodi els dos amics rosegadors viuran les peripècies més entremaliades de les canonades.
La invasió de les rates robot
Els Reis han portat al Riff i al Flat dos robots d'última generació, un regal que donarà alguns ensurts als dos amics.
Volem que nevi
El Flat s'ha entestat a fer que nevi dins del cau i el Riff, que vol que els Reis d'Orient sàpiguen que és un bon amic, s'esforça molt per ajudar-lo. Aconseguiran els seus propòsits?
Supersticions
Al cau del "Rat Rank" el Riff i el Flat s'han tornat supersticiosos! Tot el que calgui per atraure la bona sort per les vacances de Nadal... Els arribarà?
Bogeria nadalenca
El Riff i el Flat volen repartir regals per ajudar els Reis de l'Orient, el Pare Noel i el tió. Durant el seu entrenament descobriran que cal molta màgia per fer aquesta feina.
Nadal tot i el gat
El Riff i el Flat preparen el Nadal, però el gat i la seva família felina els fan la guitza. Els dos amics intenten lluitar contra els llepaespines, però acaben barallats. Només amb música tornarà la pau i l'esperit nadalenc al cau.
El Nadal ja és aquí!
El Riff i el Flat tenen gairebé a punt l'arbre de Nadal, però els falta una bola, una bola mooolt important. La trobaran?
Operació Ratconvidats
El Riff i el Flat reben tres convidats molt especials: els súpers guanyadors del concurs RATCONVIDATS. L'Ona, la Martina i l'Oriol viuran esbojarrades i protagonitzaran el videoclip de ball "Per fi és Nadal".
Incaumunicació
LES AVENTURES DEL RIFF I EL FLAT és un especial amb les millors aventures protagonitzades pel Riff i el Flat, les rates més marxoses de la tele. En cada episodi, els dos amics rosegadors viuran les peripècies més entretingudes de les canonades.
"Els pastorets" del "Rat Rank"!
El Riff i el Flat volen fer un programa molt especial i enreden els seus familiars a representar "Els pastorets" al seu cau, però hi haurà molts problemes. Com sempre, tot s'arregla amb bon humor i cantant una nadala en família.
La màquina que transforma crits en de por en formatge
El Riff i el Flat volen atipar-se de formatge durant la castanyada. Han comprat una màquina per fer-ne, però els cal fer crits esgarrifosos perquè funcioni.
Castanyes en oferta
Tenim una paradeta de castanyes podrides amb cucs... però són al·lucinants! I el seu venedor, també!
La rucada dels monstres
Al cau encara queden restes de la nit més terrorífica de l'any. Us morireu de por o de riure?
Preparant la castanyada
El Riff i el Flat volen muntar una superfesta per la castanyada. Però mentre ho organitzen tot, en passa una de ben grossa...
Ajudants de la castanyera
La castanyera està malalta i el Riff i el Flat hauran de fer la seva feina. Ells estan molt contents, però els caldrà molta imaginació per coure i vendre les castanyes. Cantar un trap en pot ser la clau?
t - capítol 34
S'han acabat les vacances!
S'han acabat també les vacances per al Riff i el Flat. Han de posar el cau a punt, però el Riff no ho veu gens clar...
El Riff no es renta les dents!
El Riff té molt mal alè, perquè no es renta les dents. El Flat farà tot el que pugui perquè se les renti i s'acabi la pudor.
El comandament màgic
El Flat inventa un comandament amb què ho pot controlar tot. El Riff intentarà prendre-l'hi, però el Flat no vol ni que el toqui. Qui se'l quedarà?
Ratavisió
El Riff i el Flat decideixen muntar el seu propi canal de tele. Hauran de fer de cuiners, presentar les notícies i moltes coses més. Us ho perdreu?

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >