Close

En Miku i la Fant

Súper, som el Miku i la Fant i aquesta és la nostra gran colla d'amics. Ens agrada explorar el món i divertir-nos. Ens vols acompanyar?Títol original: Munki and TrunkPaís d'origen: Gran BretanyaAny de producció: 2018

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/en-miku-i-la-fant/videos

Episodios disponibles para ver online

Muntanya avall
En Miku i la Fant perden el Petitó de l'Estruç mentre juguen a fet a amagar. La troben al capdamunt d'un turó, amagat darrere d'un arbre que té unes curioses beines de llavors amb forma de taules de surf. En Miku i la Fant intenten protegir el Petitó de les beines que cauen fins que descobreixen que són perfectes per arriar-s'hi com en un tobogan.
N'hi ha que dormen
En Miku té insomni. Va per la selva de nit intentant trobar algú amb qui jugar, però tothom dorm profundament. Va a veure tots els seus amics i intenta adormir-se com ells, però no li funciona res del que prova.
La Sra. Pedra
En Tallbert es vol unir al joc d'en Miku i la Fant, però no està segur de com s'hi juga. Està desolat fins que fa un amic nou (literalment!) quan pinta una cara en una pedra. En Tallbert i la pedra s'ho passen molt bé junts... fins que aquella cara alegre es mulla. Amb la cara somrient convertida en una ganyota, la pedra esdevé l'enemic d'en Tallbert.
La calorada
Avui fa una calor espantosa. En Miku i la Fant fan tot el que poden per refrescar-se, però el riu i l'estany s'assequen i la Fant queda tota coberta de fang que es va tornant sec molt de pressa. Després d'un seguit de desventures, acaben en un cim cobert de neu i aconsegueixen baixar-ne tot un sistema climàtic per refrescar la selva.
Problema de bombolles
En Miku descobreix unes baies especials que, si les bufes, fan unes grans bombolles liles. Les ensenya a la Fant i tots dos s'ho passen de primera fins que en Miku queda atrapat dins una bombolla que ha fet la Fant i va rebotant per tota la selva. La Fant intenta rescatar-lo, però la feinada encara es complica més quan la bombolla surt disparada cap a l'espai.
Forat foradat!
El que més estima en Rocky en aquest món és un pal! N'enterra un a prop de l'estany, però l'endemà al matí ja no recorda on és i comença a cavar desesperat per trobar-lo. En Miku i la Fant proven de portar-li uns altres pals a en Rocky, però no hi ha manera que els faci cas. Cava tants forats que crea un immens laberint, i en Miku i la Fant s'hi troben atrapats.
Una casa nova
Sense voler, en Miku i la Fant arrenquen un rusc de l'arbre on és sempre i acaba penjat a les branques del seu arbre. Les abelles surten a protegir casa seva i en Miku i la Fant han de buscar-se un altre lloc per viure. Busquen per la selva un altre arbre que els vagi bé... però no hi ha enlloc com a casa.
Dia despentinat
En Miku es lleva amb un floc cabells que li surt disparat en un costat del cap. La Fant intenta arreglar-li el pentinat. Li mulla el floc, l'hi raspalla, l'hi enganxa amb mel, l'hi amaga sota un barret i fins i tot li posa rul·los, però qualsevol cosa que faci només ho empitjora. I quan intenta tallar-l'hi... encara és molt pitjor!
Quin fred!
A la selva fa una nit molt freda i tots els animals es volen agrupar al voltant de l'escalfor de la Ray, la cuca de llum. A la Ray no li agrada tenir tanta gent a prop i fuig cap a la seguretat del rusc d'abelles, on es fa amiga de la Buzzby. Malauradament, fa saltar l'alarma d'intrusos entre la resta de l'eixam.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >