Close

La Bruixa Avorrida

Sóc la Bruixa Avorrida i el que més m'agrada en aquest món és castigar aquelles tres bessones: l'Anna, la Teresa i l'Helena. Però abans de dedicar-me a això he viatjat per tot el món i he descobert grans personatges. Vols saber com ha estat la meva vida? Vine! Vine, que si no et castigo!   Títol original: "La Bruixa Avorrida"

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/bruixa-avorrida/videos

Episodios disponibles para ver online

Avorrilàndia
La Bruixa Avorrida ha muntat tota mena de negocis. De vegades li han anat bé, però altres vegades han estat un fracàs. Avui ha decidit organitzar visites guiades al castell, i la veritat és que no li va gens malament.
patinadora
Ho saps que la Bruixa Avorrida també s'ha enamorat alguna vegada? Avui se'ns enamorarà d'un noi que, a més d'altres coses, també li ensenyarà a patinar. Te la imagines l'Avorrida patinant?
La reina del Tour de França
L'Avorrida no és que sigui gaire atlètica, a primera vista. Ara bé, quan es posa a fer un esport, no hi ha qui l'aturi. Una vegada, fins i tot va participar al Tour de França, i la veritat és que no ho va fer gens malament.
al club
L'Avorrida està molt cansada i se n'ha anat a reposar uns quants dies a la platja. Te la imagines, la Bruixa Avorrida cantant cançons d'amor? Doncs resulta que és tot un èxit! Jo, de tu, no m'ho perdria!
El viatge espacial
Saps quina és la vegada que la Bruixa Avorrida ha anat més lluny? Un cop que va voler provar una escombra que era molt potent. Imagina't si va anar lluny, que va arribar a l'espai!
i l'ordinador
Ho saps que una vegada la Bruixa Avorrida va tenir molts problemes amb un robordinador? A l'Avorrida no li agrada que la controlin i que li vagin al darrere. Arriba un moment que se'n cansa, i llavors passa el que passa...
El jardí de la bruixa
L'Avorrida s'ha apuntat a un concurs de jardineria i ha decidit arreglar el jardí del seu castell. Però als jardins, encara que no es vegi, hi viuen molts animalons. I aquests animalons, de vegades, poden fer molt la punyeta...
Les visions de la Bruixa Avorrida
L'Avorrida sempre ha estat molt emprenedora a l'hora de muntar negocis. Avui, però, en muntarà un que li anirà com l'anell al dit: es dedicarà a endevinar el futur a la gent. Ho té molt fàcil, oi? O no...?
El diploma de la Bruixa Avorrida
L'Avorrida també va anar a l'escola, encara que et costi de creure. I també feia examens. Fins i tot es va diplomar! Ara bé, no vulguis saber la de trampes que va arribar a fer per treure's el diploma!
El tresor del senvapic
L'Avorrida sempre n'ha de fer alguna per no avorrir-se. Avui, doncs, intentarà rescatar el tresor d'un vaixell que fa molts anys que està enfonsat. Però, on és exactament, el vaixell? I el tresor, existeix realment?
a l'edat mitjana
Ho saps que hi ha animals i flors que ja no existeixen? Concretament, hi ha una flor que només va existir a l'Edat Mitjana. Una flor que a l'Avorrida li agrada molt. I si cal, és capaç de viatjar fins a l'Edat Mitjana per aconseguir-la.
El secret del vampir
Avui l'Avorrida ha fet un pastís que està per llepar-s'hi els dits! Sense saber com, però, algú l'hi ha fet una queixalada. Qui deu haver estat? Això s'ha d'investigar a fons! Què et sembla, que acabarà descobrint-ho, o no?
La bruixa juràssica
L'Avorrida ha viscut aventures a totes les èpoques, però cap de tan antiga com la vegada que un dinosaure se la va endur, ni més ni menys, que a l'època de Cromanyó, per això es va convertir en la Bruixa Juràssica.
El misteri dels llençols blancs
Ja deus saber que l'Avorrida, quan s'hi posa, és molt bona investigadora. Evidentment! Amb la de trucs i encanteris que sap fer! Avui intentarà enxampar el lladre de llençols d'un hotel d'Escòcia.
L'hora de la veritat
Aquesta vegada l'Avorrida s'ha passat de la ratlla. Ha fet una poció que fa que tothom digui el que pensa. I és clar, ja se sap que quan la gent diu el que pensa, hi ha altra gent que no li fa cap gràcia. Quin enrenou!
es rebel·la
L'Avorrida acaba de saber que volen enderrocar el seu castell per construir-hi una autopista. Això passa de taca d'oli! Com s'ho pot fer per no quedar-se sense castell? Segur que hi ha d'haver alguna solució.
El trasllat de la Bruixa Avorrida
A l'Avorrida, encara que sigui capaç de fer tota mena de bruixeries, no sempre li surten bé tots els negocis. Ho saps que una vegada va perdre el castell en una partida de cartes?
Frankie
Aquesta vegada a l'Avorrida li toca educar un nen molt especial. Ni més ni menys, que el fill d'en Frankenstein, en Frankie. Ja et pots imaginar que no li serà gens ni mica fàcil. La Bruixa Avorrida, però, sempre té molts recursos.
Menjaferralla
L'Avorrida s'ha fabricat un fill de llauna i li ha posat el nom de Menjaferralla. Segurament, el que no sabia és la mà de problemes que li portaria. Com s'ho ha de fer ara?
La festa major
Avui, aprofitant que és Festa Major, s'ha organitzat el concurs de Miss Lletjor de l'Any. Et sembla que és capaç de guanyar-lo, la Bruixa Avorrida, sense fer trampes? Em fa l'efecte que no ho té gaire difícil.
El lladre de cabells
L'Avorrida ha fet gairebé tots els oficis. Avui haurà de fer d'investigadora, i no es podrà encantar gaire, perquè el lladre de cabells és capaç de qualsevol cosa. Posa't les mans al cap i no t'ho perdis!
El casament
L'Avorrida, quan s'hi posa, també pot ser molt romàntica. Quan es va casar amb el mag Roc, però, un encanteri el va fer desaparèixer la mateixa nit de noces! Ja és mala sort, oi?
La fira de bruixeria
De vegades l'Avorrida també ha fet el ridícul, com tothom. Però la vegada que va quedar més en evidència va ser el cop que va anar a un congrés de bruixeria que se celebrava a Nova York. Si vols fer-te un fart de riure, no t'ho perdis.
La milionària
L'Avorrida ha muntat més d'un negoci, però cap com el d'avui. Li ha sortit tot tan rodó, que ha acabat fent-se milionària. Quina sort, oi?
L'home llop de Venècia
L'Avorrida ho té molt fàcil per viatjar. Només ha d'agafar l'escombra màgica i plantar-se allà on vol. Avui se'ns en va a Venècia, on hi coneixerà l'home llop.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >