Close

El drac Digby

Súper, sóc en Digby i visc al Bosc d'Applecross. Encara no puc volar ni treure foc per la boca, però segur que em queda molt poc per créixer i poder-ho fer. En tinc unes ganes! De moment, però, visc un munt d'aventures amb el follet Geniüt, la fada Espurna i l'esquirol Rosegaire. T'hi apuntes?Títol original: Digby dragonPaís d'origen: Gran BretanyaAny de producció: 2016 

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/drac-digby/videos

Episodios disponibles para ver online

En Digby no val per drac
La Grizel li diu a en Digny que no és un drac com cal perquè no sap volar ni treure foc per la boca. En Digby arriba a la conclusió que, com que no val per ser drac, ha de provar de ser una altra cosa. Primer prova de ser una fada com l'Espurna, després, un esquirol com en Rosegaire, i finalment, un follet com en Geniüt. Però, quan els seus amics necessiten algú fort per salvar-los, en Digby descobreix que és un drac fantàstic i no li cal ser res més.
La gran cacera de fruits secs
L'Espurna organitza una cacera de fruits secs, un joc que consisteix a amagar pel bosc uns fruits secs perquè els seus amics els trobin. Però, com que l'Espurna és molt despistada, li cau el mapa amb la situació dels fruits secs i la Grizel el troba. Com que tenen el mapa, la Grizel i en Mungo troben tots els fruits secs fent trampa, però finalment no se sortiran amb la seva.
Una bona fada
El Llibre d'Encanteris es presenta a ca l'Espurna per ensenyar-li a ser una bona fada. Un cop començada la classe l'Espurna vol fer una pausa per prendre un batut, però el Llibre li diu que, com que una bona fada sempre ajuda els altres, primer haurà de buscar algú per ajudar. L'Espurna mira d'ajudar tothom, però, com de costum, de primer no li acaba de sortir bé del tot.
Els cargols
En Geniüt es troba una invasió de cargols al davant de casa. De primer no li agraden, perquè se li enfilen per tot arreu i se li volen menjar el pa. En Mungo, que s'ho està mirant tot d'amagat amb la Grizel, es cruspeix un pa sencer i en Geniüt es pensa que han estat els cargols, i decideix fer-los fora. Però quan la Grizel s'endú els cargols per tenir-los com a animals de companyia, en Geniüt els vol recuperar per cuidar-los ell.
En Geniüt i el núvol màgic
L'Espurna té una pomera molt assedegada i, per regar-la, se li acut fer aparèixer un núvol de pluja màgic amb un dels seus encanteris. El problema és que el núvol va cap on vol i descarrega l'aigua per tot arreu, i quan en Digby, en Rosegaire i l'Espurna hi va a parar al damunt, no en poden baixar i cada cop s'enlairen més. Al final, com passa sovint, ho haurà de resoldre en Geniüt.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >