Close

Dinàmiks

T'agrada fer experiments? Tens un munt de preguntes sense resposta? Vols descobrir el món que t'envolta amb els ulls de la ciència i convertir-te en un petit gran científic? El meu ajudant el Sr. Esquelet i jo, en Dani Jiménez, volem compartir amb tu l'aventura de la Ciència i demostrar-te que la Ciència és apassionant i molt útil per entendre el teu dia a dia.   Ens fem les preguntes més curioses. Per què ens creixen les ungles? Per què els xiclets no s'enganxen a les dents però si a les soles de les sabates?  Per què el cel és blau i els núvols blancs? Per a nosaltres no hi ha pregunta sense resposta!   Resolem els reptes més sorprenents - travessar un globus amb un punxó sense que es rebenti, treure fins l'última gota d'un pot de xampú, desabonyegar una pilota de ping-pong ... - perquè tu puguis deixar els teus amics al·lucinats!   I passem a l'acció amb els experiments més increïbles. T'expliquem pas a pas com fer una mà robòtica, un coet, una guitarra o una botzina pirata, perquè

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/super3/dinamiks/videos

Episodios disponibles para ver online

L' esquelet de fulles
"L'experiment" d'aquest programa ens ensenyarà a fer un herbari amb l'esquelet de tot tipus de fulles. "La pregunta curiosa" ens descobrirà per què la Lluna no cau."El repte" planteja com aconseguir pelar un kiwi en menys de 3 segons.
La competició de robots
El trapezista atrevit
"L'experiment" d'aquest programa ens ensenyarà a construir el nostre trapezista. "La pregunta curiosa" donarà resposta a la pregunta: "Per què els espaguetis crus són durs i bullits són tous. "El repte" planteja com aconseguir aixecar un rectangle de bastonets sense que es desmunti.
Insectes saltadors
En la secció "L'experiment", el Dani ens ensenya a fer uns insectes saltadors. "La pregunta curiosa" ens descobrirà per què hi ha bessons."El repte" d'aquest programa ens proposa omplir un globus amb mig litre de gasosa sense vessar-ne ni una gota.
La mossegada del Tiranosaure
En la secció "L'experiment", el Dani ens ensenya a fer la mossegada del Tiranosaure. "La pregunta curiosa" ens descobrirà per què els peixos no tenen pestanyes. "El repte" del programa planteja com endevinar de qui són uns gelats i quin gelat no és de ningú.
El teatre de la natura
El telèfon a distància
"L'experiment" ensenya a fer un telèfon a distància.Per què somiem? És "La pregunta curiosa".I "El repte" planteja com aguantar un full de paper amb la punta del dit.
El fòssil amagat
En la secció "L'experiment", el Dani ensenyarà a fer un fòssil amagat. "La pregunta curiosa" ens descobrirà per què a vegades se'ns talla la digestió.I el repte del programa planteja com aconseguir treure llet d'un tetrabric sense vessar-ne ni una gota.
La menjadora d'ocells
En aquest programa, el Dani ensenyarà a construir una menjadora d'ocells."La pregunta curiosa" ens explicarà per què hi ha cabells llisos i cabells arrissats.I "El repte" d'aquest programa ens mostrarà com fer funcionar una llanterna amb les piles massa petites.
Cursa a reacció
"L'experiment" d'aquest programa ens ensenyarà a construir una cursa a reacció. "La pregunta curiosa" ens respondrà la pregunta "Per què riem?""El repte" planteja com aconseguir passar aigua d'un got a l'altre mantenint els dos gots allunyats.
El molinet d'aigua
En aquest programa, el Dani ensenyarà a fer un molinet d'aigua."La pregunta curiosa" ens explicarà per què esternudem. "El repte" d'aquest programa ens proposa aconseguir que afegint 1 a 20 en doni 19.
El paper reciclat
En la secció "L'experiment", el Dani ensenyarà a fer paper reciclat."La pregunta curiosa" ens descobrirà per què els avions deixen una estela blanca al cel."El repte" del programa planteja com treure una moneda col·locada entre els daus sense tocar-la.
Un circuit d'alta tensió
En la secció "L'experiment", el Dani ens ensenya a construir un circuit d'alta tensió.Per què les formigues caminen en filera? És "La pregunta curiosa" del programa. "El repte" ens mostrarà com aconseguir que una pastanaga es torni flexible.
La pintura inflable
"L'experiment" ensenya a fer pintura inflable.Per què les estrelles es veuen només durant la nit? És "La pregunta curiosa".I "El repte" planteja com moure una moneda del canell sens bellugar el braç.
El coet a tota canya
En la secció "L'experiment", el Dani ensenyarà a construir un coet que s'enlairarà a tota canya. "La pregunta curiosa" ens descobrirà per què els pirates duien un ull tapat. "El repte" del programa planteja com fer baixar un sobre d'oli de dins d'una ampolla sense obrir-la.
La família de dinos
En aquest programa, el Dani ensenyarà a fer globus amb forma de dinosaures."La pregunta curiosa" ens explicarà per què tenim mocs.I "El repte" d'aquest programa ens mostrarà com menjar un gelat sense embrutar-se els dits.
El llapis de llana
"L'experiment" ens mostra com es fa un llapis de llana."La pregunta curiosa" ens descobrirà per què alguns globus s'enlairen i altres, no."El repte" del programa planteja fer un cercle perfecte sense compàs.
El segell exclusiu
"L'experiment" d'aquest programa ens ensenyarà a fer un segell exclusiu."La pregunta curiosa" ens explicarà per què tenim dits als peus."El repte" demana com es pot tallar una magdalena sense fer servir un ganivet.
El xilòfon
"L'experiment" ens ensenya a construir un xilòfon. "La pregunta curiosa" ens descobrirà per què quan l'aigua bull surten bombolles."El repte" del programa planteja com es poden treure els bonys d'una cantimplora.
La papallona fluorescent
"L'experiment" ens proposa fer-nos una papallona fluorescent."La pregunta curiosa" ens respon la pregunta "Per què tenim set quan mengem aliments salats?".I "El repte" del programa ens planteja buidar un got d'aigua just per la meitat.
El rècord centrifugat
"L'experiment" del programa ens proposa fer un rècord centrifugat.Per què la lluna creix i minva? És "La pregunta curiosa" que planteja aquest programa."El repte" del programa demana que obrim un clauer sense fer-nos mal a les ungles.
L'autòmat
"L'experiment" del programa ens ensenya a fabricar-nos un autòmat."La pregunta curiosa" ens descobrirà per què tenim lleganyes quan ens llevem."El repte" del programa planteja enfonsar una taronja a l'aigua.
La mà robòtica
"L'experiment" del programa ens ensenya a construir una mà robòtica."La pregunta curiosa" ens descobrirà per què no tenim pèls als palmells de les mans. "El repte" del programa planteja canviar de direcció la porta d'una caseta.
El botó que gira
En la secció "L'experiment", el Dani ensenyarà a fer un botó que gira."La pregunta curiosa" ens descobrirà per què les fulles de les palmeres són com un serrell."El repte" del programa planteja com es pot aixecar una ampolla amb un collaret.
L'esquelet ballador
"L'experiment" ens proposa construir-nos un esquelet ballador."La pregunta curiosa" ens respon la pregunta "Per què alguns arbres tenen resina?".I "El repte" del programa ens demana que traiem tots els grans d'una magrana en un pim-pam.

Otros programas infantiles >


Otros programas de Super 3 >