Close

Terenci a la fresca

Programa d'entrevistes en estudi per l'escriptor Terenci Moix als anys 1980

País: España
Idioma: Español
Contenido: Especiales
Tema: Entrevistas
URL: https://www.rtve.es/alacarta/videos/terenci-a-la-fresca/

Episodios disponibles para ver online

Arxiu TVE Catalunya - Terenci a la Fresca - Rosa Novell
Programa dirigit i presentat per l'escriptor Terenci Moix amb realització de Ramon Marcet i producció de Neus Solà. Entrevista a l'actriu Rosa Novell. 
Arxiu TVE Catalunya - Terenci a la fresca - Jaume Fuster
Terenci Moix entrevista al seu programa l'escriptor Jaume Fuster. Nascut  el 1945 a Barcelona, l'escriptor, assagista i traductor català, molt lligat a l'activisme cultural, fundador i president de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana. Escriptor de l'anomenada generació dels 70 i membre del col·lectiu Ofèlia Dracs, autor de nombroses obres policíaques i negres. Programa dirigit per Terenci Moix, també guionista i presentador. Realització de Ramon Marcet i producció de Neus Solà.
Arxiu TVE Catalunya - Terenci a la fresca. Mercè Vilaret
Terenci Moix entrevista ala realitzadora de televisió Mercè Vilaret
Arxiu TVE Catalunya - Terenci a la fresca - Maria Antònia Oliver
Al programa "Terenci a la fresca" el director i guionista Terenci Moix entrevista Maria Antònia Oliver, escriptora nascuda a Manacor. Es va emetre a la Primera cadena el 09 de juliol del 1985, amb realització de Ramon Marcet i producció de Neus Solà.
Arxiu TVE Catalunya - Terenci a la fresca - Joan Brossa
El periodista i escriptor Terenci Moix entrevista en estudi al poeta Joan Brossa.  Direcció, guió i presentació de Terenci Moix, realització de Ramon Marcet; producció de Victoria de la Huerta. Emès el dia 11/06/1985
Arxiu TVE Catalunya - Terenci a la fresca - Jordi Pujol
L'escriptor Terenci Moix entrevista el president de la Genralitat Jordi Pujol a l'espai Terenci a la fresca.
Arxiu TVE Catalunya - Terenci a la fresca - Robert Saladrigas
Entrevista biográfica de l'escriptor Terenci Moix a l'escriptor Robert Saladrigas al programa Terenci a la fresca. Emès el 15/11/1983 a la Segona cadena. Direcció, guió i presentació de Terenci Moix, realització d'Orestes Lara i producció de Neus Solà.
Arxiu TVE Catalunya - Terenci a la fresca - Josep Maria Subirachs
Terenci Moix entrevista al plató del seu programa "Terenci a la drfesca" l'artista Josep Maria Subirachs. Programa amb direcció i guió de l'escriptor Terenci Moix, realització d'Orestes Lara i producció de Neus Solà. Emés a la Segona cadena de TVE a Catalunya el 30 de març del 1983.
Arxiu TVE Catalunya - Terenci a la fresca - Josep Carreras
Programa dirigit i presentat per l'escriptor i periodista Terenci Moix. En aquesta edició entrevista el tenor català Josep Carreras. Amb realització d'Orestes Lara i producció de Neus Solà, Terenci parla a l'estudi del programa. L'emissio es va fera la Segons cadena de TVE el 09 de febrer del 1983.
Arxiu TVE Catalunya - Terenci a la fresca - Esteve Polls
Terenci Moix entrevista a l'estudi l'actor i director Esteve Polls que acaba de representar l'obra Les Troianes al País Basc. Polls explica la seva experiència fora de Catalunya, tant a l'America Llatina, a Costa Rica, com a Madrid. Mentre conversa amb Terenci Moix, director i guionista del programa, veiem el cartell de Les Troianes en euskera. També, el cartell en blanc i negre de l'obra La sabatera Prodigiosa i el cartell de l'obra Germinal. Aquest programa es va emetre el 20 d'octubre del 1982 a la Segons cadena.
Arxiu TVE Catalunya - Terenci a la fresca - Teresa Rebull
En aquest capítol del programa, l'escriptor i periodista Terenci Moix entrevista la cantautora Teresa Rebull. Emés a la Segona cadena el 13 d'octubre del 1982
Arxiu TVE Catalunya - Terenci a la fresca - Joaquim Molas
Entrevista biográfica de Terenci Moix a Joaquim Molas, escriptor, historiador i professor universitari català

>


Otros programas de RTVE >