Close

El debat de La 1

'El debat de La 1' és un programa dels Serveis Informatius de Televisió Espanyola a Catalunya dirigit i presentat per Quim Barnola. Cada setmana un o dos convidats són interpel.lats per sis analistes que analitzen els temes de l'actualitat política i social catalana dels darrers set dies.

País: España
Idioma: Español
Contenido: Informativos
URL: http://www.rtve.es/alacarta/videos/el-debat-de-la-1/

Episodios disponibles para ver online

Nacho Martín Blanco, diputat de Ciutadans
A El Debat de La 1, Quim Barnola entrevista Nacho Martín Blanco, diputat de Ciutadans al Parlament de Catalunya. Se centrarà en el seguiment del judici del procés, les candidatures electorals que es presentaran i l'anàlisi del debat polític de precampanya. A la tertúlia hi participaran els analistes i col·laboradors del programa Gemma Ubasart, Anna Simó, Carles Fernández, Rafa López, Joan López Alegre i Toni Bolaño.
07/03/209
El programa de debat de TVE Catalunya fa un repàs als temes polítics més destacats de la setmana: el judici del procés, el debat polític de la precampanya electoral i la Vaga del 8 de març i els reptes a assolir. A la tertúlia hi participan els analistes i col·laboradors del programa Esther Vivas, Argèlia Queralt, Toni Aira, Jordi Mercader, Álex Sàlmon i Rafa López.
Antoni Bayona, lletrat del Parlament
En El Debat de La 1 Quim Barnola entrevista Antoni Bayona, lletrat del Parlament i exlletrat major, autor del llibre "No todo vale". Aquesta setmana s'han acabat les declaracions dels acusats i han començat les declaracions dels testimonis polítics del judici del procés. Antoni Bayona ha viscut el procés a primera línia i Quim Barnola li demana com ho va veure des del punt de vista jurídic. A la tertúlia hi participen els analistes i col·laboradors del programa Milagros Pérez Oliva, Anna Simó, Rafa López, Carles Fernández, Joan López Alegre i Toni Bolaño.
El diputat del PP Santi Rodríguez
Aquesta setmana, Quim Barnola entrevista Santi Rodríguez, diputat del subgrup parlamentari del Partit Popular de Catalunya al Parlament. A la tertúlia hi participen els analistes i col·laboradors del programa Sara González, Rafa López, Toni Aira, Ástrid Barrio, Joan López Alegre i Xavier Fina.
La delegada del govern a Catalunya, Teresa Cunillera
Aquesta setmana, Quim Barnola entrevista la delegada del govern a Catalunya, Teresa Cunillera, per parlar de la no aprovació dels pressupostos generals de l'estat i la possibilitat d'eleccions generals i l'inici del judici del procés. A la tertúlia hi participen els analistes i col·laboradors del programa Anna Simó, Milagros Pérez Oliva, Carles Fernández, Joan López Alegre, Rafa López i Jordi Mercader.
La figura del relator
El programa de debat de TVE Catalunya fa un repàs als temes polítics més destacats de la setmana, com el judici per l'1 d'octubre, les negociacions entre Generalitat i Govern central, la taula de diàleg entre partits amb la figura del relator i la negociació dels pressupostos. A la tertúlia hi participen els analistes i col·laboradors del programa Anna Simó, Gemma Ubasart, Toni Aira, Toni Bolaño, Joan López Alegre i Rafa López.
Repàs de l'actualitat política
El programa de debat de TVE Catalunya farà un repàs als temes polítics més destacats de la setmana. A la tertúlia hi participaran els analistes i col·laboradors del programa Anna Simó, Carles Fernández, Jordi Mercader, Rafa López, Esther Vivas i Álex Sàlmon.
L'actualitat política de la setmana
El programa se centra en el recurs al Tribunal Constitucional de Carles Puigdemont contra la mesa del Parlament, per no haver tramitat el seu debat d'investidura, i les seqüeles que en els partits de govern JXC i ERC es puguin produir. També analitza les estratègies de defensa del judici per l'1 d'cctubre, el congrés del PP per una redefinició ideològica i l'acord entre el govern i els taxistes sobre la regulació dels VTC. A la tertúlia hi participen els analistes i col·laboradors del programa Milagros Pérez Oliva, Joan López Alegre, Anna Simó, Toni Aira, Xavier Fina i Astrid Barrio.
Joan Tardà
El convidat és Joan Tardà, diputat i portaveu d'ERC al Congrés de Diputats. Es parla de la proposta de pressupostos generals de l'Estat però també sobre l'estratègia política de l'independentisme. Els analistes d'aquest programa són Milagros Pérez Oliva, Joan López Alegre, Jordi Mercader, Argèlia Queralt, Joan Manuel Tresserras i Carles Fernández.
David Bonvehí, president del PDeCat
Quim Barnola entrevista el president del Partit Demòcrata de Catalunya, David Bonvehí, per parlar de la posició del PDeCat de cara a l'aprovació dels pressupostos generals de l'Estat. També comentaran en quin moment es troba el procés i les línies de l'independentisme, i l'actualitat política. A la tertúlia hi participen els analistes i col·laboradors del programa Olga Grau, Toni Aira, Anna Simó, Toni Bolaño, Gemma Ubasart i Rafa López.
Consell de ministres a Barcelona
Dijous, 'El Debat de La 1' se centrarà en el consell de ministres de divendres a Barcelona, en la reunió dels presidents Pedro Sánchez i Quim Torra i en l'inici del judici del procés amb la vista de les qüestions preliminars al Tribunal Suprem d'aquest dimarts. A la tertúlia hi participaran els analistes i col·laboradors del programa Carles Fernández, Anna Simó, Milagros Pérez Oliva, Alejandro Tercero, Andreu Mayayo i Jordi Mercader.
Relacions entre el govern català i l'espanyol
'El Debat de La 1' analitza les relacions entre el govern de la Generalitat i el govern espanyol i la situació interna de la política catalana. Quim Barnola entrevista el director adjunt i delegat a Madrid de La Vanguardia, el periodista Enric Juliana, autor del llibre 'Nudo España'. A la tertúlia hi participen els analistes i col·laboradors del programa Rafa López, Anna Simó, Milagros Pérez Oliva, Toni Aira, Toni Bolaño i Xavier Fina.
Entrevista a Eduard Pujol
Quim Barnola entrevista el portaveu adjunt de Junts per Catalunya al Parlament, Eduard Pujol, per fer una anàlisi de l'actualitat. A la tertúlia hi participen els analistes i col·laboradors del programa Carles Fernández, Rafa López, Milagros Pérez Oliva, Esther Vivas, Jordi Mercader i Álex Sàlmon.
Vidal Aragonés, diputat de la CUP
El convidat al programa és el diputat de la CUP, Vidal Aragonés. Quim Barnola modera la tertúlia on participen Toni Aira, Rafa López, Toni Bolaño, Milagros Pérez, Gemma Calvet i Xavier Fina per parlar sobre l'actualitat política.
Entrevista al Director General de la Policia
Quim Barnola entrevista el Director General de la Policia, Andreu Joan Martínez, per parlar sobre seguretat. A la tertúlia participaran els analistes i col·laboradors del programa Carles Fernández, Rafa López, Toni Bolaño, Álex Sálmon, Milagros Pérez Oliva i Anna Simó.
Miquel Iceta, secretari del PSC
Quim Barnola entrevista el Primer Secretari del Partit Socialista de Catalunya, Miquel Iceta, per fer un anàlisi de l’actualitat. A la tertúlia participaran els analistes i col·laboradors del programa Toni Aira, Gemma Ubasart, Anna Simó, Jordi Mercader, Rafa López i Joan López Alegre.
11/10/2018
Junts per Catalunya i Esquerra Republicana diuen que mantenen la unitat però accepten que es miren de reüll i que estan en un equilibri fràgil.  De  fet ja no hi ha majoria independentista i han perdut  votacions importants a nivell conceptual al Parlament. Així doncs  Catalunya en  comú- Podem  ara són claus. Entrevistarem  aquesta nit Jéssica Albiach. La Presidenta del Grup Parlamentari de Catalunya en Comú - Podem. També hem analitzat la ruptura independentista amb Toni  Aira , Rafa López, Ástrid Barrio, Joan López Alegre, Gemma Ubasart i  Anna Simó.
Tensió entre ERC i JuntsXCat
Quim Barnola repassa l'actualitat política per parlar de la gestió dels aldarulls independentistes per part dels mossos d'esquadra l'1 d'octubre al Parlament, l'ultimàtum del president Torra al president Sánchez i la tensió política entre ERC i JuntXCat. A la tertúlia hi participaran els analistes i col·laboradors del programa Carles Fernández, Rafa López, Anna Simó, Jordi Mercader, Joan López Alegre i Xavier Fina.
Darrers esdeveniments de la política catalana i espanyola
El programa se centrarà en els darrers esdeveniments de la política en clau catalana i espanyola. Els analistes comentaran la candidatura de Manuel Valls a l'alcaldia de Barcelona, les escoltes a la ministra Delgado, la decisió de la fiscalia del Suprem sobre la investigació del màster de Pablo Casado, i altres temes d'interès, a quatre dies del primer aniversari de l'1 d'octubre. A la tertúlia hi participaran els analistes i col·laboradors del programa Àlex Sàlmon, Gemma Ubasart, Carles Fernández, Rafa López, Anna Simó i Toni Bolaño.
Un any després del 20S
Ha passat un any dels registres de la Guàrdia Civil a la conselleria d'Economia i de la concentració que es va produir a Rambla de Catalunya. El programa fa una valoració del què ha passat un any després. A la tertúlia participen els analistes i col·laboradors del programa Carles Fernández, Andreu Mayayo, Rafa López, Joan López Alegre, Jordi Mercader i Esther Vivas.
Anàlisi de l'inici del curs polític, de les relacions entre el govern de la Generalitat i l'estat i de la valoració de la Diada.
Iniciem temporada parlant de l'inici del curs polític, de les relacions entre el govern de la Generalitat i l'estat i de la valoració de la diada. A la tertúlia participen els analistes i col·laboradors del programa Carles Fernández, Toni Bolaño, Rafa López, Martí Saballs, Gemma Ubasart i Anna Simó
L'anàlisi de l'actualitat política
Repàs als temes polítics més destacats de la setmana, com les relacions entre el govern català i l'espanyol i com s'està gestant la reunió del 9 de juliol entre ambdós presidents, la confirmació per part del Tribunal Suprem del processament dels líders independentistes o les darreres enquestes que aporten novetats en la previsió del comportament electoral dels catalans. Quim Barnola moderarà el debat amb els analistes Carles Fernández, Rafa López, Rafael de Ribot, Toni Bolaño, Gemma Ubasart i Anna Simó.
Lorena Roldán, diputada de Ciutadans - 21/06/2018
Aquesta setmana 'El Debat de La 1', dirigit i presentat per Quim Barnola compta amb Lorena Roldán i repassa l'actualitat de la setmana. Quim Barnola entrevista Lorena Roldán, diputada al Parlament i senadora de Ciutadans, per parlar de l'actualitat política. Els encarregats de repassar l'entrevista i l'actualitat política de la setmana seran els analistes Carles Fernández, Rafa López, Ástrid Barrio, Martí Saballs, Marina Llansana i Xavier Fina.
Alejandro Fernández, portaveu del PPC al Parlament - 14/06/2018
Quim Barnola entrevista Alejandro Fernández, portaveu del grup del Partit Popular de Catalunya al Parlament, per parlar del procés de renovació de lideratge a Espanya i Catalunya del partit. 'El Debat de La 1' també parlarà de les primeres mesures i declaracions del nou govern del President Pedro Sánchez, de les reunions del President de la Generalitat amb els líders de tots els partits polítics amb representació parlamentària i del congrés del PP per escollir nou president del partit. Els encarregats de repassar l'entrevista i l'actualitat política de la setmana seran els analistes Carles Fernández, Rafa López, Jordi Mercader, Teresa Freixas, Andreu Mayayo i Anna Simó. "El Debat de La 1" és el programa de TVE Catalunya centrat en l'actualitat política. Està dirigit i presentat per Quim Barnola i s'emet els dijous a la nit a La 1.
La moció de censura i el govern de la Generalitat
El programa de debat de TVE Catalunya se centra en la moció de censura i en la formació de govern de la Generalitat. Els encarregats de repassar l'actualitat política de la setmana seran els analistes Carles Fernández, Rafa López, Ástrid Barrio, Anna Simó, Xavier Fina i Martí Saballs. "El Debat de La 1" és el programa de TVE Catalunya centrat en l'actualitat política. Està dirigit i presentat per Quim Barnola i s'emet els dijous a la nit a La 1, després de la sèrie 'Fugitiva'. @elDebat_La1

Otros informativos >


Otros programas de RTVE >