Close

El caçador de veritats

El caçador de veritats vol sacsejar els caps 'quadriculats' que pensen que les coses són d'una manera o només tenen una resposta. Desmuntarem aquestes 'veritats' que moltes persones donen per inamovibles. I ho farem de la mà del nostre reporter, inquiet i curiós, que ens descobrirà les històries de persones anònimes que tenen molt a dir i que, irremediablement, ens dibuixaran un somriure a la cara, un gest de sorpresa o una llàgrima als ulls.

País: España
Idioma: Español
Contenido: Reportajes
Tema: Sociedad
URL: http://www.rtve.es/alacarta/videos/el-cacador-de-veritats/

Episodios disponibles para ver online

L'esport
A El caçador de veritats, el presentador Ivan Medina desmuntarà les veritats sobre l'esport. Fer esport sembla una obligació si volem gaudir de bona salut, però tot i així, no tothom el practica de la mateixa manera i no tothom busca el mateix objectiu. I doncs, per què fer esport? Ivan Medina intentarà trobar una resposta a través de tres experiències diferents: un grup d'avis aficionats a nedar a la platja de la Barceloneta, que cada dia, plogui o nevi, es troben allà, un grup d'amics que pertanyen a un equip de futbol amateur i un triatleta, que no s'imagina la seva vida sense fer esport.
Diferents maneres de lligar
La solteria és una etapa de la qual ningú s'escapa. I en un món on trobar parella cada cop és més complicat, lligar gairebé s'ha convertit en una obligació. Però com lliguem? I què busquem quan lliguem? Ivan Medina intenta trobar una resposta a través de tres experiències diferents: la d'un single convençut, uns experts en Speed Datings i un matrimoni sorgit d'una aplicació.
Les mascotes
A El caçador de veritats, el presentador Ivan Medina desmuntarà les veritats sobre els animals de companyia. Els animals formen part de la nostra vida, però no tots ens relacionem amb ells de la mateixa manera. Entre gossos, gats, conills i lloros intentarem definir l'impacte que tenen en les nostres vides. Ivan Medina intentarà trobar una resposta a través de tres experiències diferents: la fundadora d'una protectora d'animals exòtics, una dona entregada en cos i ànima a les seves mascotes i una experta en teràpies psicològiques amb gossos.
Els fills
A El caçador de veritats el presentador Ivan Medina desmuntarà les veritats sobre la maternitat i la paternitat. Des de sempre ens han inculcat la idea de formar una família, però avui en dia no tothom veu aquesta idea com un objectiu vital. Els dubtes, les pors i la gran responsabilitat que suposa, fa que moltes persones avui en dia es plantegin tenir fills. Ivan Medina intentarà trobar una resposta a través de tres experiències diferents: una família nombrosa, el viatge d'un home per aconseguir ser pare, mitjançant la gestació subrogada, i la història d'una família d'acollida.
Caçador de Veritats - La bellesa
A El caçador de veritats, el presentador Ivan Medina desmuntarà les veritats que moltes persones donen per fet sobre la bellesa. Existeix un concepte únic de bellesa o tot depèn de com t’ho miris? Vivim en un món governat per la imatge i el magnetisme del poder visual, però no tothom està disposat a seguir els mateixos cànons de bellesa. Ivan Medina intentarà trobar una resposta a través de tres històries. Coneixerà una model de 65 anys, un actor de 180kg i una persona cega.
La feina
A El caçador de veritats, el presentador Ivan Medina desmuntarà les veritats que moltes persones donen per inamovibles sobre la feina. Per a la majoria, treballar és una obligació si et vols guanyar la vida. Sempre hem entès la feina com una manera de guanyar un sou a final de mes. Però tenir una feina ens fa més feliços? S’ha de treballar del que un vol o del que es pot? Ivan Medina intentarà trobar una resposta a través de tres històries. Coneixerà la millor feina del món, descobrirà una pionera en la seva feina i algú que va canviar radicalment la seva manera de viure.
El telèfon mòbil
En aquest capítol a El caçador de veritats, el presentador Ivan Medina desmuntarà les veritats que moltes persones donen per inamovibles sobre el telèfon mòbil. En plena era digital, la nostra necessitat de comunicar-nos s'ha incrementat gràcies al telèfon mòbil. Avui en dia no ens imaginem la vida sense mòbil, però la nostra dependència cap aquest aparell resulta excessiva. Hi ha alguna manera de trobar l'equilibri? Ivan Medina intentarà trobar una resposta a través de tres històries. Coneixerà una instagramer amb milers de seguidors: l'Alba Paul Ferrer, parella de la influencer Dulceida. També parlarà amb uns avis que estan aprenent a utilitzar les xarxes socials i un home que viu sense smartphone.
El matrimoni
Aquest és el primer capítol de 'El caçador de veritats', un nou espai presentat pel periodista Ivan Medina. El programa vol sacsejar els caps "quadriculats" que pensen que les coses són d'una manera o només tenen una resposta i desmuntarà aquestes “veritats” que moltes persones donen per inamovibles. Comencem pel matrimoni. Tota la vida hem crescut amb la idea de buscar una mitja taronja amb qui passar la resta dels nostres dies, però el cert és que les relacions de parella cada cop són més complexes i moltes parelles es veuen abocades al mateix dilema: casar-se o no casar-se. Ivan Medina intentarà trobar una resposta a través de tres històries: una parella d'avis casats des de fa 55 anys, una relació poliamorosa entre tres homes i la visió d'un expert en la matèria: un mossèn.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de RTVE >