Close

Oh My Goig

Oh my goig és un espai educatiu pensat per informar, sensibilitzar i responsabilitzar els adolescents (i no tan adolescents) sobre la sexualitat. Amb la Noe Elvira, del Centre Jove d’Anticoncepció i Sexualitat (CJAS- APFCiB) aprendrem a gaudir d’una vida sexual positiva, responsable i lliure.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Salud
URL: https://beteve.cat/oh-my-goig/

Episodios disponibles para ver online

En desconstrucció 28 de juny de 2019
Últim episodi de la temporada! La colla organitza una festassa feminista a la Casa Groga sota el lema “NO I PUNT”. En Dani descobreix els agressors de la Martina i la Gal·la i decideix intervenir. L’Hèctor busca en Miki per recuperar la seva amistat. L’Andrés ha deconstruït la seva masculinitat finalment gràcies a la Mei: …
Això no és una cita 21 de juny de 2019
Els secrets acumulats han generat molts mal rotllos entre la colla. La Carla explica a la Cris l'agressió sexual que va patir.
Masculinitats tòxiques 14 de juny de 2019
Els comentaris plumofòbics i les recents situacions de violència masclista han afectat els nostres protagonistes.
Dobles parelles 7 de juny de 2019
Parelles que queden per sortir de festa i d’altres que apareixen. Emocions fortes on el botellón, la putivuelta i les discoteques LGTBI seran protagonistes.
Like dislike 30 de maig de 2019
Agradar o no agradar, that's the question... La Carla lluita per vèncer l’angoixa de tornar a la uni després que el seu vídeo sexual s’hagi fet viral.
Party Hard 24 de maig de 2019
"Crushes", sexe exprés i friccions amoroses: nit mogudeta a 'Oh my goig!'. L'Andrea i la Martina es preparen per a una festassa queer.
No pain no gain 16 de maig de 2019
En Dani es vol fondre quan veu aparèixer per la Casa Groga la Yuh, el seu "crush"! La seva actitud el delata davant la Martina.
El pes de la fama 10 de maig de 2019
En Pol segueix buscant pis a un preu digne, però es troba amb un problema inesperat pel color de la seva pell.
Sexe viral 3 de maig de 2019
La Marta i en Pol tenen una discussió quan ella li explica la proposta que li ha fet en Lluc. Aleshores, en Pol decideix buscar pis pel seu compte, tot i que sembla que no serà fàcil.
Epic crush 26 d'abril de 2019
La Martina descobreix un vídeo de la Gal·la, una youtuber que explica com va sortir de l’armari. En Dani ha descobert el perfil de la Yuh.
Never forget 18 d'abril de 2019
En Pol i en Miki ho donen tot al gimnàs. Allà coneixen l’Hèctor, el germà de la Cris: un autèntic catxes que fa que els caigui la bava.
Sense fre 12 d'abril de 2019
Oh my goig! torna amb més mogudes! Després de la ruptura amb l’Emma, l’Andrés va per la vida comportant-se com un masclista de campionat.
Resum OMG! Temporada 2 12 d'abril de 2019
Els millors moments de la sèrie d''Oh my goig' en aquest resum de la segona temporada! El poliamor, el fet trans, la penetració anal, les ruptures...
Si no vols estar amb mi (tot el temps) és perquè no m’estimes 25 de juny de 2018
Educació sexual = reproducció + prevenció…? Ja està? De debò? OMG! També és parlar de plaer, d’emocions, de drets i llibertats… ‘Oh my goig’ és un espai educatiu pensat per informar, sensibilitzar i responsabilitzar els adolescents (i no tan adolescents) sobre la sexualitat.
!: Si tinc parella, no puc sentir atracció sexual per ningú més 18 de juny de 2018
!: Si et controla és perquè t’estima 11 de juny de 2018
!: Per poder-te enrollar amb una noia, li has d’insistir 4 de juny de 2018
!: Només hi ha una manera de ser lesbiana i de ser trans 27 de maig de 2018
!: Quan et tiren floretes és perquè volen fer-te sentir bé 20 de maig de 2018

Otros programas de reportajes >


Otros programas de betevé >