ECOSERIES A CASTELLOLÍ Els participants a les Ecoseries es donen cita a Castellolí per a les darreres curses de la temporada. El certamen ha fet 4 anys. ESLÀLOM OSONA La tercera i última cita del campionat català d’eslàlom va tenir lloc a Vic, al circuit d’Osona. La prova constava de tres mànegues i va reunir prop d’una trentena de pilots, alguns habituals d’altres especialitats com l’autocròs o els ral·lis. ENDURET A LA CLUA La Copa Catalana d’Enduret arriba al final amb la celebració a La Clua de la darrera cursa de la temporada. La prova va aplegar més de 60 participants. AUDI RENOVA L’A3 Volkswagen posarà a la venda aquesta tardor el nou Golf R, el model més potent de la gamma, que va equipat amb un motor de 300 cavalls. AGENDA NOVETATS AL SALÓ DE FRANKFURT Frankfurt ha tancat recentment el saló de l’automòbil més important dels que tenen lloc a Europa. Amb les millors imatges del certamen ens acomiadem. Fins la setmana vinent.