PUJADA GUARDIOLA Els participants del català de Muntanya es donen cita en la segona edició de la Pujada Guardiola-Cerdanyola, cinquena prova del calendari de l’especialitat. EL CAR, CLAU EN L’EVOLUCIÓ DE MARIA HERRERA Maria Herrera ha guanyat dues curses del Campionat d’Espanya de Velocitat i és l’única noia que ha aconseguit mai una victòria. L’entrenament al CAR de Sant Cugat és molt important. COULTHARD AMB ELS CLÀSSICS A CUBA David Coulthard i Red Bull participen a Cuba en una cursa de cotxes clàssics. L’expilot escocès de Fórmula 1 va pilotar un Pontiac de 1955. EL GOLF MÉS POTENTVolkswagen posarà a la venda aquesta tardor el nou Golf R, el model més potent de la gamma, que va equipat amb un motor de 300 cavalls. RECTA FINAL DEL CATALÀ DE RAL·LIS El campionat català de ral·lis d’asfalt entra en la seva recta final, amb els ral·lis de Valls i el 2.000 Viratges, al novembre. Amb les imatges més espectaculars del que portem de temporada ens acomiadem. Fins la setmana vinent.