Close

Jacint Verdaguer, 74

Canal: xip/tv (Cataluña)
Programa: Latent
Título: Jacint Verdaguer, 74
Descripcion: Una professora, un alumne, els seus pares i els estudiants d’una classe comparteixen situacions disfressades de normalitat que no deixen surar a la superfície els problemes del sistema educatiu i anul•len qualsevol solució davant minúsculs indicis que desencadenen desgràcies difícils de definir.
Fecha publicación: 05-04-2009

URL:
http://www.xiptv.cat/latent/capitol/jacint-verdaguer-74

Otros vídeos de Latent en xip/tv (Cataluña)

Hidroscascal d'ostia
A partir de l’última fotografia de Pier Paolo Pasolini en vida, aquest capítol recrea l’última nit de l’escriptor i cineasta. Una trobada casual, un sopar incòmode i un flirteig estrany se’ns revelen com una versió rigorosa d’una nit que va commocionar Europa.
Brasil, 29
La Renny i l’Elsa són dues noies una mica inconscients, que volen compartir alguna cosa més que una misteriosa bossa que va amunt i avall i que amaga massa perills.
Pantà de Sau
El Pantà de Sau amaga un poble que només s’intueix a través del campanar que hi sobresurt. En Pau i la Marie passen un matí contemplant el pantà, inconscients que la imatge que tenen davant pot revelar-se terriblement premonitòria.
José Mena, 36
La Pilar i en Carles es lleven. Primer ell, després ella. Quan les nenes marxen a escola amb el pare, la Pilar es va enfonsant en pensaments dolorosos mentre recull les habitacions, la cuina, el menjador... un sopar en família descobreix un gest malaltís i terrorífic.
Guillem Tell, 28
Tres nois es mouen per la ciutat. Una partida de futbolí, un passeig pels carrers de Barcelona i una visita sense sentit a un mirador, retraten uns joves carregats d’abjecció. La desídia d’una indigent que passa les nits en caixers és el contrapunt per la història d’uns personatges que encara no s’han creuat.
Anselm Clavé, 23
La difícil relació entre una mare de 65 anys i un fill de 43 que conviuen junts amaga els pensaments i desitjos més inconfessables. Una visita al mercat posarà de relleu les desavinences i alguna cosa més.