Close

05/01/2019 - "Menjaferralla"

Canal: TV3 (Cataluña)
Programa: La Bruixa Avorrida
Título: 05/01/2019 - "Menjaferralla"
Descripcion: L'Avorrida s'ha fabricat un fill de llauna i li ha posat el nom de Menjaferralla. Segurament, el que no sabia és la mà de problemes que li portaria. Com s'ho ha de fer ara?
Fecha publicación: 05-01-2019

URL:
http://www.ccma.cat/tv3/super3/bruixa-avorrida/la-bruixa-avorrida/video/5596536/

Otros vídeos de La Bruixa Avorrida en TV3 (Cataluña)

28/05/2004 - "La Bruixa Avorrida i l'ordinador"
Ho saps que una vegada la Bruixa Avorrida va tenir molts problemes amb un robordinador? A l'Avorrida no li agrada que la controlin i que li vagin al darrere. Arriba un moment que se'n cansa, i llavors passa el que passa...
27/05/2004 - "El jardí de la bruixa"
L'Avorrida s'ha apuntat a un concurs de jardineria i ha decidit arreglar el jardí del seu castell. Però als jardins, encara que no es vegi, hi viuen molts animalons. I aquests animalons, de vegades, poden fer molt la punyeta...
26/05/2004 - "Les visions de la Bruixa Avorrida"
L'Avorrida sempre ha estat molt emprenedora a l'hora de muntar negocis. Avui, però, en muntarà un que li anirà com l'anell al dit: es dedicarà a endevinar el futur a la gent. Ho té molt fàcil, oi? O no...?
25/05/2004 - "El príncep i la granota"
La Bruixa Avorrida, quan s'ho proposa, pot aconseguir el que faci falta. I sinó, mira com va ajudar el rei de les conserves de tomàquet!
24/05/2004 - "La fira de bruixeria"
De vegades l'Avorrida també ha fet el ridícul, com tothom. Però la vegada que va quedar més en evidència va ser el cop que va anar a un congrés de bruixeria que se celebrava a Nova York. Si vols fer-te un fart de riure, no t'ho perdis.
21/05/2004 - "El diploma de la Bruixa Avorrida"
L'Avorrida també va anar a l'escola, encara que et costi de creure. I també feia examens. Fins i tot es va diplomar! Ara bé, no vulguis saber la de trampes que va arribar a fer per treure's el diploma!
20/05/2004 - "El tresor del senvapic"
L'Avorrida sempre n'ha de fer alguna per no avorrir-se. Avui, doncs, intentarà rescatar el tresor d'un vaixell que fa molts anys que està enfonsat. Però, on és exactament, el vaixell? I el tresor, existeix realment?
19/05/2004 - "La Bruixa Avorrida a l'edat mitjana"
Ho saps que hi ha animals i flors que ja no existeixen? Concretament, hi ha una flor que només va existir a l'Edat Mitjana. Una flor que a l'Avorrida li agrada molt. I si cal, és capaç de viatjar fins a l'Edat Mitjana per aconseguir-la.
18/05/2004 - "El secret del vampir"
Avui l'Avorrida ha fet un pastís que està per llepar-s'hi els dits! Sense saber com, però, algú l'hi ha fet una queixalada. Qui deu haver estat? Això s'ha d'investigar a fons! Què et sembla, que acabarà descobrint-ho, o no?
17/05/2004 - "El misteri dels llençols blancs"
Ja deus saber que l'Avorrida, quan s'hi posa, és molt bona investigadora. Evidentment! Amb la de trucs i encanteris que sap fer! Avui intentarà enxampar el lladre de llençols d'un hotel d'Escòcia.
14/05/2004 - "L'esquelet justicier"
L'Esquelet, l'amic de la Bruixa Avorrida, abans era un heroi. Ara, però, ja no hi confia ningú. Avui l'Avorrida aconseguirà que l'Esquelet es torni a sentir útil. Com s'ho farà? No t'ho perdis i ho sabràs.
13/05/2004 - "La bruixa juràssica"
L'Avorrida ha viscut aventures a totes les èpoques, però cap de tan antiga com la vegada que un dinosaure se la va endur, ni més ni menys, que a l'època de Cromanyó, per això es va convertir en la Bruixa Juràssica.