Close

i el tresor del mar

Canal: Super 3
Programa: Mya Go
Título: i el tresor del mar
Descripcion: És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i Mya Go i la mama Go són a la platja buscant tresors amb una pala i una galleda. De sobte, apareix l'avi Help, que busca tot d'objectes del seu vaixell que l'aigua ha arrossegat fins a la platja, però resulta que n'hi falta un. Més tard, arriba el papa Make amb una càmera subaquàtica que Mya Go farà servir per buscar el millor tresor del mar!
URL:
http://www.ccma.cat/tv3/super3/mya-go/mya-go-i-el-tresor-del-mar/video/5893066/

Otros vídeos de Mya Go en Super 3

vola
Avui fa molt vent al poble de Cadadia i, com que l'aeroport està tancat, la mama i el papa Go han convidat Eddie Fly a dinar a casa, per veure si el poden animar una mica. Quan sembla que ja no hi ha manera d'animar-lo, Mya Go té una idea fantàstica. L'únic que li cal són uns quants passatgers, personal de cabina i, naturalment, un pilot com Eddie Fly!
i el flamenc
És un dia calorós i assolellat a Espanya, i Mya Go i els seus companys de classe estan d'excursió a la ciutat de Sevilla, on es balla flamenc. Avui tots aprendran a ballar aquest ball tan típic, fins i tot la senyoreta Teach i Henry Fix, que també està disposat a provar-ho!
i el trasto
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i Mya Go i Tommy Stop estan ensenyant a l'avi Go a fer anar el mòbil que li ha comprat l'àvia Go. Però, de sobte, apareix una clau misteriosa que ningú no sap què obre. Segons el papa Go, haurien de mirar a les golfes i, amb l'ajuda del mòbil de l'avi Go, acaben resolent el misteri. Què deu obrir aquesta clau tan misteriosa?
i l'espectacle
És una altra nit fantàstica al poble de Cadadia i MyaGo i els seus amics ja estan a punt per començar la representació de "La princesa i el drac". La senyoreta Teach els explica que cap funció surt mai perfecta, i que sobretot han de recordar que, passi el que passi, l'espectacle ha de continuar. Que comenci l'espectacle, doncs! I que continuï!
i el triatló
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i, avui, el papa Go ha quedat per fer un triatló amb Henry Fix i amb la senyoreta Teach. Nedaran, correran i aniran en bicicleta, però com que, al papa Go, l'únic que li agrada és l'última prova i no està gaire en forma, necessitarà un equip d'animadors: Mya Go, Sammy Go i la mama Go, naturalment! Que comenci la cursa i que guanyi el millor!
Stop!
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i Mya Go, Ruby Make i Billy Win han anat a jugar a casa de Tommy Stop. Tommy Stop s'adona que estan tots tan esverats que decideix ensenya-los que, de tant en tant, va bé parar i que, si fas les coses una mica més a poc a poc, acaben sent molt més divertides. I el millor de tot és que ho fa cantant!
toca el cel
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i la mama Make decideix emportar-se Mya Go i Ruby Make a fer un vol amb el seu invent nou, un dirigible capaç de sobrevolar tot el poble! És un vol ple d'aventures, però la millor de totes és quan han de tornar! Sobretot, perquè han de fer-ho a temps per menjar-se els pancakes que ha preparat el papa Make!
i els maies
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i Mya Go i tots els seus companys de classe estan molt emocionats perquè la senyoreta Teach els ha dit que avui aprendran a fer xocolata! Quan la senyoreta Teach els comença a parlar dels maies, tots comencen a fer cares de no entendre res. Què hi tenen a veure, els maies, amb la xocolata? Segurament més del que ens pensem!
i el conte per anar a dormir
És una altra nit estrellada al poble de Cadadia i Mya Go i Sammy Go s'estan preparant per anar a dormir, que vol dir que és l'hora del conte! Però, com que avui no hi ha el papa Go per explicar-los el conte de Sally Astronauta, tocarà explicar-lo a la mama Go, que ho farà de la seva manera, molt diferent de com Mya Go s'esperava!
navega
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i Mya Go és a la platja fent castells de sorra. De sobte, arriba la família Make amb el vaixell nou que acaba de construir el papa Make. Només cal col·locar-hi quatre peces, posar-lo al mar i ja podran sortir a navegar. El problema és que no hi ha manera de fer que arribi al mar! Per sort, Mya Go té una de les seves idees genials i troba una solució fantàstica!
i el trencaclosques d'ossos
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i Mya Go i els seus companys de classe han anat al museu a veure el dinosaure nou del professor Bones. De sobte, l'esquelet de dinosaure es desmunta i la classe l'ha de tornar a muntar abans que comenci l'exposició. Però abans de muntar-lo han de descobrir quin dinosaure és i, d'això, Tommy Stop en sap molt!
i el ball
És una altra nit estrellada al poble de Cadadia i l'avi i l'àvia Go són a casa de la família Go, perquè el papa i la mama Go, avui, surten a ballar. Mya Go també hi voldria anar i, quan els pares ja no hi són, ella i l'àvia Go treuen les disfresses i transformen la casa en un saló de ball. Al final s'ho passen tan bé que, quan arriben els pares, encara estan ballant!
i els nadons
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i Mya Go i Emily Share estan jugant al jardí de casa dels Go, esperant que arribi la tia Go amb els seus dos bessons acabats de néixer. Mya Go té dos cosinets nous i és l'única que sap com fer-s'ho perquè parin de plorar i s'adormin: cantant-los una cançó de bressol!
i l'excursió al cinema
És un dia plujós al poble de Cadadia i Mya Go no sap gaire què fer. Al final decideix anar al cinema amb l'àvia Go, però, quan hi arriben, resulta que Tina Screen s'ha fet un embolic amb les bobines i no troba la que ha de posar, la de la pel·lícula de "La gran història del Súper Mixo". Per sort, Mya Go té una idea fantàstica per donar-li un cop de mà!
i el llit nou
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i el papa Go ha demanat un llit nou per internet, però, quan els arriba, resulta que és un llit infantil, en comptes de ser de matrimoni, tal com volien. Mya Go té una idea genial perquè tothom pugui tenir un llit aquesta nit, però l'hauran d'acabar abans de quedar-se tots adormits!
i les patates
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i les patates de Mya Go triguen més a créixer del que ella s'esperava. Avui és el dia que ha de portar una verdura del seu hort a la classe de la senyoreta Teach i encara no té les patates a punt! Els seus companys d'escola l'aniran a ajudar amb tots el seus consell i, ves a saber, potser acabaran menjant tots patates fregides!
i el dia del Sammy
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i Mya Go té curiositat per saber què fa Sammy Go mentre ella és a l'escola. Es diverteix, ni que sigui una mica? Avui espiarem les aventures de la imaginació de Sammy Go i, segurament, que ens emportarem més d'una sorpresa!
i l'apagada
Ja s'ha fet de nit al poble de Cadadia i Mya Go i la seva família estan preparats per mirar la televisió. De sobte, tot el poble es queda sense electricitat i el papa Go es queda sense poder veure el seu programa preferit: "Meravelles subterrànies", que avui parla de la cova més fosca del món. Per sort, Mya Go té la gran idea de construir una cova ben fosca dins de casa!
juga a fet i amagar
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i la família Go està esperant que el sopar estigui fet. Mentrestant, decideixen jugar a fet i amagar, però l'àvia Go els avisa que ella és tota una campiona d'aquest joc. Com s'ho farà, l'àvia Go, per què no la trobin? Mya Go també en sap molt, de jugar a fet i amagar!
, què és aquest soroll?
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i el papa Go està ensenyant a tota la família la seva gravadora de cassets. El papa Go i Mya Go decideixen anar a buscar sorolls interessants per tota la casa, i aviat s'adonen que, a més de sorolls interessants, també n'hi ha de molt misteriosos!
i el zoo humit
És un dia plujós al poble de Cadadia i Mya Go és al jardí buscant animalons llefiscosos per al seu zoo humit. Una mica d'herba, unes quantes pedres, un bastonet i una mica de fang, i Mya Go ja ho té tot a punt per fer de cuidadora del senyor Llimac i del senyor i de la senyora Cuc!
i la Froggy
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i la família Go ha trobat una granota al jardí de casa. Mya Go i Sammy Go se la volen quedar, però el papa Go no ho acaba de veure clar. La solució és anar a casa de la família Care. Ells hi entenen molt, d'animals, i segur que, de granotes, també!
i la festa de disfresses
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i la família Go s'està preparant per celebrar una festa de disfresses a casa seva. Sammy Go anirà vestit de robot, però, de sobte, se li vessa un got de suc a sobre de la disfressa. Mya Go i Ruby Make li hauran de buscar una altra disfressa a correcuita que li agradi tant com la del robot!
, identitat secreta
És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i Mya Go i Ruby Make s'estan mirant "Freddie Fantàstic", la seva la sèrie de televisió preferida. Sammy Go també hi és i està convençut que Freddie Fantastic és, en realitat, el papa Go! Mya Go decideix dur a terme una sèrie de proves per esbrinar si el papa Go té superpoders i és, o no, un superheroi!
i la rua a Barcelona
És un altre dia assolellat a la ciutat de Barcelona. A la MyaGo i a la banda de l'escola els han convidat a participar a la rua de Carnestoltes de Barcelona. Passejaran pels carrers tocant música i celebrant la jornada amb molta més gent. Però, on són les altres carrosses? Pot ser que s'estiguin perdent la desfilada?!