Close

L'anàlisi de la campanya electoral

Canal: RTVE
Programa: El debat de La 1
Título: L'anàlisi de la campanya electoral
Descripcion: El Debat de La 1, dirigit i presentat per Quim Barnola, se centra en la valoració de la campanya electoral de les eleccions al Congrés dels Diputats pel 28 d'abril. A la tertúlia hi participaran els analistes i col·laboradors del programa Milagros Pérez Oliva, Argelia Queralt, Rafa Lópz, Toni Aira, Àlex Sálmon i Enric Marin.
Fecha publicación: 25-04-2019

URL:
http://www.rtve.es/alacarta/videos/el-debat-de-la-1/debat-1-campanya-electoral/5165962/

Otros vídeos de El debat de La 1 en RTVE

La sentència del judici del procés
'El Debat de La 1' analitza l'actualitat de la setmana, centrada en les reaccions a la sentència del judici del procés. Acompanyen a Quim Barnola els analistes i col·laboradors del programa Rosa Cullell, Carles Fernández, Gemma Ubasart, Enric Martín, Jordi Mercader i Rafa López.
Manuel Cruz, president del Senat
A El Debat de La 1 Quim Barnola entrevista el president del Senat, Manuel Cruz, per parlar de l'actualitat política a Espanya i Catalunya. A la tertúlia hi participen els analistes i col·laboradors del programa Toni Aira, Astrid Barrio, Anna Simó, Milagros Pérez Oliva, Toni Bolaño i Xavier Fina per repassar l'entrevista i fer anàlisi de l'actualitat.
La moció de censura, l'1 d'octubre i les eleccions generals
'El Debat de La 1' analitza l'actualitat de la setmana, centrada en la moció de censura presentada per Ciutadans contra el president de la Generalitat del proper dilluns, la valoració de la commemoració de l'1 d'octubre i les eleccions generals de 10 de novembre. Per analitzar totes aquestes qüestions, acompanyen a Quim Barnola els analistes i col·laboradors del programa Milagros Pérez Oliva, Astrid Barrio, Anna Simó, Gemma Ubasart, Carles Fernández i Rafa López.
Jaume Asens d'En Comú Podem
Quim Barnola entrevista Jaume Asens, diputat i portaveu d'En Comú Podem al Congrés dels Diputats, per parlar de l'actualitat política de la setmana, centrada en la repetició de les eleccions generals. A la tertúlia hi participaran els analistes i col·laboradors del programa Toni Aira, Argelia Queralt, Milagros Pérez Oliva, Jordi Mercader, Joan López Alegre i Enric Marí, per repassar l'entrevista i analitzar de l'actualitat marcada per la repetició electoral i pel Debat de Política General celebrat al Parlament.
Marta Vilalta d'ERC
Quim Barnola entrevista a El Debat de La 1 la secretaria general adjunta d’Esquerra Republicana, Marta Vilalta, després de la renovació de l’executiva del partit. Barnola repassa amb Vilalta l’actualitat política de la setmana, marcada per la repetició electoral. A la tertúlia hi participaran els analistes i col·laboradors del programa Carles Fernández, Anna Simó, Gemma Ubasart, Rafa López, Toni Bolaño i Rafael de Ribot.
L'anàlisi de la Diada Nacional de Catalunya
El programa dirigit i presentat per Quim Barnola, 'El Debat de La 1', comença nova temporada amb un repàs de la jornada de l'11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya. Al primer programa de la temporada, Quim Barnola fa un repàs del que ha donat de sí enguany l'11 de setembre i de les declaracions polítiques que s'hagin fet durant la diada. A més, també s'analitza la situació de la investidura de Pedro Sánchez. Per repassar tots els temes d'actualitat política, els analistes i col·laboradors del programa són Rosa Cullell, Toni Aira, Joan López Alegre, Milagros Pérez Oliva, Enric Marín i Jordi Mercader.
Jordi Martí, de Barcelona en Comú
A El Debat de La 1 Quim Barnola entrevista Jordi Martí, tinent d'alcalde a l'Ajuntament de Barcelona, membre de l'equip negociador de Barcelona en Comú i exgerent municipal. Barnola li demanarà pel pacte amb el PSC i per les negociacions en la formació del govern municipal. A la tertúlia hi participaran els analistes i col·laboradors del programa Astrid Barrio, Anna Simó, Jordi Mercader, Carles Fernández, Rafa López i Xavier Fina.
Pactes postelectorals
A dies per la constitució dels ajuntaments, com estan els pactes municipals a Barcelona? D'altra banda, també el President en funcions Pedro Sánchez ha començat la ronda de negociacions amb els partits de cara a la investidura. Amb qui pactarà? Arribarem a anar a noves eleccions si no hi ha un acord ampli com diu el PSOE? I aquesta setmana ha quedat vist per sentència el judici del procés. Per analitzar totes aquestes qüestions a El Debat de La 1, acompanyen a Quim Barnola els analistes i col·laboradors del programa Milagros Pérez Oliva, Astrid Barrio, Argelia Queralt, Gemma Ubasart, Toni Aira i Toni Bolaño.
El diplomàtic Juan Antonio March
A El Debat de La 1 Quim Barnola entrevista el diplomàtic Juan Antonio March, autor del llibre 'Poder y futuro. Veinte líderes mundiales y el mañana'. March ha estat ambaixador d'Espanya a Rússia i als països de l'Àsia Central, Uzbekistan, Turkmenistan, Armènia i Bielorússia, ambaixador de les Nacions Unides a Ginebra i la Organització Mundial de Comerç. Barnola li demanarà sobre la seva relació amb els principals líders mundials de les últimes dècades i el seu llegat polític mirant al futur. A la tertúlia hi participaran els analistes i col·laboradors del programa Astrid Barrio, Argelia Queralt, Carles Fernández, Joan López Alegre, Jordi Mercader i Enric Marín.
El mapa polític després de les eleccions del 26-M
'El Debat de La 1', dirigit i presentat per Quim Barnola, analitza el resultat de les eleccions del 26 de maig. Farà la valoració del mapa polític després de les eleccions i els possibles pactes i aliances que es poden fer. Par fer l'anàlisi han participat els col·laboradors del programa Astrid Barrio, Anna Simó, Toni Aira, Toni Bolaño, Xavier Fina i Rafa López.
La constitució del Congrés i del Senat
El Debat de La 1 analitza la constitució del Congrés i del Senat i repassarà les candidatures electorals de les eleccions municipals i europees del 26 de maig, unes hores abans d'acabar la campanya. Per fer l'anàlisi participaran els col·laboradors del programa Anna Simó, Argelia Queralt, Laura Fàbregas, Rafa López, Carles Fernández i Jordi Mercader.
Les eleccions del 26-M
El Debat de La 1 fa el seguiment de les eleccions europees i analitzarà els principals reptes que s'hauran d'afrontar en els pròxims anys en el si de la Unió Europea. També, repassa la campanya de les eleccions municipals i l'evolució de les negociacions dels pactes de govern. Per fer l'anàlisi participen els col·laboradors del programa Astrid Barrio, Milagros Pérez Oliva, Toni Aira, Rafa López, Toni Bolaño i Enric Marín.
L'inici de la campanya electoral del 26-M
El Debat de La 1, dirigit i presentat per Quim Barnola, emet un programa especial per l'inici de la campanya electoral de les eleccions del 26 de maig. Repassa l'inici de la campanya electoral a les eleccions municipals i europees amb connexions en directe a les diferents seus dels partits polítics. Per fer l'anàlisi participaran els col·laboradors del programa Anna Simó, Carles Fernández, Rafa López, Álex Sàlmon, Xavier Fina i Jordi Mercader.
El resultat de les eleccions
El Debat de La 1, dirigit i presentat per Quim Barnola, repassa el resultat de les eleccions amb els analistes habituals del programa. El programa se centra en la valoració dels resultats electorals de les eleccions al Congrés dels Diputats pel 28 d'abril. Fa anàlisi dels possibles pactes i de la formació de govern. A la tertúlia hi participaran els analistes i col·laboradors del programa Gemma Ubasart, Anna Simó, Rafa López, Toni Aira, Toni Bolaño i Lluís Foix.
El Debat de candidats pel 28A a TVE Catalunya
Els candidats Jaume Asens, d'En Comú-Podem, Gerard Gómez del Moral, d'ERC, Laura Borràs, de Junts per Catalunya, Mercè Perea, del PSC, Jordi Roca, del PPC i Toni Roldán, de Ciutadans, han protagonitzat aquest dilluns 15 d'abril el primer debat televisat de la campanya pel 28A. Un debat que es va dividir en 2 blocs, el primer dedicat a l'organitzacio territorial de l'Estat i el segon centrat en qüestions econòmiques. Al final tots van disposar d'un darrer minut per demanar el vot.
José Zaragoza del PSC
A El Debat de La 1 Quim Barnola entrevista José Zaragoza, fins ara diputat al Congrés pel PSC i membre de la candidatura a les eleccions generals del PSC. A la tertúlia hi participaran els analistes i col·laboradors del programa Paola Lo Cascio, Anna Simó, Álex Sàlmon, Rafa López, Toni Bolaño i Toni Aira.
Gabriel Rufián d'ERC
A El Debat de La 1 Quim Barnola entrevista Gabriel Rufián, fins ara diputat al Congrés i número dos de la candidatura d'Esquerra Republicana per Barcelona a les eleccions generals. A la tertúlia hi participaran els analistes i col·laboradors del programa Argelia Queralt, Anna Simó, Carles Fernández, Rafa López, Xavier Fina i Iñaki Ellakuria.
Aina Vidal, d'En Comú Podem
El Debat de La 1 dirigit i presentat per Quim Barnola, repassa l'actualitat política de la setmana amb Aina Vidal,  fins ara diputada al Congrés del Diputats i número dos de la candidatura d'En Comú Podem per Barcelona, i els analistes habituals del programa. Al programa es parla de les llistes electorals i de com s'enfoca la campanya, a banda de judici del procés, dels símbols polítics en les institucions i del conflicte entre el President de la Generalitat i la Junta electoral central, per no voler treure els llaços grocs i pancartes de suport als polítics que són a la presó. A la tertúlia hi participen els analistes i col·laboradors del programa Milagros Pérez Oliva, Esther Vivas, Rafa López, Álex Sàlmon, Toni Aira i Jordi Mercader.
Nacho Martín Blanco, diputat de Ciutadans
A El Debat de La 1, Quim Barnola entrevista Nacho Martín Blanco, diputat de Ciutadans al Parlament de Catalunya. Se centrarà en el seguiment del judici del procés, les candidatures electorals que es presentaran i l'anàlisi del debat polític de precampanya. A la tertúlia hi participaran els analistes i col·laboradors del programa Gemma Ubasart, Anna Simó, Carles Fernández, Rafa López, Joan López Alegre i Toni Bolaño.
07/03/209
El programa de debat de TVE Catalunya fa un repàs als temes polítics més destacats de la setmana: el judici del procés, el debat polític de la precampanya electoral i la Vaga del 8 de març i els reptes a assolir. A la tertúlia hi participan els analistes i col·laboradors del programa Esther Vivas, Argèlia Queralt, Toni Aira, Jordi Mercader, Álex Sàlmon i Rafa López.
Antoni Bayona, lletrat del Parlament
En El Debat de La 1 Quim Barnola entrevista Antoni Bayona, lletrat del Parlament i exlletrat major, autor del llibre "No todo vale". Aquesta setmana s'han acabat les declaracions dels acusats i han començat les declaracions dels testimonis polítics del judici del procés. Antoni Bayona ha viscut el procés a primera línia i Quim Barnola li demana com ho va veure des del punt de vista jurídic. A la tertúlia hi participen els analistes i col·laboradors del programa Milagros Pérez Oliva, Anna Simó, Rafa López, Carles Fernández, Joan López Alegre i Toni Bolaño.
El diputat del PP Santi Rodríguez
Aquesta setmana, Quim Barnola entrevista Santi Rodríguez, diputat del subgrup parlamentari del Partit Popular de Catalunya al Parlament. A la tertúlia hi participen els analistes i col·laboradors del programa Sara González, Rafa López, Toni Aira, Ástrid Barrio, Joan López Alegre i Xavier Fina.
La delegada del govern a Catalunya, Teresa Cunillera
Aquesta setmana, Quim Barnola entrevista la delegada del govern a Catalunya, Teresa Cunillera, per parlar de la no aprovació dels pressupostos generals de l'estat i la possibilitat d'eleccions generals i l'inici del judici del procés. A la tertúlia hi participen els analistes i col·laboradors del programa Anna Simó, Milagros Pérez Oliva, Carles Fernández, Joan López Alegre, Rafa López i Jordi Mercader.
La figura del relator
El programa de debat de TVE Catalunya fa un repàs als temes polítics més destacats de la setmana, com el judici per l'1 d'octubre, les negociacions entre Generalitat i Govern central, la taula de diàleg entre partits amb la figura del relator i la negociació dels pressupostos. A la tertúlia hi participen els analistes i col·laboradors del programa Anna Simó, Gemma Ubasart, Toni Aira, Toni Bolaño, Joan López Alegre i Rafa López.
Repàs de l'actualitat política
El programa de debat de TVE Catalunya farà un repàs als temes polítics més destacats de la setmana. A la tertúlia hi participaran els analistes i col·laboradors del programa Anna Simó, Carles Fernández, Jordi Mercader, Rafa López, Esther Vivas i Álex Sàlmon.