Close

Tvist

El "TVist" t'ofereix diferents seccions per passar una tarda de diumenge divertida i molt entretinguda: - Qui en sap més de TV3?: Recordem els programes, concursos i sèries dels 27 anys història de TV3 i els recuperem per tornar-hi a jugar amb els nostres convidats. Tu també pots jugar des de casa. Participa en el concurs enviant un mail amb el teu desig pel futur a tvist@tv3.cat - L'Efemèride: Repassarem any per any tota la història de TV3. Estrenes de sèries, programes, presentadors i presentadores. Te'n recordes? - A 3 bandes: Els nostres convidats hauran de passar la prova de les tres bandes. Una entrevista feta per l'Elisabet, En Dario i En Miquel amb preguntes fredes, tèbies i calentes. Descobreix-les cada diumenge. - L'acció: Els convidats del programa hauran de passar una prova, hauran de demostrar les seves habilitats en diferents àmbits. Cada diumenge serà una sorpresa per cadascú d'ells. - Taula Final: El "Tvist" sempre s'ha caracteritzat per saber abans que n

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Entretenimiento
Tema: Actualidad
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/tvist/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

13/03/2011 - "TVist setmanal - 13-03-2011"
El "TVist" rebrà la visita de dos actors molt estimats a Catalunya: en Joan Pera i l'Amparo Moreno. Faran un repàs de les coses que han fet a TV3 i parlaran de l'obra de teatre que interpreten junts, "Visca els nuvis". Tots dos participaran en el concurs "Qui en sap més, de TV3?".
06/03/2011 - "TVist setmanal - 06-03-2011"
Rebem la visita d'en Balló de "La Riera", l'actor David Bagés. En David participarà al concurs "Qui en sap més de TV3?" i ho farà amb una adversària que va molt ràpid, la periodista esportiva de TV3 Laia Ferrer, que parlarà de totes les novetats d'enguany de la Fórmula 1. També visitarà el plató el veterinari més famós de la tele, en Xavier Vall, l'expert del programa "Veterinaris".
27/02/2011 - "TVist setmanal - 27-02-2011"
El "TVist" rebrà la visita dels tres membres de "La nova Trinca" per parlar de la pel·lícula que ja han rodat i de la gira que tenen prevista per als pròxims mesos. "La nova Trinca" s'haurà de sotmetre a l'entrevista "5 minuts" del programa i participarà en el concurs "Qui en sap més, de TV3?". Tindran un company de joc i adversari, el periodista esportiu de TV3 Xavier Valls, que explicarà intimitats del programa "Esport Club" i del nou canal de Televisió de Catalunya, Esport3.
20/02/2011 - "TVist setmanal - 20-02-2011"
El "TVist" rebrà la visita de l'actor Sergi Mateu, que parlarà de la sèrie "La Riera", concretament del seu personatge, l'Albert Flaqué. En Sergi s'haurà de sotmetre a l'entrevista "5 minuts" del programa i participarà en el concurs "Qui en sap més de TV3?". La seva companya de joc i adversària serà la periodista Carolina Ferré, col·laboradora al programa "Divendres". També visitarà el programa el jove actor Nil Cardoner, d'"Infidels" i de "Polseres vermelles".
13/02/2011 - "TVist setmanal - 13-12-2010"
El "TVist" rebrà la visita de l'actor Jose Corbacho, que parlarà del programa "Divendres" i de la seva participació a la segona temporada de la sèrie "La Sagrada Família". En Jose s'haurà de sotmetre a l'entrevista "A 3 bandes" del programa i participarà en el concurs "Qui en sap més, de TV3?". El seu company de joc i adversari serà el periodista esportiu Xavier Valls. En Xavier parlarà del seu programa, "Esports Club", i de l'arrencada del nou canal esportiu de TVC, Esport3.
23/01/2011 - "TVist setmanal - 23-01-2011"
Aquesta setmana ens visita l'actriu Aina Clotet, l'Arlet d'"Infidels". Ens parlarà de la sèrie i dels seus projectes. S'haurà de sotmetre a l'entrevista "A 3 bandes" del programa i participarà en el concurs "Qui en sap més, de TV3?". El seu company de joc i adversari serà el Nil de "La Riera", l'actor Peter Vives, que també explicarà detalls de la sèrie d'èxit dels migdies a TV3.
26/09/2010 - "TVist setmanal - 26/09/2010"
El "TVist" rep la visita de l'actriu Montse Germán. La catalana triomfa a la sèrie "Infidels". A més, mostrem com es prepara el programa "Esport club" i ens infiltrem dins el rodatge de la pel·lícula "Morir en tres actes", que coprodueix TV3.
24/09/2009 - "TVist - 24/09/2009"
Com cada dijous tenim la tertúlia de futbol amb Lluis Canut, el Dario Porras i el públic. A més a més no us podeu perdre l'informatiu amb les noticies més fresques de la programació de Televisió de Catalunya, el concurs setmanals, els reportatges i moltes més coses!

Otros programas de entretenimiento >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >