Close

Teo

Ha arribat l'hora d'aprendre moltes coses al costat del Teo!

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/teo/fitxa-programa/ultims-programes/201088598/

Episodios disponibles para ver online

12/04/2002 - "En Teo aprèn a pintar"
En Teo ha de fer un dibuix per un concurs que fan a l'escola i en Pau també es posa a pintar. Quan la mare entra a l'habitació, es queda esgarrifada. En Pau l'ha fet a la paret, el dibuix! Més tard, en Teo anirà a una exposició de pintura amb el pare.
11/04/2002 - "En Teo aprèn a llegir i a comptar"
Avui en Teo ha acompanyat el pare a comprar el diari i s'ha volgut comprar un còmic per llegir-lo. I és que en Teo ja ha començat a aprendre a llegir! Després, jugaran a fet i amagar amb la Sally i la Susan. Però, vols dir que en saben, de comptar?
10/04/2002 - "En Teo a la fira"
Avui són les festes del barri i els avis han portat en Teo i en Pau a la fira. Hi ha de tot, i en Teo vol pujar a tots els llocs. Però és impossible pujar a tot arreu. Hauran de triar. Què t'agrada més, a tu? A la nit, a més a més, hi haurà castell de focs!
09/04/2002 - "En Teo aprèn a compartir"
En Teo i en Pau han d'aprendre a deixar-se les coses. Si no, no podran jugar mai junts i s'avorriran. És molt més divertit jugar amb altres nens, oi? A l'escola també s'ha d'aprendre a deixar les coses. Avui, per exemple, en Teo s'ha deixat els colors a casa.
08/04/2002 - "En Teo fa fotos"
Avui han vingut els avis i li han regalat una càmera a en Teo. Quan ja sap com funciona, se'n va amb la Sally al parc a fer fotos. Fotografien un esquirol menjant pinyons i un gos jugant amb una pilota. Ara, però, s'han de revelar les fotos. Quina emoció! Sortiran bé?
05/04/2002 - "En Teo va en bici per la ciutat"
Avui en Teo, en Pau, la Cleta i la mare surten a passejar en bicicleta. Primer s'han de posar els cascs, i la Cleta ha d'anar ben lligada a la cadireta de la mare. En Teo, d'entrada, gairebé ha atropellat un vianant. Però què fa?! S'ha d'anar pel carril de bicis!
04/04/2002 - "En Teo vol ser bomber"
En Teo i la Susan han vist uns bombers que rescataven un gat que s'havia quedat dalt d'un arbre. Però és que també han pogut veure el camió dels bombers! I fins i tot han engegat la sirena! Que els deixaran anar a fer un volt amb el camió?
03/04/2002 - "En Teo va al parc aquàtic"
En Teo ha anat a l'Aquàrium amb tota la família. A la Cleta li han agradat els peixos de colors. A en Pau el peix martell. Però el que ha impressionat més a en Teo és l'esquelet de balena! Que grosses que són! Llàstima que estiguin en perill d'extinció...
02/04/2002 - "En Teo i el transport públic"
En Teo, la Clara i la tieta han anat a comprar. Per tornar a casa han d'agafar l'autobús. Per comprar els bitllets, hauran de fer cua, i a dins els costarà trobar seient, però que divertit que és anar en autobús! I en metro, també és divertit?
01/04/2002 - "En Teo i els senyals de trànsit"
Ho saps que els carrers no es poden travessar quan hi ha el semàfor vermell, encara que no vinguin cotxes? Avui en Teo surt amb els companys de classe i amb un monitor a fer un volt per la ciutat. I no es poden despistar, que es podrien perdre...
29/03/2002 - "En Teo i les seves mascotes"
Avui en Teo sortirà a passejar en Puc amb el pare, però abans haurà d'aprendre moltes coses. Com ara que els gossos no poden anar deslligats pel carrer. O que quan fan caca, no es pot pas deixar al mig de la vorera. S'ha de recollir.
28/03/2002 - "En Teo i en Pau van al metge"
A tots els nens els fa una mica de por anar a cal metge. En Teo i en Pau no són pas diferents. No saben ben bé què els faran. Han de ser valents. Però ben aviat s'adonaran que no cal fer tanta comèdia! Fins i tot t'ho pots passar bé, a cal metge!
27/03/2002 - "En Teo va d'excursió en cotxe"
Avui en Teo se'n va amb tota la família a passar uns quants dies a la muntanya. El viatge serà llarg i al cotxe s'han de portar bé per no molestar el conductor. Què poden fer per no avorrir-se? I per no marejar-se? Que llarg que és, el viatge!
26/03/2002 - "En Teo viatja en avió"
La tieta Rose ha convidat en Teo a passar uns quants dies a la platja. Però en Teo està molt nerviós. Hi haurà d'anar en avió! I tot sol! Potser encara estarà de sort i el pilot el deixarà entrar a la cabina! S'ho passarà bé? O passarà por?
25/03/2002 - "En Teo i els esports urbans"
Avui va d'esports! Veurem en Teo jugant a futbol amb els seus amics al carrer. Llavors, la mare se'ls endurà a ell i a en Pau a patinar al parc.

Otros programas infantiles >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >