Close

Quan s'apaguen els llums

Lluís Canut fa una sèrie d'entrevistes a figures rellevants de l'esport que ja estan fora dels focus. Protagonistes com Schuster, Del Bosque, Ronaldinho, Sito Pons, José María García, Chicho Sibilio, Carles Rexach, Alfredo Evangelista, Joan Gaspart, Pedro "Toto" García, Toni Nadal i Enrique Castro "Quini" passen pel programa.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Deportes
Tema: Entrevistas
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/quan-sapaguen-els-llums/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

08/01/2018 - "Gemma Mengual"
La protagonista d'aquesta setmana serà Gemma Mengual, amb la qual parlarà de tota la seva carrera esportiva, del seu vessant empresarial, amb la posta en marxa d'un restaurant japonès, i de la seva vida familiar. Pel programa també passarà l'extenista Àlex Corretja.
10/12/2017 - "Toni Nadal"
Lluís Canut conversa aquesta setmana amb Toni Nadal, que després de més de 25 anys deixa de ser l'entrenador del seu nebot Rafel Nadal, havent-lo convertit en el millor tenista del món. En Rafel participa en el programa en una breu entrevista on reconeix: "li dec tot a en el Toni, perquè sense ell no hauria estat tenista". "El trobaré molt a faltar, però entenc la seva decisió perquè ha renunciat a moltes coses per mi."
12/12/2019 - "Tirania i Àlex Murga - La Marató"
Indomable com les onades del Cantàbric, Javier Clemente viu aïllat del soroll mediàtic a Zarautz, el poble del "Txopo" Iribar i de Carlos Arguiñano. Aquest "enfant terrible" del futbol va veure turncada la seva carrera com a jugador als 19 anys una maleïda tarda a la Nova Creu Alta de Sabadell per culpa d'una lletja entrada. Convertit a entrenador de l'Athletic va treure a navegar per la ria de Bilbabo la gavarra guanyant dues lligues consecutives i una copa. Javi Clemente, geni i figura.

Otros programas de deportes >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >