Close

Per sempre (o no)

"Per sempre (o no)" és una sèrie sobre els canvis que hi ha hagut en la nostra vida privada, i també en la manera d'entendre i de viure els sentiments i les relacions.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Sociedad
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/persempreono/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

13/12/2019 - "Humor, amb Jair Domínguez i Juliana Canet"
Hi ha vida després del divorci, després de la separació? Les xifres són aclaparadores, i també les experiències individuals. Vides, parelles i famílies reconstituïdes, reconstruïdes, refetes, renovades...
24/07/2017 - "Sol solet/a"
La solteria, que no necessàriament la soledat, és una opció vàlida i acceptada cada cop per més gent.
24/07/2013 - "S'ha acabat"
Si no hem pogut resoldre la crisi, si entenem que és millor continuar cadascú pel seu compte, la vida també continua...
17/07/2013 - "Hem de parlar"
Quins factors, desavinences, malentesos o diferències posen la parella en crisi, avui dia? Què posa en perill la convivència i com ho gestionem? Qui ens ajuda a resoldre aquestes diferències i com ens plantegem la continuïtat o no de la parella?
10/07/2013 - "Hem tingut un fill"
En aquest capítol ens preguntem com modifica la parella el naixement d'un fill. Consolida l'amor, o té conseqüències devastadores, canvia els termes de la relació, genera papers diferents...
03/07/2013 - "Volem un fill?"
Els catalans ens reproduïm poc, i després de pensar-nos-ho molt... però ens reproduïm, tot i que és gairebé impossible saber per què. Ja no cal una parella per tenir un fill, ni un fill per consolidar la parella...
26/06/2013 - "Sota el mateix sostre"
Cada dia sorgeixen noves formes de convivència, nous tipus de nucli familiar, noves maneres de fer i organitzar-se la parella i la família.
12/06/2013 - "Sí? Vull?"
Parella i matrimoni ja no són sinònims, de fet, ho són menys que mai... Els humans continuem necessitant rituals, però cada cop ens els fem més a mida.
05/06/2013 - "Al llit"
Les mares es van casar verges; les filles adolescents porten el nòvio a dormir a casa i el món no s'ensorra gens. Si abans el sexe era tabú, ara és gairebé obligatori parlar-ne en parella...
22/05/2013 - "Capítol 3: T'estimo"
Ja ens hem trobat, ens hem agradat, sembla que ens enamorem... Parlem del festeig amb homes i dones de diferents edats i intentem esbrinar com es viu i s'ha viscut l'amor i l'enamorament.
15/05/2013 - "Capítol 2: M'agrades"
Ens preguntem com escollim la nostra parella, quins trets ens la fan atractiva i quines qualitats valorem i hem valorat, històricament, a l'hora de triar company/a per la vida.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >