Close

On anem?

Un espai per descobrir l'oferta turística i els encants del territori català, de la mà d'un personatge famós. Un ventall de possibilitats infinites de temps lliure.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Viajes
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/on-anem/fitxa-programa/ultims-programes/207426032/

Episodios disponibles para ver online

16/08/2011 - "Costa del Garraf (Baix Llobregat, Garraf, Alt Penedès, Anoia)"
Entrem a Vilanova i la Geltrú, on ens espera el polifacètic Toni Albà. Ell i el seu amic Jordi Ríos ens ensenyaran la població i anirem a fer una xatonada amb un dels seus ambaixadors, en Pere Tàpies.
15/08/2011 - "Terres de l'Ebre (Terra Alta, Montsià, Baix Ebre i Ribera d'Ebre)"
La sola visió de l'Ebre desperta la nostra memòria històrica. Cada meandre d'aquest riu ha vist la guerra i aquest és un record que mai s'emportarà el corrent. Aquestes terres també van ser seu dels misteriosos templers, que només ens van deixar un castell, majestuós, a Miravet. L'actriu Imma Colomer va descobrint aquests paratges i sempre que pot ve a gaudir-ne.
12/08/2011 - "Pirineus (Garrotxa, Cerdanya, Ripollès)"
Hi ha coses a la vida que s'han de provar, i una és pujar en un globus per poder veure el món des d'una altra perspectiva. Així és com veurem la fageda d'en Jordà i els volcans de la Garrotxa i, evidentment, es mostrarà la cuina que en pren el nom: la cuina volcànica.
11/08/2011 - "Costa Daurada (Priorat, Conca de Barberà i Alt Camp)"
No cal dir que una de les rutes obligades a casa nostra és la del Císter. Ens aturarem en alguns dels seus punts més emblemàtics: els monestirs de Poblet, Santes Creus o Vallbona de les Monges, on l'hospitalitat és a l'ordre del dia. La història ens durà a les ruïnes d'una cartoixa on s'origina una de les més conegudes rutes del vi.
10/08/2011 - "Pirineus i Val d'Aran (Pallars Sobirà, Pallars Jussà, Alta Ribagorça, Val d'Aran)"
Començarem per Aigüestortes perquè no cal obidar com n'és de meravellós, el nostres patrimoni paisatgístic. Però també menjarem caviar català, ens retrobarem amb espectaculars esglésies romàniques, sabrem què s'amaga rere la llegenda del túnel de la Val d'Aran, veurem el passat i el present dels nostres pastors i visitarem el Museu de les Papallones, on hi ha molt més que una simple col·lecció d'aquests insectes.
09/08/2011 - "Terres de Lleida (Noguera, Segarra, Solsonès i Alt Urgell)"
La Mònica López serà la nostra convidada i, com que el temps acompanya, s'apuntarà a fer una mica de piragüisme mentre ens explica què li agrada fer quan està de vacances a casa seva, la Seu d'Urgell.
08/08/2011 - "Costa Daurada (Baix Penedès, Tarragonès, Baix Camp)"
Seguint la música que ha esdevingut universal, anirem fins el museu del mestre Pau Casals i després aprendrem a tenir paciència i traça per poder fer puntes de coixí. Veurem vaixells reals, però també en miniatura, farem una mica de càmping i visitarem la ciutat de Tarragona per veure un combat de gladiadors.
04/08/2011 - "Barcelonès i Costa del Maresme"
En aquest recorregut anirem al millor mercat del món, la Boqueria, on ens deixarem endur per les aromes i els colors, ens lleparem els dits al museu de la xocolata, seguirem "L'ombra del vent" en una ruta que tan sols ens demana imaginació i, a Montjuïc, aprendrem a desconnectar gràcies a un dels esports de moda: el golf.
03/08/2011 - "Catalunya central"
El passat encara perdura en el present, i el romànic que veiem en aquest recorregut n'és la prova. També podrem seguir les petjades dels ibers, visitar l'interior d'una mina de sal, tastar menjars exòtics fets a casa nostra i quedar astorats veient un cim on regnen les àligues.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >