Close

La màgica Do-Re-Mi

La Do-re-mi és una nena de vuit anys que es fa aprenenta de bruixa després de transformar Majorica en una espècie d'animaló verd.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/magica-do-re-mi/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

19/06/2019 - "Vull agafar el vaixell dels meus somnis!"
Avui totes les noies se'n van a Yokohama, acompanyades de la Flor, per promocionar la pastisseria màgica. Allà, coneixeran el jove Komei, un noi que li encantaria fer de cuiner en un vaixell. El seu pare, però, no deixa que el seu somni es faci realitat. El poden ajudar?
18/06/2019 - "En Kotake contra l'Igarashi, l'entrenador implacable!"
Fa temps, la Do-Re-Mi havia estat enamorada de l'Igarashi, que ara torna a ser l'entrenador de l'equip de futbol de primària. Què ho fa, però, que no fa sortir en Tetsuya de titular? Deu tenir un bon motiu per fer-ho! Però, quin?
17/06/2019 - "A la senyoreta Nishizawa no l'atura res!"
La senyoreta nova, la Nishizawa, és totalment diferent que la senyoreta Seki. Tots els alumnes li prenen el pèl, no paren de fer merder a classe i es burlen tant com poden d'ella. La veus capaç de poder arribar a posar ordre, algun dia?
13/06/2019 - "No em vull fren gran!"
La Naomi Okayama, que ha començat a fer-se una dona abans que les altres noies, se sent tan malament, que es nega de totes totes a fer-se gran. El pitjor, però, arriba a la revisió mèdica, quan un dels nois es riu d'ella. Com acabarà, tot plegat?

Otros programas infantiles >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >