Close

La màgica Do-Re-Mi

La Do-re-mi és una nena de vuit anys que es fa aprenenta de bruixa després de transformar Majorica en una espècie d'animaló verd.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/magica-do-re-mi/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

15/02/2019 - "Desapareix el disc d'aprenenta a la festa d'estiu"
A la Botiga Màgica decideixen muntar una paradeta per la festa d'estiu. L'enrenou que provoca un lladre fa que la Do-Re-Mi perdi el seu disc d'aprenenta. El disc el recull una gosseta, que es converteix en bruixa.
14/02/2019 - "El meu amor vola amb la brisa de la muntanya"
Les nenes decideixen anar de vacances a casa de la Hazuki, on es troben amb la Reika Tamaki. Ella i la Do-Re-Mi s'enamoren d'en Yutaka Kashiwagi, que els diu que sempre que intenta declarar-se a una nena, passa alguna cosa terrible.
13/02/2019 - "Arriba l'Oyajide"
La Do-Re-Mi, l'Hazuki i l'Aiko que s'han convertit en les purarreines, han de buscar objectes que porten mala sort, treure'n la carta negra i segellar-los en un petit cofre portàtil que està custodiat per un personatge ben peculiar: l'Oyajide.
12/02/2019 - "Som les purarreines"
Les tres aprenentes ja han aprovat el sisè nivell i reben una bola certificada que té molt més poder que les altres. La Do-Re-Mi descobreix que una companya seva ha d'anar a treballar al restaurant de casa, on no vol entrar ningú, i decideix ajudar-la.
11/02/2019 - "Arriba la Popi, la nova espantabruixes"
La Popi, que ha descobert que el seu "Gomi" parla, i que en realitat és la Majòrica, una bruixa, ara també s'haurà de convertir en aprenenta de bruixa. Per aconseguir-ho, decideix entrar a treballar a la botiga.

Otros programas infantiles >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >