Close

Lo Cartanyà

Aquesta telecomèdia aborda el retorn del Vicenç al seu poble, després d'haver obtingut certa fama com a home del temps. Deu anys després, "Lo poble" es converteix en el seu Far West particular.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/lo-cartanya/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

29/05/2016 - "Capítol 39: New Orleans"
És el dia de Tots Sants. El Cartanyà i la Maria han anat a portar flors al cementiri i ella explica la història d'uns avantpassats que el Cartanyà no coneixia, concretament, la dels seus besavis. Aquests donen la clau de com són (i per què són com són) tots els personatges de la sèrie.
22/05/2016 - "Capítol 38: Zurich"
La Tilda i el Bardagí esperen un nen. El Cartanyà, gelós, truca a l'Alejandra per proposar-li que també siguin pares. El Garretó es posa ulleres i es torna un intel·lectual.
22/05/2016 - "Capítol 37: Miami"
Obren un gimnàs al poble i la monitora és una noia espectacular. El Cartanyà i alguns nois del poble s'apunten al gimnàs amb un objectiu: seduir la monitora. A l'Anselmo li toca un cap de setmana pagat en un magnífic apartament de platja vàlid per a dues persones. La Bordonida l'hi acompanyarà.
15/05/2016 - "Capítol 36: Lourdes"
La Maria i el Cartanyà se'n van a Càceres perquè la mare d'en Miquel s'ha mort. A la sala de vetlla, el Miquel confessa al seu fill un secret: el Cartanyà té una germana. Sense el Cartanyà, el poble s'ha tornat un lloc idíl·lic: l'Anselmo i el Garretó ja no discuteixen, la Tilda i la Bordonida s'entenen, tothom està guapo...
15/05/2016 - "Capítol 35: Buenos Aires"
El Cartanyà decideix anar a un psicòleg amic de l'Angawa. La teràpia és molt confusa, però el Cartanyà s'hi enganxa i la segueix. El Garretó té un producte capilar revolucionari; la Bordonida se'l beu i es transforma en una forçuda. Tots en beuen però no els fa el maiteix efecte.
08/05/2016 - "Capítol 34: Roma"
L'Anselmo convida el Cartanyà perquè faci un curs de meteorologia en uns campaments escolars. Però les relacions del Cartanyà, com a professor, amb els alumnes no seran gens bones. Per això, el Cartanyà recluta el Garretó per implantar el seu propi sistema educatiu. Canal In busca una cara coneguda perquè pugui protagonitzar un espot que els ha encarregat l'ajuntament per promocionar la zona.
08/05/2016 - "Capítol 33: Salem"
El Cartanyà se'n riu d'una llegenda popular i acaba invocant un fantasma. Segons la llegenda, si el fantasma ressuscita, arrasarà el poble. El fantasma ressuscita i visita la Maria.
01/05/2016 - "Capítol 32: Gotham City"
Al Cartanyà el pica un cuc exòtic i creu que per això té poders. Amb l'ajut de la Maria, vol emular els superherois dels còmics amb resultats nefastos. La Bordonida, l'Anselmo i el Garretó decideixen muntar una patrulla per acabar amb un sonat que es fa passar per sperheroi i que està destrossant el poble.
01/05/2016 - "Capítol 31: Ginebra"
L'Anselmo fa poemes i el Cartanyà els vol posar música. Acaben muntant un duet musical sota l'assessorament d'un manager molt peculiar. La perruqueria femenina ha tancat i les dones es queixen. L'Angawa proposa al Garretó muntar una perruqueria unisex.
24/04/2016 - "Capítol 30: Anové"
El Garretó ha heretat un mas de la família que estava mig abandonat. El Cartanyà veu la possibilitat de muntar-hi un negoci de turisme rural. Al Cafè, per matar el temps, algú proposa fer una partida de Trivial. La partida va generant una gran tensió entre els participants.
24/04/2016 - "Capítol 29: Berlín"
El Cartanyà porta fatal la vida matrimonial. L'Alejandra s'ha fet la mestressa de Casa Cartanyà i a ell l'ha convertit en un ninot. La Maria també se sent desplaçada a les tasques de la llar i està gelosa de veure el seu fill cuidat per una altra dona. La Tilda i el Bardagí preparen una vetllada íntima a casa seva. Per diverses circumstàncies, la majoria dels personatges acabaran instal.lats a la casa, i fins i tot uns okupes.
17/04/2016 - "Capítol 28: Tirana"
El Cartanyà i l'Alejandra preparen la seva boda. La Tilda intenta boicotejar-la mentre que l'Anselmo li demana al Garretó si vol compartir amb ell el rol de padrí de noces. La Bordonida i l'Angawa, per la seva banda, rivalitzen per a preparar el menú de la boda.
17/04/2016 - "Capítol 27: Alejandria"
A Casa dels Cartanyà arriba l'Alejandra, una parenta llunyana de la Maria que ve per a participar en unes jornades espirituals. El Cartanyà i l'Alejandra no s'avenen gens. Una nit, però, aconsegueixen intimar. La Tilda i el Bardagí volen adoptar un nen de l'Àfrica. Angawa els proposa un tracte molt particular.
10/04/2016 - "Varadero"
En Cartanyà pronostica una tempesta universal que suposarà la fi del món. Ell i l'Anselmo acaben creient que en Cartanyà és "l'escollit" per proclamar a la humanitat l'Apocalipsi i creen la secta dels Cartanyians. D'altra banda, la Maria, la Tilda i la Bordonida volen passar un cap de setmana sense homes i en Bardagí, ofès amb la Tilda, proposa a l'Angawa de fer una escapadeta masculina.
10/04/2016 - "Capítol 26: Varadero"
En Cartanyà pronostica una tempesta universal que suposarà la fi del món. Ell i l'Anselmo acaben creient que en Cartanyà és "l'escollit" per proclamar a la humanitat l'Apocalipsi i creen la secta dels Cartanyians. D'altra banda, la Maria, la Tilda i la Bordonida volen passar un cap de setmana sense homes i en Bardagí, ofès amb la Tilda, proposa a l'Angawa de fer una escapadeta masculina.

Otras series >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >