Close

No serà fàcil

"No serà fàcil" és una sèrie sobre el sentit de la vida, sobre els moments importants, aquells que sempre ens faran companyia. Amb Roger de Gràcia.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/no-sera-facil/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

02/05/2015 - "L'èxit"
Què és l'èxit? Et realitza? O et converteix en esclau del públic? Aquestes són algunes preguntes que planteja el programa a Chenoa; Antonio Orozco; Alguer Miquel, del grup Txarango; i Carlos Segarra, de Los Rebeldes.
29/04/2015 - "Enamorar-se"
Enamorar-se no té edat i els protagonistes de l'últim capítol de "No serà fàcil" en dónen fe. Viure l'amor, amb 13 anys o amb 70, sempre és una experiència apassionant.
22/04/2015 - "Viure sol"
Què tenen en comú un dels lutiers més prestigiosos d'Europa i un dels últims pastors transhumants de Catalunya? Que tots dos viuen molt sols i que no sabrien viure d'una altra manera.
09/04/2015 - "Addiccions"
"No serà fàcil" posa l'ull en les addiccions i ho fa centrant-se en dos "hobbies" que darrerament s'han posat molt de moda: les curses de muntanya i les sèries de televisió.
28/03/2015 - "La feina"
12/03/2015 - "Lluitar"
A la Marta, sorda de naixement, li col·loquen un audiòfon d'última generació que li ha de permetre recuperar l'oïda. "No serà fàcil" viu aquest moment, i també acompanya la Marta uns quants dies abans, per saber com és viure amb un dels cinc sentits parcialment afectat. D'aquí sorgeixen tot un seguit de preguntes: som conscients dels sons que ens envolten en una ciutat? De la música? Com interpreta el món una persona que amb prou feines hi sent? Un altre lluitador és el David, ramader de l'Alt Empordà que va perdre més de la meitat del seu bestiar a l'incendi del 2012. Roger de Gràcia reviu amb ell com les flames avançaven en direcció a les ovelles, la seva impotència, la imprudència que el va portar a cremar-se... i com, malgrat la desgràcia, el David actualment continua pencant per recuperar el que va perdre. Dues històries de lluitadors, la Marta i el David, que passaran aquest moment de canvi a la vida acompanyats per Roger de Gràcia.
04/03/2015 - "Marxar de casa"
L'Oriol i el Jesús són dos exemples de la crisi. L'Oriol té 32 anys i és periodista. Fa anys que volta pel món. En Jesús, 22 i té l'ESO. Ha marxat a Colònia, amb un contracte d'aprenent per netejar vidres en edificis d'oficines.
25/02/2015 - "L'examen"
"No serà fàcil" ha estat amb la Tània i el Martín, dos joves que han de fer front a dos dels exàmens més importants de la seva vida.
19/02/2015 - "La diversitat"
Aquest és un capítol diferent. El Roger de Gràcia, a més d'acompanyar, agafa la paella pel mànec i es desplaça fins a l'Institut Eugeni d'Ors del barri de Sant Roc de Badalona per fer-hi de professor durant tres dies.
11/02/2015 - "Equivocar-se"
A la vida tots ens equivoquem. Però hi ha errors que ens poden portar a la presó. El Paco compleix una condemna de vuit anys per tràfic de drogues. Segons ell, "es va equivocar".
04/02/2015 - "Ser pares"
Aquest és un capítol format per dues històries. La història d'uns que tot just comencen la feina creuada amb la d'uns altres que ja l'han enllestit.
21/01/2015 - "La mort"
La Dolors té càncer. Els metges li han donat una esperança de vida de pocs mesos. Davant d'aquesta situació ella ha decidit "tranquil·litzar-se i organitzar-se", anar dues passes al davant de la mort.
14/01/2015 - "La crisi dels 50"
Fer els 50. Què implica? Com afecta? És només una xifra o és un moment en què et planteges la vida d'una altra manera?

Otras series >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >