Close

Merlí

El professor de filosofia Merlí Bergerón (Francesc Orella) tria un grup d'alumnes de batxillerat per ser els Peripatètics del segle XXI. Com si es tractés d'un nou Aristòtil, el Merlí els ensenya a qüestionar les coses, a reflexionar.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/merli/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

23/07/2018 - "Viena, Naschmarkt"
El Merlí arriba a classe i no hi ha ningú: els peripatètics li han preparat una sorpresa. La relació entre la Gina i el Merlí ja està recuperada del tot. Tothom viu amb una barreja d'alegria i tristesa els últims dies del curs.
08/01/2018 - "Merlí - Els peripatètics del segle XXI (capítol 39)"
Els peripatètics se'n van de convivències al Montseny i el Merlí es consolida com el professor preferit dels alumnes. La Mònica fa un acostament al Gerard. El Gabi es fa molt amic de la Quima.
11/12/2017 - "Merlí - Sant Agustí (capítol 38)"
El Pol i la Tània decideixen finalment no fer pública la seva relació. Torna una antiga professora a l'institut i els alumnes han de decidir amb quins professors aniran de colònies.
04/12/2017 - "Merlí - Hegel (capítol 37)"
Comença la campanya de donació de sang a l'institut. Una guerra dialèctica s'estableix entre el Merlí i el Pol pel treball de recerca de Hegel. L'Ivan està convençut que té mala sort a la vida, però s'adonarà que les coses poden canviar.
27/11/2017 - "Merlí - Heidegger (capítol 36)"
El Joan s'adona que el seu pare està a punt de morir. El Merlí l'anima a fer-li companyia, però el Joan no sap com acostar-s'hi. El Gerard ha de prendre una decisió sobre el seu futur.
20/11/2017 - "Merlí - Zygmunt Bauman (capítol 35)"
L'institut Guimerà opta a una beca d'Ensenyament. L'Eugeni vol que el Merlí no conegui el tribunal de valoració, però ell es rebel·la. L'Oksana necessita que algú es cuidi del seu fill mentre és a classe.
13/11/2017 - "Merlí - Plotí (capítol 34)"
El Merlí rep la visita del pare del Joan, que li demana ajuda per aconseguir que el noi canviï d'actitud. El Merlí té una bona idea que sorprèn tothom. Al Pol li surt feina en un supermercat.
06/11/2017 - "Merlí - Thoreau (capítol 33)"
El Merlí se sent cada cop més lluny dels alumnes quan li boicotegen un examen. El Gerard no vol tornar a l'institut i el Merlí vol ajudar-lo encara que la Gina no ho permeti. La Tània vol parlar seriosament amb el Pol sobre la seva relació.
30/10/2017 - "Merlí - Kierkegaard (capítol 32)"
El Merlí fa fora de classe el Joan i el Gerard perquè van fumats. A la nit, els dos nois surten junts i la nit acaba malament. La Gina retreu al Merlí l'actitud que ha tingut sempre amb els seus alumnes.
23/10/2017 - "Merlí - Hannah Arendt (capítol 31)"
El Merlí té el dia girat, no deixa entrar l'Oksana amb el seu fill a classe i la noia s'enfada molt. El Marc se sent culpable pel robatori del portàtil i el Pol també està incòmode perquè li va robar la Play.
09/10/2017 - "Merlí - Karl Marx (capítol 30)"
Els peripatètics organitzen una festa al parc que acaba amb baralla. El Merlí intenta recuperar la Gina, però s'equivoca amb les formes. El Marc i la seva mare reben una visita inesperada a casa.
02/10/2017 - "Merlí - Albert Camus (capítol 29)"
L'Ivan, la Berta i la Tània són testimonis d'un incident al carrer. El Merlí qüestiona l'existència de Déu a classe i l'Oliver s'ofèn. La Tània s'enfada amb el Pol i ell decideix conèixer la seva mare.
25/09/2017 - "Merlí - Adam Smith (capítol 28)"
El Merlí té gelosia de la Silvana en veure l'èxit que té entre els peripatètics. El Marc està preocupat pel seu germà. La Tània no entén l'actitud del Pol cap a ella. El Joan té una discussió forta amb els seus pares.
18/09/2017 - "Merlí - Walter Benjamin (capítol 27)"
Es reprenen les classes després de Nadal. El Merlí està encantat amb l'arribada de la Silvana, una nova professora d'història. El Pol pren decisions arriscades per ajudar econòmicament la família. El Marc no vol que el seu pare torni a casa.
08/01/2017 - "Merlí - Boeci (capítol 26)"
La Coralina està especialment amargada i sembra la discòrdia entre els professors. El Merlí fa una proposta curiosa als alumnes, i aquests li fan cas. Un fet impactant succeirà a l'institut, ara que s'acosta Nadal.

Otras series >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >