Close

La Marató de TV3

La solidaritat de "La Marató". Els diners que es recullen s'inverteixen en diversos projectes d'investigació biomèdica.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Especiales
Tema: Televisión
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/marato/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

07/06/2019 - "El marcador de La Marató"
En aquesta franja, van passar pel programa fins a 6 testimonis que van tenir una endocarditis i una infecció de la vàlvula, una tuberculosi, una pneumònia greu, la sida, una infecció de pròtesi i una sèpsia. Hi va haver les actuacions del Super3, Joan Rovira, Circ Vermut, P.A.W.N. Gang i Paula Valls i Clara Peya. També es van utilitzar en dues ocasions la realitat augmentada i es va fer el repte de les "beauties" a Terrassa, l'Ametlla, Calafell i Puigcerdà. Enric Calpena va parlar de la història de les infeccions i el Dani Jiménez, dels microorganismes del cos. Es van mostrar les activitats populars de Sant Pau d'Ordal, Flix, Reus, Girona, Llavaneres i La Sagrera (Barcelona), i es va actualitzar els marcadors des de Campdevànol i Gurb.
19/12/2017 - "La Marató de TV3 2017: De les 15.40 a les 21"
Set testimonis d'hepatitis, d'una infecció al cervell, d'una cerebritis, de sèpsia, de la sida, d'una infecció nosocomial i de la malaltia Bruton, una malaltia congènita que afecta el seu sistema sanitari, van passar pel plató de La Marató de TV3. Anna Guitart va parlar de Rainer Maria Rilke i l'espot, i hi va haver els reptes de l'"scape room", del "tothom balla" i el de rentar-se les mans. Pere Renom explica, mitjançant la realitat augmentada, com els bacteris cada vegada són més resistents. Va actuar Sara Terraza, Wom i Funkystep & The Sey Sisters, Haldor Mass, La Veronal, Dani Anglès i Víctor Arbelo, la Hora de Joglar, Els Pastorets amb Tarda Oberta i l'India Martínez. Es van actualitzar els marcadors des del Parc Taulí, Solsona i el plató de TV3, per primera vegada en aquesta edició.
19/12/2017 - "La Marató de TV3 2017: de les 22.00 al final"
La Marató de TV3 es va vestir de gala durant la nit. A partir de les 22.00 van passar pel plató testimonis de xarampió, d'infecció de pròtesi i oïda, de sèpsia i dengue i malària. Clara Ballesté va utilitzar la realitat augmentada per explicar què originen les malalties infeccioses i com s'han d'afrontar i hi va haver el "Gran Medicat" i el repte de l'òpera amb els protagonistes de "Com si fos ahir" i Ramon Gener. Hi va haver el monòleg del Quim Masferrer i les actuacions de Les Meleros, La Família Bastarda, la Casa Azul, el Mag Lari, els Messengers, Salva Racero i Hair. Es van fer dues actualitzacions de marcador. La primera, des de la Fira de Barcelona amb els voluntaris. La segona, el marcador final, des del plató.
18/12/2016 - "La Marató de TV3 del 2016: de 22.00 fins al final"
La Marató de TV3: de 22.00 fins al final

>


Otros programas de TV3 (Cataluña) >