Close

I ara què, Xènia?

Una sèrie musical dirigida per Ricard Reguant, amb guió de Joan Barbero i Joaquim Oristrell. Protagonitzada per Àngels Gonyalons, Mercè Bruquetas, Carles Lloret, Pep Munné, Carles Sabater, Montserrat Salvador, Àngels Aymar i Roger Pera.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/ara-que-xenia/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

12/11/2008 - "Hora Q - 12/11/2008"
Durant la gravació d'un programa de cap d'any, la Xènia estableix contacte amb un personatge misteriós que vaticina el seu futur si continua fent el mateix camí.
24/12/1993 - "I ara què, Xènia? - 11 - Fama"
El pare de la Xènia té un infart. Un cop a l'hospital, la Xènia comprèn la importància de tenir algú com en Roger als seu costat.
17/12/1993 - "I ara què, Xènia? - 10 - Mutis"
La Xènia està farta d'esperar la seva gran oportunitat i decideix tornar al seu antic treball, a l'assessoria fiscal. El Roger i en Vicent intenten impedir-ho, però no ho aconsegueixen.
10/12/1993 - "I ara què, Xènia? - 9 - Pastorets"
El Vicent, l'amic íntim de la Xènia, rep la notícia que és portador del virus de la sida. Cau en una depressió molt forta i la Xènia queda profundament afectada. Aquest fet té un efecte negatiu en un sopar que la Cinta, la mare de la Xènia, organitzar per presentar la seva filla a uns productors de televisió.
03/12/1993 - "I ara què, Xènia? - 8 - Aplaudiments"
Finalment, la Xènia aconsegueix que la contractin per fer un segon paper en una estrena teatral. Això la fa molt feliç, ja que podrà compartir el seu repartiment amb la Rosa, una actriu a qui admira moltíssim. L'actriu veterana promet ajudar-la, però la gelosia es fa evident i s'estableix una competència molt forta entre elles dues.
26/11/1993 - "I ara què, Xènia? - 7 - Quan el teatre é lliure"
Una immobiliària francesa vol comprar l'Estudi d'Actors on estudia la Xènia. La noia decideix ajudar l'amo de l'escola assessorant-lo amb els seus coneixements financers. Però el conflicte sorgeix quan la Xènia descobreix que en Roger és l'advocat de la immobiliària.
19/11/1993 - "I ara què, Xènia? - 6 - Actor's estudi"
La Xènia es matricula en una escola d'actors. Tots els seus companys són adolescents. Per primer cop a la seva vida, la Xènia és la més gran. Aquest fet desperta en ella el desig de recuperar l'adolescència perduda i provoca l'enamorament boig d'un jove company d'escola. El Roger s'adona que les coses realment estan canviant.
12/11/1993 - "I ara què, Xènia? - 5 - Partenaire"
La Xènia accepta compartir el seu pis amb el seu pare. Allò que d'entrada semblava que podria ser una retrobada idíl·lica entre pare i filla, es converteix en un caos, pel desordre i la desorganització que caracteritza al pare de la noia. La Xènia ha d'escollir entre acceptar el seu pare tal com és o fer-lo fora de casa.
05/11/1993 - "I ara què, Xènia? - 4 -To be or not to be"
Al despatx de la Xènia descobreixen la seva doble vida com a artista. El seu cap l'obliga a prendre una determinació. La Xènia decideix fer cas del seu instint i es llença cap a la seva carrera d'actriu. Creu que pot comptar amb els seus estalvis per iniciar la nova etapa, però la seva mare intervé per impedir-ho.
29/10/1993 - "I ara què, Xènia? - 3 - Nit d'estrena"
Arriba el dia de l'estrena i la Xènia, finalment, debuta com a actriu en una comèdia musical. Res, però, no és com ella havia previst. L'obra és un desastre increïble i, per acabar-ho d'adobar, els seus pares i la seva parella són testimonis presencials de la catàstrofe.
22/10/1993 - "I ara què, Xènia? - 2 - Assaig general"
La Xènia es veu forçada a desdoblar-se per poder compaginar la seva vida d'artista amb la d'assessora fiscal. Per acabar de complicar-ho, el dia de l'estrena de la seva primera obra de teatre coincideix amb la firma d'un contracte vital per a la seva empresa.
15/10/1993 - "I ara què, Xènia? - 1 - Entrada d'artistes"
La Xènia Rovira, una jove assessora fiscal, aparentment feliç, equilibrada i realitzada, pateix una crisi d'identitat en retrobar casualment el món del teatre i al mateix temps el seu primer amor, que ara és actor. Aquella vocació d'actriu que creia oblidada torna a aflorar i és la causa del seu enfrontament amb la feina, la seva mare, Cinta, i la seva parella, el Roger.

Otras series >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >