Close

Estrena't

Ser actor, cantant, músic, dirigir, ballar, fer màgia o actuar en un espectacle de circ no sempre és fàcil. Requereix treball, esforç i formació, i de vegades també sort. Aquest és el punt de partida d'"Estrena't", la nova sèrie documental de TV3 sobre el món de les arts escèniques.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/estrenat/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

08/09/2009 - "Estrena't - Cap. 13"
La Carla estrena aquesta nit "Què, el nou musical". Han estat 3 mesos d'intensos assajos, i ara la Carla, de 16 anys, es presentarà davant el públic. Aquesta experiència pot canviar el futur, però té clar que ha de continuar estudiant. Divinas han començat els assajos del "Sing! Sing! Sing!", l'espectacle de swing. Treballen juntes des de fa 4 anys, i ara han creat la seva pròpia companyia.
01/09/2009 - "Estrena't - Cap. 12"
Al Teatre Coliseum de Barcelona ha començat el compte enrere per a l'estrena del musical "Què". Els Arangu presenten el seu primer disc en un concert a la sala Apolo de Barcelona. El Jorge ha acabat els estudis a l'ESCAC. La Raquel estrena la seva obra com a compositora a l'Auditori de Barcelona. I la Marta, la Irene i la Carla són Divinas: formen un trio que canta i balla swing.
01/09/2009 - "Estrena't - Cap. 11"
La Carla té 16 anys i estudia 4t d'ESO. A partir d'ara la Carla haurà de compaginar els estudis amb els assajos del musical "Què", en el qual farà un paper protagonista. El Joan és el cantant del grup Arangu. La Raquel és compositora i estudia a l'ESMUC. I la Laia balla hip-hop.
25/08/2009 - "Estrena't - Cap. 10"
La Gabriela acaba el curs de models a Francina amb l'examen final. A l'Institut del Teatre, el Marc estrena "Xatrac", una obra que parla de l'ambició que mou les persones. El Carles participa per primera vegada en el Concurs Internacional de Piano Ricard Vinyes, que es fa a l'Auditori Municipal de Lleida. Els responsables del musical "QUÈ", Àngel Llàcer i Manu Guix, reuneixen per primer cop els protagonistes per explicar-los l'obra.
25/08/2009 - "Estrena't - Cap. 9"
La Gabriela participa en un curs a l'escola de models Francina. La Paula i l'Ivan són músics de l'Original Jazz Orquestra Taller de Músics. Han anat a Saragossa per actuar amb Santiago Auserón. El Carles fa tercer curs a l'ESMUC, l'Escola Superior de Música de Catalunya. Estudia piano entre 4 i 5 hores al dia. El Marc acaba aquest any el seus estudis com a director a l'Institut del Teatre. Per això prepara una obra, "Xatrac". Dirigeix l'obra i n'escriu el text.
19/08/2009 - "Estrena't - Cap. 8"
La Martina, que està acabant els estudis de teatre, treballa des de fa un any a la sèrie de TV3 "El cor de la ciutat". L'Ivan té 32 anys i estudia al Taller de Músics, a Barcelona. L'Ivan no va començar a estudiar música fins als 25 i ara s'està donant a conèixer com a pianista i compositor. La Gabriela té 17 anys i participa en un curs de l'escola de models Francina. En les primeres classes, les alumnes descobreixen de seguida que això de desfilar té la seva tècnica i comporta certes dificultats.
19/08/2009 - "Estrena't - Cap. 7"
El Sidney estrena aquesta nit "Gianni Schicchi", de Puccini, al teatre La Faràndula de Sabadell. La Paula és malaguenya i estudia al Taller de Músics de Barcelona. Vol donar a conèixer la seva música, per això ha decidit gravar la primera maqueta amb temes que ha compost ella mateixa. La Martina estudia l'últim curs de teatre a l'Estudi Nancy Tuñón i Jordi Oliver. Avui comencen a preparar l'obra "La nit dels assassins".
11/08/2009 - "Estrena't - Cap. 6"
L'Edgard presenta avui, amb la companyia Mag Lari, el seu espectacle, "Déjà vu", dins la Mostra de Teatre Familiar d'Igualada. No s'estrena només davant de públic, sinó també davant de programadors que poden contractar-lo en un futur. Per això tot ha de sortir molt bé. Però en la màgia els errors són difícils de dissimular.
11/08/2009 - "Estrena't - Cap. 5"
Els alumnes del curs de professionalització d'òpera comencen la preparació del "Gianni Schicci", de Puccini. L'ària més coneguda d'aquesta òpera és "O mio babbino caro" i l'interpreta la Patricia. El baríton colombià, Sidney Giménez, és el protagonista de l'òpera. El Sidney s'enfronta amb una sèrie de dificultats tècniques en la preparació d'aquesta òpera de Puccini.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >