Close

El xou del senyor Peabody i en Sherman

El senyor Peaboby és un gos superdotat i ha adoptat un nen, en Sherman. Tots dos viatjaran en el temps i viuran moltes aventures!

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/peabody-i-sherman/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

15/03/2019 - "La desaparició del còmic / Harry Houdini"
El senyor Peabody vol dedicar el programa al sistema de classificació decimal universal, però en Sherman descobreix que algú li ha robat un còmic, i no para fins que canvien de tema i dediquen el programa a buscar el lladre amb l'ajuda de Robert Peel, el fundador de Scotland Yard, un home gairebé tan paranoic com en Sherman. L'aventura del viatge en el temps té com a protagonista el mag Harry Houdini.
15/03/2019 - "Vet aquí la teva vida / Robert Edwin Peary"
Per fer un treball que li han posat de deures, en Sherman ha de triar la persona que li sembla més admirable i, amb gran sorpresa per part del seu pare, tria el senyor Hobson. Això fa que el senyor Hobson s'adoni que no ha fet res de bo a la vida, i llavors comencen els problemes. En el seu viatge en el temps, el senyor Peabody i en Sherman coneixen l'explorador polar Robert Peary, un home massa bromista.
15/03/2019 - "Intercanvi de cervells / Koikawa Harumachi"
En aquest episodi, el senyor Peabody i en Sherman viatgen al Japó del 1775 per conèixer el primer dibuixant d'historietes i còmics, Koikawa Harumachi. D'altra banda, com que en Sherman no para d'atabalar el senyor Peabody dient-li que ser un nen és un rotllo i que vol ser gran, en Peabody li proposa que s'intercanviïn els cervells, amb l'esperança que en Sherman s'adoni que ser gran no és tan fantàstic com ell es pensa.
14/03/2019 - "La dent d'en Sherman / El disc d'or del Voyager"
En aquest episodi, el senyor Peabody i en Sherman rebran Cyrano de Bergerac, famós pel seu nas llarg, i viatjaran fins a la Florida dels anys 70 per veure el llançament del coet Voyager, que porta un disc d'or amb sons de la Terra per si mai algú de l'espai té interès a saber coses del nostre món. També rebran la visita de John Baker, el primer dentista que va exercir als Estats Units.
14/03/2019 - "La cabanya de l'arbre"
En Sherman vol fer-se una cabanya dalt d'un arbre, i decideix fer créixer un bosc sencer a l'àtic on graven el programa. El senyor Peabody li dona permís per fer-ho, perquè està convençut que és impossible, però, com que per en Sherman no hi ha res impossible, ben aviat l'àtic s'omple d'arbres, d'animals i de maldecaps. I encara més quan els obrers comencen a construir la cabanya d'en Sherman.
14/03/2019 - "Control climàtic"
El senyor Peabody i en Sherman no es posen d'acord en la temperatura ambient de l'estudi a l'hora de fer el programa i acaben provocant una inundació de proporcions imprevisibles. Mentre intenten solucionar aquest desori i sortir-ne vius, fan un viatge en el temps cap a l'any 822 per conèixer Ziryab, el primer estilista i guru de la moda de la història, però, sobretot, el més esbojarrat.
13/03/2019 - "El singlot màgic"
En Sherman s'empassa la flauta màgica d'en Flautadolça i cada cop que té singlot passa alguna cosa màgica. El senyor Peabody fa mans i mànigues per tornar a la normalitat, però el caos al plató cada vegada és més imprevisible. Mentrestant, la Capenrere els porta a l'antiga Roma per conèixer Gai Mecenes, l'inventor de la piscina climatitzada i de les festes més esbojarrades de la història!

Otros programas infantiles >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >