Close

El detectiu Conan

Aquesta sèrie d'animació japonesa de misteri està protagonitzada pel que abans era un famós detectiu i ara, després de ser enverinat, s'ha convertit en "nen".

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/detectiu-conan/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

18/03/2019 - "El detectiu Conan - Cap. 480: L'home amb una fractura com a obstacle"
Un jove, en Daijiro Manaka, s'ha intentat suïcidar, però no n'ha sortit. Els membres de la Lliga de Detectius júnior descobreixen que es tracta d'un artista desconegut i pobre que només té un sol familiar: un oncle molt ric que es nega de totes totes a ajudar-lo. Sembla que en Manaka es volia suïcidar a casa del seu oncle per demostrar-li el seu ressentiment. Però en Conan s'adona que, en realitat en Manaka tenia previst matar el seu oncle perquè no l'havia comprès mai.
18/03/2019 - "El detectiu Conan - Cap. 479: L'última mossegada"
Un home que es diu Nobuo Yamamoto apareix mort en una habitació de casa seva. Tot indica que s'ha suïcidat d'un tret a la boca. Un altre home, en Saburo Nakanishi, ha estat vist sortint de l'habitació d'en Yamamoto poc abans que se sentís el tret. Resulta que al costat del cadàver s'hi troba una nota en què en Yamamoto demana perdó a en Nakanishi. En Kogoro dedueix que en Nakanishi n'és l'assassí, però en Conan no pensa el mateix.
18/03/2019 - "El tresor secret de la torre fosca (1a part)"
La Torre Fosca de la residència dels Kyodo està envoltada de misteris. En Seitaro Kyodo, avi de la Nanami, la va construir per amagar-hi un tresor, segons diuen els rumors. La Nanami és companya d'institut de la Ran, i ha convençut en Conan i tota la Lliga de Detectius Júnior perquè l'ajudin a buscar un tresor secret que podria costar la vida a més d'un membre de la família Kyodo.
18/03/2019 - "L'amenaça d'una nit de pluja"
Una nit de pluja, en Chiba coneix una dona en una cafeteria que li demana ajuda perquè se sent amenaçada. Fa un any que rep cartes d'un home que és a la presó, i que va estar involucrat en un accident de trànsit en què va morir el germà d'ella. Quan la dona desapareix misteriosament, en Chiba demana ajuda a en Kogoro Mouri per trobar-la: és qüestió de vida o mort.
14/03/2019 - "La vigília del casament (2a part)"
Durant el comiat de solter d'en Raita Banba, un amic de la infància d'en Kogoro, es produeix una desgràcia: la dona amb qui s'havia de casar l'endemà, la Hatsune, mor calcinada al seu cotxe quan tornava de posar-se unes ungles postisses per a la cerimònia. La teoria del suïcidi queda ràpidament descartada quan es confirma que l'ADN de les restes de pell que troben a les ungles de la víctima coincideix amb el del nuvi.
14/03/2019 - "La vigília del casament (1a part)"
En Kogoro assisteix, amb en Conan i la Ran, al comiat de solter d'un vell amic, en Raita, que l'endemà es casa. Ell i la Hatsune es van enamorar a primera vista. Però en Raita és gelós i faldiller, i això causa tensions en la relació. Durant la festa, la Hatsune se'n va al saló de bellesa per posar-se unes ungles postisses, i malauradament ja no en torna.
13/03/2019 - "En Kaito Kid i la sirena enrojolada (2a part)"
A l'episodi anterior, en Kaito Kid ha fet desaparèixer de l'aquari la tortuga que tenia la Sirena Enrojolada, el famós diamant vermell, enganxada a la closca. Com que sembla clar que el lladre no ha pogut sortir de la sala, i coneixent la facilitat que té en Kaito Kid per disfressar-se, escorcollen minuciosament tots els presents, però la tortuga i el diamant no apareixen.

Otros programas infantiles >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >