Close

El detectiu Conan

Aquesta sèrie d'animació japonesa de misteri està protagonitzada pel que abans era un famós detectiu i ara, després de ser enverinat, s'ha convertit en "nen".

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/detectiu-conan/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

21/12/2018 - "Una parella perillosa"
L'"escarabat" del doctor Agasa, per variar, s'espatlla quan aquest torna d'una fira d'invents. Per si no n'hi hagués prou, el doctor també perd la cartera i decideix trucar a en Conan per veure si en Kogoro el pot anar a buscar. Però en Kogoro no hi és, i una parella estranya i inquietant s'atura a la parada d'autobús on s'esperen el doctor i l'Ai, que l'acompanya, i s'ofereix a portar-los.
21/12/2018 - "La cruïlla de la por"
Hi ha hagut una accident entre dos cotxes en una cruïlla molt perillosa que la gent de la comarca coneix com "la cruïlla de la por" per la quantitat d'accidents que hi arriba a haver. En l'accident, el conductor d'un dels dos cotxes mor quan el cotxe s'encén per l'impacte, però és realment un accident? D'entrada bé ho sembla, tot els indicis apunten que sí, però en Conan no s'ho acaba de creure.
20/12/2018 - "El misteri de la cigonya: Perseguint la Haruna"
Han segrestat la Ran, i la Haruna s'està recuperant a l'hospital. Està inconscient i no els pot dir res. Tothom està molt preocupat, ningú sap qui pot tenir la Ran, i el misteri de la desaparició de l'escultura "El nen de l'arc de Sant Martí" continua sense resoldre's. L'única pista que tenen per resoldre el cas i trobar la Ran és la carta que la mare de la Haruna va escriure a la seva filla.
20/12/2018 - "El misteri de la cigonya: La investigació de la Ran"
En Conan i els seus amics de la Lliga de Detectius Júnior se'n van de visita a la ciutat termal de Kinosaki a fer la ruta dels balnearis. Són allà per un motiu molt concret que afecta en Conan. Un cop allà, la Ran topa amb una nena i tot seguit desapareix. On és la Ran? El seu mòbil sembla que està apagat o fora de cobertura, i ningú l'ha vist ni en sap res.

Otros programas infantiles >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >