Close

Dolça Catalunya

El programa on les postres tradicionals catalanes es tornen innovadores. A més de descobrir la seva història i llegendes, veurem com les llepolies "made in Catalonia" es reinventen per no perdre ni un gram de vigència!

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Divulgación
Tema: Cocina
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/dolsa-catalunya/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

01/11/2008 - "PANELLETS"
Una de les nostres postres més tradicionals que, tot i així, ens sorprenen cada any. Descobrirem les noves tendències pel farcit: des de la confitura de tot tipus fins als peta-zetas de xocolata. I aprendrem a fer un clàssic bàsic: el panellet de pinyons.
24/03/2008 - "MONA DE PASQUA."
La fascinació per la xocolata és cosa de petits i grans. Però ho sabíeu, que les primeres mones no en portaven? Tot i que l'important era l'ou, ara l'escultura en xocolata ha esdevingut art. Amb la recepta del Dolça, sereu els artistes de casa vostra.
21/03/2008 - "BRUNYOLS DE L'EMPORDA."
BRUNYOLS DE L'EMPORDA. O els donuts dels Mossos d'Esquadra. Els brunyols, malgrat el seu nom, no són fets de qualsevol manera. On, sinó a l'Empordà, ens poden ensenyaran com donar-los aquesta forma tan característica i, sobretot, aquest gust que ens fa esperar impacients la Setmana Santa?
05/01/2008 - "TORTELL DE REIS"
Anirem fins a Berga per a trobar la recepta del tortell de reis, només revelada als qui han estat bons i potser a algun dimoni de la Patum. La fava serà per als convidats estrangers que ens oferiran un tortell americà, un de suís i un de grec.
24/12/2007 - "Torrons d'Agramunt"
Dur com el marbre, lleuger com la ploma. Farcit de mel i ametlla i recobert de pa d'àngel, el torró d'Agramunt ja es va servir en el convit de la filla de Jaume I. Aquesta delícia catalana té, però, molts parents arreu del món, veurem com torrons i luxe esdevenen sinònims per al nostre paladar.

Otros programas de divulgación >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >