Close

Diades castelleres

TV3 i la Xarxa de Comunicació Local coproduiran aquesta temporada la transmissió de sis de les principals diades del calendari casteller: Diada de les Santes a Mataró (26 de juliol), Diada de Sant Fèlix a Vilafranca del Penedès (30 d'agost), Diada de Santa Tecla a Tarragona (20 de setembre), Diada de Santa Úrsula a Valls (25 d'octubre), Diada de Tots Sants a Vilafranca (1 de novembre) i Diada dels Minyons a Terrassa (22 de novembre). TV3 emetrà un resum d'una hora, en alta definició, d'aquestes diades castelleres, que també es podran seguir en directe a través del portal tv3.cat.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Especiales
Tema: Fiestas
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/diades-castelleres/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

30/08/2018 - "Diada de Sant Fèlix, Vilafranca"
El resum estarà presentat per Toni Comas i tindrà els comentaris d'Aina Mallol i Joan Beumala i les entrevistes d'Anna Vallhonesta i Marina Pérez a peu de plaça
30/12/2017 - "Diada de les Santes de Mataró"
29/12/2017 - "Diada de Tots Sants de Vilafranca"
La temporada castellera crema les últimes etapes i en aquesta recta final, una de les diades que més expectació genera és la de Tots Sants, a Vilafranca del Penedès, l'última actuació de l'any dels Verds. Els Castellers de Vilafranca volen portar a plaça els seus millors castells de 10 i sense folre. Per la seva banda, els Capgrossos de Mataró tenen com a objectiu superar novament la millor actuació del seu historial. Els Castellers de Sants s'han posat com a gran fita repetir el 2 de 9 amb folre i manilles, i finalment els Xiquets de Tarragona tenen en cartera els castells de nou i un possible assalt al pilar de 8. Els encarregats de retransmetre la diada de Santa Úrsula seran l'equip format per Agustí Forné en la presentació, Carles Cortés a la conducció, Toni Comas i Anna Vallhonesta a peu de plaça, i Joan Beumala a l'anàlisi tècnica.
28/12/2017 - "Diada dels Minyons de Terrassa"
Última gran diada de la temporada en què les tres colles voldran completar la seva millor actuació de l'any. Els Minyons tenen intenció de recuperar el tres de deu que ja van fer per Festa Major i també volen portar el dos de vuit sense folre, un castell inèdit per ells. Els Capgrossos de Mataró, que han realitzat un any espectacular, voldran descarregar tres castells de gamma extra. I els Castellers de Sants intentaran repetir la tripleta de nou amb el tres, el quatre de nou amb folre i el dos de nou amb folre i manilles. El resum, presentat per Agustí Forné, comptarà amb la narració de Carles Cortés i els comentaris de Joan Beumala. A plaça, el seguiment el faran Toni Comas i Anna Vallhonesta, que copsaran l'ambient i les opinions dels protagonistes.
27/12/2017 - "Diada de Sant Fèlix de Vilafranca"
La diada castellera de Sant Fèlix ha aplegat les millors colles castelleres. Els castellers de Vilafranca han tornat a fer una gran actuació descarregant el 2 de 8 sense folre. La jornada ha deixat també grans castells de la colla Vella amb el 4 de 9 sense folre, i el 2 de 8 sense folre que la Joves de Valls només han aconseguit carregar. Els Minyons de Terrassa s'han vist condicionats per una caiguda en el 3 de 10 però han descarregat el 2 de 9 amb folre i manilles.
25/12/2017 - "Diada de Santa Tecla de Tarragona"
El periodista Carles Cortés narrarà la diada, amb comentaris de Francesc Domènech. A plaça, Toni Comas i Anna Vallhonesta, copsaran l'ambient i les opinions dels protagonistes. La presentació del resum de TV3 serà a càrrec d'Agustí Forné
22/10/2017 - "Diada de Santa Úrsula - Valls 22/10/2017"
Valls viu l'emoció dels castells per la diada de Santa Úrsula. La plaça del Blat acull una de les cites imprescindibles de la temporada amb l'actuació de les dues colles de Xiquets de Valls: la Colla Vella i la Colla Joves.
20/11/2016 - "La Diada - Diada dels Minyons de Terrassa"
01/11/2016 - "La Diada - Tots Sants de Vilafranca"
TV3 oferirà a partir de les 18.50 un resum complet de tot el que doni de si la diada. Un programa fruit de la col·laboració entre TV3 i la Xarxa Audiovisual Local per oferir la millor cobertura de l'actualitat castellera. Els encarregats d
21/12/2006 - "Números notables"
Els números que fem servir en la vida quotidiana són d'una classe reduïda (naturals, enters i racionals), però hi ha altres classes de números que són famosos universalment. Per exemple: el número "pi" és la constant que apareix en càlculs de diferents figures geomètriques relacionades amb el cercle. El número "e" té a veure amb fenòmens que crèixen a gran velocitat, és a dir, a velocitat exponencial. El número "i" (imaginari) que és el resultat d'una arrel quadrada d'un número negatiu.

>


Otros programas de TV3 (Cataluña) >