Close

D'aquíd'allà

"D'aquíd'allà" és una iniciativa de la Comissió de la Diversitat de Televisió de Catalunya que té com a objectiu mostrar la realitat quotidiana de les principals comunitats d'immigrants que viuen a Catalunya i donar a conèixer amb més profunditat les seves cultures i societats de procedència.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Sociedad
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/daquidalla/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

12/08/2012 - "Catalans de Bolívia"
Un reportatge sobre històries de la vida quotidiana de quatre personatges anònims de la comunitat boliviana a Catalunya. Coneixem Shirley Trujillo, Pedro Calderón, Erika Torres-Ortiz i Gabriela González.
05/08/2012 - "Catalans de Romania"
Un reportatge sobre històries de la vida quotidiana de personatges anònims de la comunitat romanesa a Catalunya. "Catalans de Romania" és el quart capítol de la sèrie "Catalans de...", de Mònica Bertran i Pau Raya, amb realització de Martí Alharilla i direcció de Josep Morell i Josep Serra.
16/07/2012 - "Catalans de l'Equador"
Un reportatge sobre històries de la vida quotidiana de cinc personatges anònims de la comunitat equatoriana a Catalunya. "Catalans de l'Equador" és el segon capítol de la sèrie "Catalans de...", de Mònica Bertran i Pau Raya, amb realització de Martí Alharilla i direcció de Josep Morell i Josep Serra. Documental produït per Televisió de Catalunya SA en col·laboració amb La Quimera Editora Audiovisual, 2010.
12/01/2012 - "Nit temàtica dedicada al Brasil"
La programació inclou la producció "Catalans del Brasil", la pel·lícula "Estació Central del Brasil" i el documental "Un somni fràgil".
01/12/2011 - "Presentació nit temàtica: Perú"
El Perú és el protagonista d'aquesta nit temàtica amb programes que miren al Perú i les persones d'aquest país que avui viuen a Catalunya. Jaume Figueras és l'encarregat de presentar les produccions que el canal 33 emet: -"Catalans del Perú", producció de TVC, 2011 -"La teta asustada", pel·lícula del 2008, de Claudia Llosa -"Cuinant somnis", documental d'Ernesto Cabellos
04/11/2011 - "El regne de míster Edhi"
El documental d'Amélie Saillez és una mirada a la condició de les dones al Pakistan a través de la lluita d'una parella fora de sèrie: Abdul Sattar Edhi i la seva dona Bilquis Edhi. Junts, han creat la xarxa d'assistència social i mèdica més eficaç del país, la Fundació Edhi. Amb el suport només de les donacions de pakistanesos, la Fundació Edhi s'ha convertit en l'ONG més gran del país, construïda a partir d'una xarxa més o menys estructurada d'edificis i d'oficines atapeïdes de gent.
03/11/2011 - "Presentació nit temàtica: el Pakistan"
El Pakistan és el protagonista d'una nit temàtica en què el canal 33 ofereix als espectadors programes que miren al Pakistan i les persones d'aquest país que avui viuen a Catalunya. La nit temàtica la presenta el periodista i director del programa "Cinema 3", Jaume Figueres.
11/10/2011 - "Recital de poesia de Juan Gelman"
"Del Amor" és el títol d'aquest recital de poesia de l'escriptor Juan Gelman, recitada per ell mateix, amb la música del bandoneista Rodolfo Mederos, composta especialment per a aquesta ocasió. L'espectacle, sota la direcció escènica de Cristina Banegas, va tenir lloc el 28 de setembre del 2010 a l'Auditori de Barcelona per commemorar els 100 anys de Casa Amèrica Catalunya. La realització, per a TV3, és de Jordi Fàbregas.
06/10/2011 - "Presentació nit temàtica: Argentina"
Argentina és el protagonista d'una nit temàtica, en què oferim programes que miren l'Argentina i les persones d'aquest país que avui viuen a Catalunya. La nit temàtica la introduirà el periodista i director del programa "Cinema 3", Jaume Figueres.
07/01/2018 - "Dakar 2018 - programa etapa 1"
Reportatge sobre la vida quotidiana de tres senegalesos i un gambià residents a Catalunya que van emigrar en diferents moments i per causes diverses. La Touty va venir seguint el seu germà. És ballarina i cantant, i fa 3 anys va canviar la Casamance pel paisatge d'Artés, al Bages. Aquí combina la feina com a professora de ball amb els espectacles de percussió i dansa africana del seu grup. L'Ahmed fa 5 anys que és a Catalunya però se li ha fet més dur del que pensava abans de sortir. Va estar un temps sense papers i l'única solució per pagar un llit era vendre cedés pels bars. Va aconseguir un contracte i amb moltes dificultats va entrar en el mercat laboral, però les feines que troba no es corresponen amb la seva formació. És llicenciat en Ciències Naturals i va ser professor a la universitat de Dakar. La Sira fa 9 anys que viu a Catalunya. Va venir reagrupada pel seu marit, va deixar els estudis a mitges i es va deprimir només arribar. Amb el temps ha trobat el seu lloc i el seu c
01/04/2011 - "Catalans del Brasil"
Reportatge sobre la vida quotidiana de quatre brasilers residents a Catalunya. És la comunitat estrangera amb la mitjana d'edat més jove. A Catalunya hi viuen 25.380 brasilers.
01/04/2011 - "Catalans del Perú"
Reportatge sobre la vida quotidiana de quatre peruans residents a Catalunya que van emigrar en diferents moments i per causes diverses. A Catalunya viuen 34.241 peruans, amb orígens comuns i realitats diverses.
01/04/2011 - "Catalans del Pakistan"
Reportatge sobre la vida quotidiana de cinc pakistanesos residents a Catalunya que van emigrar en diferents moments i per causes diverses. A Catalunya viuen 44.267 pakistanesos amb orígens comuns i realitats ben diverses.
01/04/2011 - "Catalans de l'Argentina"
Reportatge sobre la vida quotidiana de quatre argentins residents a Catalunya que van emigrar en diferents moments i per causes diverses. A Catalunya viuen 31.113 argentins, amb orígens comuns i realitats ben diverses. Coneixem Raúl Castro, Luciana López, Gerardo Casali i Julia Mascharello.
03/01/2011 - "Valentí Popescu"
El programa "Singulars" comença l'any amb un convidat que ha estat testimoni d'alguns dels fets més decisius de la història del segle XX. És Valentí Popescu, un periodista amb més de 50 anys de professió i coneixedor profund de la realitat dels països de l'antic bloc de l'est. Popescu és romanès de naixement, però va arribar a Catalunya amb 12 anys i diu que ja és més català que romanès.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >