Close

Collita pròpia

Lídia Heredia i Francesc Mauri viatgen per tot Catalunya, coneixen productors, venedors i cuiners, i tasten les millors receptes. Tot, amb la filosofia sempre present de buscar els millors productes i com més a prop de casa millor.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Salud, Cocina
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/collita-propia/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

07/04/2018 - "Sobre rodes"
L'arròs forma part de l'alimentació del 70% de la població mundial. A Catalunya aquest cereal es cultiva a dues zones úniques: a Pals i, sobretot, al Delta de l'Ebre.
29/03/2015 - "Carn"
Catalunya és un país productor de carn d'altíssima qualitat. Però, curiosament, molta d'aquesta carn es destina a l'exportació, mentre que bona part de la que mengem aquí és d'importació.
18/03/2015 - "Fruita seca"
La fruita seca forma part de la tradició culinària del nostre país, especialment pel que fa a la part més dolça. Però també arrossega una merescuda fama de menjar molt calòric.
08/03/2015 - "Oli"
Catalunya produeix olis de gran qualitat, però molts consumidors encara no sabem distingir un oli verge d'un de refinat.
01/03/2015 - "Peix"
Catalunya té gairebé 600 quilòmetres de costa i una tradició marinera de segles. "Collita pròpia" barreja en aquest capítol la bellesa del nostre litoral amb les meravelles culinàries que hi pesquem.
23/02/2015 - "Ous i aviram"
El pollastre és la carn més consumida a Catalunya. La seva producció intensiva ens ha posat fàcil el consum d'una proteïna barata i de qualitat. En el programa d'avui ens volem fixar en les races autòctones que lentament es van recuperant.
15/02/2015 - "Productes de l'hort"
Els horts urbans han deixat de ser una moda per convertir-se en un element habitual a les nostres ciutats. Però a "Collita pròpia" ens dedicarem sobretot als "professionals" de l'hort, els que omplen els nostres cistells cada dia.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >