Close

Catalunya des de l'aire

Catalunya és màgica. Conté mar i terra, rius i muntanyes. En els seus milers de quilòmetres quadrats hi ha esglésies, castells, parcs... "Catalunya des de l'aire" és un viatge per indrets que formen el passat, el present i el futur del país i dels seus habitants.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
Tema: Naturaleza, Viajes
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/catalunya-des-de-laire/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

05/09/2016 - "Catalunya aixeca el teló 2016"
Vista aèria dels monuments. "Catalunya des de l'aire" ofereix una visió bella i espectacular de les terres catalanes i dels seus habitants. Es tracta d'una sèrie divulgativa que vol mostrar als teleespectadors el patrimoni cultural català. La sèrie, de 18 capítols, parteix del concepte de patrimoni integral, és a dir, de la suma dels vessants artístic, natural i antropològic, amb les corresponents indicacions històriques i literàries.
22/09/2009 - "Les quatre capitals"
Vista aèria de les quatre capitals catalanes. "Catalunya des de l'aire" ofereix una visió bella i espectacular de les terres catalanes i dels seus habitants. Es tracta d'una sèrie divulgativa que vol mostrar als teleespectadors el patrimoni cultural català. La sèrie, de 18 capítols, parteix del concepte de patrimoni integral, és a dir, de la suma dels vessants artístic, natural i antropològic, amb les corresponents indicacions històriques i literàries.
14/07/1999 - "Les muntanyes"
Vista aèria de les muntanyes, rius i llacs. "Catalunya des de l'aire" ofereix una visió bella i espectacular de les terres catalanes i dels seus habitants. Es tracta d'una sèrie divulgativa que vol mostrar als teleespectadors el patrimoni cultural català. La sèrie, de 18 capítols, parteix del concepte de patrimoni integral, és a dir, de la suma dels vessants artístic, natural i antropològic, amb les corresponents indicacions històriques i literàries.
14/07/1999 - "Els rius i els llacs"
Vista aèria de les muntanyes, rius i llacs. "Catalunya des de l'aire" ofereix una visió bella i espectacular de les terres catalanes i dels seus habitants. Es tracta d'una sèrie divulgativa que vol mostrar als teleespectadors el patrimoni cultural català. La sèrie, de 18 capítols, parteix del concepte de patrimoni integral, és a dir, de la suma dels vessants artístic, natural i antropològic, amb les corresponents indicacions històriques i literàries.
30/06/1999 - "La costa"
Vista aèria de la costa catalana. "Catalunya des de l'aire" ofereix una visió bella i espectacular de les terres catalanes i dels seus habitants. Es tracta d'una sèrie divulgativa que vol mostrar als teleespectadors el patrimoni cultural català. La sèrie, de 18 capítols, parteix del concepte de patrimoni integral, és a dir, de la suma dels vessants artístic, natural i antropològic, amb les corresponents indicacions històriques i literàries.
23/06/1999 - "Osona i el Ripollès"
Vista aèria de les comarques d'Osona i el Ripollès. "Catalunya des de l'aire" ofereix una visió bella i espectacular de les terres catalanes i dels seus habitants. Es tracta d'una sèrie divulgativa que vol mostrar als teleespectadors el patrimoni cultural català. La sèrie, de 18 capítols, parteix del concepte de patrimoni integral, és a dir, de la suma dels vessants artístic, natural i antropològic, amb les corresponents indicacions històriques i literàries.
09/06/1999 - "Pallars Sobirà, Pallars Jussà, Noguera"
Vista aèria de les comarques del Pallars Sobirà, el Pallars Jussà i la Noguera. "Catalunya des de l'aire" ofereix una visió bella i espectacular de les terres catalanes i dels seus habitants. Es tracta d'una sèrie divulgativa que vol mostrar als teleespectadors el patrimoni cultural català. La sèrie, de 18 capítols, parteix del concepte de patrimoni integral, és a dir, de la suma dels vessants artístic, natural i antropològic, amb les corresponents indicacions històriques i literàries.
02/06/1999 - "Gironès"
Vista aèria de la comarca del Gironès. "Catalunya des de l'aire" ofereix una visió bella i espectacular de les terres catalanes i dels seus habitants. Es tracta d'una sèrie divulgativa que vol mostrar als teleespectadors el patrimoni cultural català. La sèrie, de 18 capítols, parteix del concepte de patrimoni integral, és a dir, de la suma dels vessants artístic, natural i antropològic, amb les corresponents indicacions històriques i literàries.
19/05/1999 - "Garraf, Alt Penedès, Baix Penedès"
Vista aèria de les comarques del Garraf i el Penedès. "Catalunya des de l'aire" ofereix una visió bella i espectacular de les terres catalanes i dels seus habitants. Es tracta d'una sèrie divulgativa que vol mostrar als teleespectadors el patrimoni cultural català. La sèrie, de 18 capítols, parteix del concepte de patrimoni integral, és a dir, de la suma dels vessants artístic, natural i antropològic, amb les corresponents indicacions històriques i literàries.
24/02/1999 - "Cerdanya, Alt Urgell"
Vista aèria de les comarques de la Cerdanya i l'Alt Urgell. "Catalunya des de l'aire" ofereix una visió bella i espectacular de les terres catalanes i dels seus habitants. Es tracta d'una sèrie divulgativa que vol mostrar als teleespectadors el patrimoni cultural català. La sèrie, de 18 capítols, parteix del concepte de patrimoni integral, és a dir, de la suma dels vessants artístic, natural i antropològic, amb les corresponents indicacions històriques i literàries.
17/02/1999 - "Solsonès, Segarra i Anoia"
Vista aèria de les comarques del Solsonès, la Segarra i l'Anoia. "Catalunya des de l'aire" ofereix una visió bella i espectacular de les terres catalanes i dels seus habitants. Es tracta d'una sèrie divulgativa que vol mostrar als teleespectadors el patrimoni cultural català. La sèrie, de 18 capítols, parteix del concepte de patrimoni integral, és a dir, de la suma dels vessants artístic, natural i antropològic, amb les corresponents indicacions històriques i literàries.
03/02/1999 - "Alt i Baix Camp, Priorat"
Vista aèria que recorre les comarques del Priorat, el Baix Camp i l'Alt Camp.
20/01/1999 - "Berguedà, Bages i Baix Llobregat"
Vista aèria de les comarques del Berguedà, el Bages i el Baix Llobregat. "Catalunya des de l'aire" ofereix una visió bella i espectacular de les terres catalanes i dels seus habitants. Es tracta d'una sèrie divulgativa que vol mostrar als teleespectadors el patrimoni cultural català. La sèrie, de 18 capítols, parteix del concepte de patrimoni integral, és a dir, de la suma dels vessants artístic, natural i antropològic, amb les corresponents indicacions històriques i literàries.
13/01/1999 - "El Segrià"
Vista aèria de la comarca del Segrià.
06/01/1999 - "L'Empordà"
Vista aèria de l'Empordà. "Catalunya des de l'aire" ofereix una visió bella i espectacular de les terres catalanes i dels seus habitants. Es tracta d'una sèrie divulgativa que vol mostrar als teleespectadors el patrimoni cultural català. La sèrie, de 18 capítols, parteix del concepte de patrimoni integral, és a dir, de la suma dels vessants artístic, natural i antropològic, amb les corresponents indicacions històriques i literàries.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >