Close

Campiones

Un programa que neix per fomentar l'esport femení, a través del testimoni de les protagonistes de l'esport català i internacional en la seva disciplina. Amb una durada de 6 minuts, "Campiones" explicarà l'experiència de dones esportistes: les que han guanyat títols i batut rècords, i també les esportistes anònimes que no són famoses, però que dediquen moltes hores a l'esport.

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Deportes
Tema: Otros deportes
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/campiones/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

08/07/2018 - "Àfrica Zamorano, talent innat"
Darrer capítol del programa, amb un resum que conté les millors imatges de la sèrie sobre el riu Ebre.
19/06/2018 - "Natació artística, sincronia de sensacions"
Els equips de tecnificació de la Federació Catalana de Gimnàstica (FGC) són un dels grups que treballen permanentment al CAR de Sant Cugat. L'equip femení de GAF (gimnàstica artística femenina) el formen noies a partir de 12 anys, que passen diàriament 13 hores al centre. S'entrenen i també estudien. L'objectiu de l'FCG i del CAR és proporcionar una formació al més completa possible. Hores i hores d'esforç amb el somni olímpic com a motor del seu dia a dia.
26/11/2017 - "La guerrera del mig fons"
L'atleta Esther Guerrero, especialista en 800m, ha fet un salt qualitatiu de la ma de l'entrenador Joan Lleonart. L'any 2017, amb 27 anys, ha estat el de la seva explosió qualitativa. Guerrero és una atleta que s'allunya dels tòpics. Prioritza el treball, amb el seu grup de sempre i amb l'entorn de tota la vida, per davant de qualsevol estada en centres d'alt rendiment. És mestra; i a Banyoles, combina els seus entrenaments amb la feina com a responsable de la secció d'atletisme del CN Banyoles.
29/10/2017 - "Laura Roquet, esperit lliure"
El BM Granollers és l'únic club espanyol amb els dos equips sèniors, masculí i femení, en la màxima categoria. Un club que destaca pel gran treball que fa amb els equips de base i que treballa, com pocs, la igualtat entre equips masculins i femenins.
26/09/2017 - "Aina Cid i Anna Boada, rem olímpic"
Les remeres Aina Cid (Amposta) i Anna Boada (Barcelona) participaran en els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro en la modalitat de dos sense timoner. Dues esportistes amb un talent innat pel rem que han aconseguit la classificació olímpica després de només tres mesos entrenant-se juntes.
21/06/2016 - "Carolina Routier, atleta completa"
L'afició pel ciclisme li ve de família, a l'Helena Casas. Va aprendre a anar en bicicleta al club fundat pel seu pare i el seu avi, i amb el temps s'ha convertit en la primera ciclista olímpica del seu poble: Vila-seca. I encara més, ella i la basca Tània Calvo, amb qui fa parella en la modalitat de persecució per equips, són les primeres dones espanyoles que es classifiquen per competir en proves de velocitat en uns Jocs Olímpics. Helena Casas crema etapes a un ritme de vertigen.
01/08/2015 - "Jèssica Vall, nedadora i biomèdica"
La reina de la natació sincronitzada catalana compagina el dia a dia entre l'escola de de disseny de moda i el CAR de Sant Cugat. Totes dues activitats són igual de vitals per a ella de cara a preparar l'alta competició.
17/09/2017 - "C.P.A. Olot, col.leccionistes de títols"
El Club Patinatge Artísitc Olot és l'autèntic dominador mundial de la categoria de grups show grans de patinatge artístic. Descobrim quin és el secret del seu èxit, el mètode de treball del club gironí; a través de les veus dels seus protagonistes.
17/06/2017 - "Amazones del horseball"
L'Eli Maragall va ser campiona olímpica a BCN 92. El seu gol va donar la medalla d'or a l'equip espanyol. Ara torna a jugar a hoquei herba, amb un equip del Júnior Sant Cugat, el seu club de tota la vida. Coincideix amb les seves dues germanes: Helena i Natàlia. Aquesta última va autodescartar-se de la selecció un any abans dels Jocs de Barcelona. L'experiència aconseguida a través de la pràctica de l'esport, des de ben petites, els ha servit per afrontar després la immersió laboral, cadascuna en àmbits ben diferents.
18/01/2017 - "Voleibol català d'alt rendiment"
Nou reportatge del programa 'Campiones' al voltant del voleibol d'alt rendiment.
13/03/2016 - "Nenas Team"
Un equip de dones participa en el "Ral·li Montecarlo Històric", reservat a vehicles fabricats entre els cinquanta i els vuitanta, que hagin participat al llarg de la història en la famosa prova monegasca. El programa Campiones els hi ha fet aquest reportatges

Otros programas de deportes >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >