Close

Bogeria a la pastisseria

Ficar el nas rere els focs (o els forns!) d'una cuina sempre és estimulant. Però si, a més, és una de les cuines més prestigioses del món, el plaer és doble. Entrar d'amagat a una pastisseria no és una cosa que es pugui -ni s'hagi- de fer habitualment. Per això s'ha creat "Bogeria a la pastisseria": per endinsar-se en el món d'un dels creadors més genials, sorprenents i impre­visibles de la nostra pastisseria. Aquest pastisser amb mirada de nen amagada rere unes ulleres enormes és Christian Escribà. Crescut entre les obres del seu pare, Antoni Escribà, i que ha sabut estar a l'altura del llegat familiar. Amb "Bogeria a la pastisseria", l'espectador serà l'ull que tot ho veu, una mosca a la paret, l'infiltrat a l'obrador de la pastisseria Escribà. A través del seu equip i del mateix Christian es podran conèixer els encàrrecs més extravagants i els més emotius, es descobriran els desafiaments més dolços i es formarà part d'aquesta gran família. Es descobriran les obres d'art com

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Divulgación
Tema: Cocina
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/bogeria-a-la-pastisseria/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

09/09/2017 - "Bogeria a la pastisseria - 06/09/2017"
El Christian sempre està abocat amb iniciatives solidàries, i avui no serà cap excepció: la Fundació Ivan Mañero, que treballa a Guinea Bissau, li ha encarregat un gran mural dolç per celebrar els seus 10 anys de feina. Qui fa uns quants anys més que treballa és l'empresa Juanola. Ja són 110 anys fabricant pastilles per aclarir la gola de milers de persones i vol agrair als seus treballadors la feina feta durant tots aquests anys, amb un gran pastís que els resultarà familiar. Però, com que no tot és el que sembla, l'obrador del Christian vol fer un divertit experiment culinari amb els alumnes de l'escola Jaume I de Barcelona.
08/09/2017 - "Bogeria a la pastisseria - 05/09/2017"
El "Bogeria" d'avui anirà sobre rodes. Primer, per celebrar ni més ni menys que els 375 anys de l'empresa d'autobusos Sagalés, i després per fabricar un cotxe de Fórmula 1 a escala real. Això sí, a canvi de passar un dia al parc d'atraccions de Ferrari Land.
05/09/2017 - "Bogeria a la pastisseria - 05/09/2017"
Rock-and-roll i merenga és la combinació perfecta per celebrar el 65 aniversari de la Mútua Granollers, o així ho entén el Christian Escribà. Però el que no entén és l'encàrrec que li fa La Cubana: fer-li un pastís a un mort. Sort que l'il·lusionista Antonio Díaz li donarà alguns consells per fer la seva màgia.
04/09/2017 - "Bogeria a la pastisseria - 04/09/2017"
El Christian es veurà immers en l'aventura de colar-se en un concert de la mítica Gloria Gaynor. La raó? Regalar-li un pastís de part de la seva fan més incondicional. I com que no pot deixar de repartir alegries, ha posat en marxa el seu obrador per donar una gran sorpresa al Josep, un nen de 13 anys que fa rehabilitació a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.
05/04/2017 - "Bogeria a la pastisseria - 05/04/2017"
Com se sorprèn a qui es dedica a sorprendre els altres? En aquest capítol, intentarem sorprendre el Ferran Adrià mentre coneixem el seu projecte la Fàbrica del menjar solidari. Viatjarem a Vilanova per empastifar-nos a la seva cèlebre merengada i descobrirem la relació entre la família Escribà i, ni més ni menys, que Pablo Picasso.
29/03/2017 - "Bogeria a la pastisseria - 29/03/2017"
L'equip de la pastisseria se'n va cap a Tòquio! El Christian, la Patricia, el Xavi i el Marc fan les maletes per fer realitat un encàrrec amb molt d'amor al país del sol naixent. Allà els esperen vells amics i tota una ciutat per descobrir. Mentrestant, a Barcelona, els encàrrecs no paren d'arribar: un crac del Barça vol un pastís pel seu aniversari i el Dani l'haurà de fer realitat... Us hem dit ja que el Dani és de l'Espanyol?
01/03/2017 - "Bogeria a la pastisseria - 01/03/2017"
En aquest capítol de "Bogeria a la pastisseria", l'equip Escribà rep la missió d'endolcir una de les desfilades de la passarel·la 080 Fashion Week. A més, un expacient de Bellvitge està tan agraït als metges que l'han tractat que encarrega al Christian un pastís d'homenatge.
22/02/2017 - "Bogeria a la pastisseria - 22/02/2017"
En aquest capítol en Christian haurà de posar tots els sentits per fer un pastís especialment elaborat per a una persona invident. També serem testimonis d'un lliurament molt emotiu a una mestra estimada per grans i petits.
15/02/2017 - "Bogeria a la pastisseria - 15/02/2017"
Al quart capítol de "Bogeria a la pastisseria", La Fura dels Baus encarrega al Christian un pastís molt especial per agrair l'esforç i la dedicació dels treballadors de La Fageda. Com que l'espectacle és d'altura, l'equip Escribà dissenyarà un pastís... volador! Aconseguiran que s'enlairi? A més, una embarassada vol comunicar el sexe del nadó que espera al seu marit d'una manera molt original. Quina millor manera hi pot haver que fer-ho mitjançant un pastís?
08/02/2017 - "Bogeria a la pastisseria - 08/02/2017"
En el tercer capítol del programa visitem el restaurant xinès més antic i prestigiós de Barcelona. El Christian farà una "dolça" interpretació de la típica cuina cantonesa. A més, Darth Vader aterra a Can Escribà per fer un encàrrec interestel·lar. Christian "Skywalker" serà temptat pel costat fosc de la força!
01/02/2017 - "Bogeria a la pastisseria - 01/02/2017"
En el segon capítol de "Bogeria a la pastisseria", en Christian Escribà edificarà un pastís d'homenatge per celebrar els 109 anysde la fundació del Club Natació Barcelona. També celebrarem els 25 anys de la Marató de TV3. Però per fer-­?ho tal com vol en Christian, caldrà que "la cosa" vagi sobre rodes¿

Otros programas de divulgación >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >