Close

Avatar: l'últim mestre de l'aire

Prepara't per viure una autèntica aventura on un jove de 12 anys té la difícil missió de salvar el món!

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Infantil
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/avatar-ultim-mestre-aire/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

18/02/2019 - "El cometa Sozin: entrada a l'infern (3a part)"
El cometa Sozin està a punt d'arribar, igual que els destins de tots els nostres herois. En Sokka i companyia miraran d'aturar la flota aèria del foc. L'Aang, per enfrontar-se al pare d'en Zuko, encara ha d'aprendre una última tècnica: la de redirigir el llamp. A més, per fi s'ha adonat que si vol vèncer el Senyor del Foc no té altra elecció: l'haurà de matar.
18/02/2019 - "El cometa Sozin: els vells mestres (2a part)"
En Zuko té clar que si l'Aang no guanya el Senyor del Foc abans que arribi el cometa, ja no quedarà món per salvar. L'Aang, en canvi, pensa que l'ha de vèncer sense haver-lo de matar. La June ajudarà els nostres herois a trobar l'Avatar, que fins i tot buscarà consell en les seves vides passades... i en els vells mestres.
15/02/2019 - "El cometa Sozin: el rei Fènix (1a part)"
Els nostres herois han descobert més coses del malvat pla del Senyor del Foc Ozai i han decidit atacar abans del que tenien previst. Ara només falta que l'Aang estigui preparat per aturar el futur Rei Fènix. L'única pega és que en Zuko i companyia no troben l'Aang... i només falten dos dies perquè passi el cometa.
15/02/2019 - "La companyia de l'illa d'Ember"
L'Aang, en Zuko i companyia han decidit amagar-se del Senyor del Foc ni més ni menys que a casa seva! L'illa d'Ember és un lloc màgic que dóna a tothom una nova oportunitat i descobreix el teu autèntic jo. Avui, els nostres herois veuran una obra de teatre de les seves vides i possiblement descobriran tot de coses que els deixaran glaçats.
14/02/2019 - "Els invasors del sud"
La Katara va ser la primera de refiar-se d'en Zuko, a Ba Sing Se, però ell li va girar l'esquena i els va trair a tots. Aquesta guerra, en realitat, li ha fet molt mal, a la Katara. Cal recordar que hi va perdre la mare. Ara, ella està disposada a trobar el soldat de la Nació de Foc que la va matar... i l'únic que el coneix és, precisament, en Zuko.
14/02/2019 - "La roca bullent (2a part)"
Ara, en Sokka i el príncep Zuko han d'idear un altre pla per fugir des de l'interior de la Roca Bullent. Una possibilitat seria escapar-se amb l'aeri i endur-se un ostatge perquè no els tallin el cable. Això sí, s'ha de tractar d'un ostatge important, com ara el director de la presó. La Suki, cap de les Guerreres de Kyoshi, també els hi ajudarà...
13/02/2019 - "La roca bullent (1a part)"
En Sokka i en Zuko estan decidits a alliberar els captius que van caure durant l'intent d'invasió, entre els quals hi ha en Hakoda, el pare d'en Sokka. El problema és que són a la Roca Bullent, la presó més segura de tota la Nació del Foc, en una illa enmig d'un llac d'aigua bullent. D'entrada, sembla impossible escapar-ne.
13/02/2019 - "Els mestres del foc"
La missió de l'Aang continua sent aprendre a dominar els quatre elements i enfrontar-se al Senyor del Foc abans que passi el cometa. També ha arribat l'hora que en Zuko passi a formar part del grup dels nostres herois i ensenyi l'Avatar a dominar el foc. En Zuko, però, també haurà d'aprendre unes quantes coses dels grans mestres del foc: els Guerrers del Sol.
12/02/2019 - "El temple de l'aire de l'oest"
Després d'haver estat molt a prop de la victòria, l'Aang i companyia han d'anar a un lloc segur: el temple de l'Aire de l'Oest. En Zuko, a més, és conscient que l'única manera de recuperar el seu honor és trobar l'Aang. El destí de l'Avatar és derrocar el Senyor del Foc. El d'en Zuko, capturar l'Avatar... i no pensa abandonar.
12/02/2019 - "El dia del sol negre: l'eclipsi (2a part)"
Conscients que l'eclipsi només dura vint minuts, els nostres herois hauran d'aprofitar aquest avantatge per entrar al Palau Reial, el lloc més ben guardat pels soldats de foc. És vital que l'encontre entre l'Aang i el Senyor del Foc sigui durant l'eclipsi. En Suko, d'altra banda, avui està disposat a arreglar tot el mal que ha fet.

Otros programas infantiles >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >