Close

39+1

Mostra el dia a dia de l'Ília (de Cecília), una dona a punt de fer-ne 40 que intenta ser una "superwoman".

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/39mes1/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

11/08/2015 - "Capítol 12: Hem de parlar"
L'Ília es disposa a dir al Joan que es vol separar, però rep una trucada urgent del Gràcia que li impedeix fer-ho i ho ha de posposar. El Joan, però, es queda molt intranquil i decideix anar a parlar amb la seva dona. Però l'Ília té un dels dies més complicats de la seva vida: la policia deté el Mumbrú i l'acusa d'assassinat, i l'Ília ha de convèncer una de les exdones de l'editor perquè testifiqui que estava amb ell en el moment del crim. A més, també intenta connectar amb el Manel, que està a punt de marxar a Austràlia. I la Bet posa la directa per quedar-se embarassada del Genís.
10/08/2015 - "Capítol 11: Entre l'espasa i la paret"
El Manel i l'Ília intenten evitar-se però el Gràcia els obliga a treballar junts en una campanya publicitària d'un producte per enfortir els cabells. La tibantor entre tots dos es dilueix quan el Manel descobreix que el tractament pot ser perjudicial per a la salut i s'enfronta al Gràcia. Aquells dies, el Joan és a Milà per negocis i l'Isaïes, l'ex de l'Ília, s'instal·la a casa seva amb l'excusa que té una forta lumbàlgia. I la Bet comença una relació amb el Genís, el client amb qui es va empipar en el capítol anterior.
07/08/2015 - "Capítol 10: En obres"
L'Ília aposta a totes per la seva relació amb el Joan i li proposa un viatge romàntic a Itàlia. Però el Joan està massa atrafegat per fer una segona lluna de mel i el destí s'entesta a crear situacions força compromeses entre ella i el Manel. Sembla que l'Ília i el Manel estan abocats a tenir una relació, però tot s'embolica quan una amiga de tots dos, Eva Marimon, tira la canya al coordinador de "La Rambla". I la Bet té un fort enfrontament amb un client que li acabarà aportant més d'un benefici.
06/08/2015 - "Afers clandestins"
L'Ília accepta una altra cita amb el Manel. Aquesta vegada res els impedirà que vagi bé. Però per a l'Ília només es tracta d'una aventura, mentre que el Manel sent alguna cosa més que una pura atracció física. Als nervis de la cita, l'Ília hi suma el neguit per haver donat un cop al cotxe del Gràcia. Aquest l'adora com si fos un fill i si s'assabenta que ha estat ella, l'hi farà pagar. El Joan, per la seva banda, agafa sense permís un quadre de la seva mare per vendre'l i poder finançar el seu projecte de lavabos ecològics. Poc s'espera que la seva mare ho denunciï a la policia.
05/08/2015 - "Només una copeta de vi"
L'Ília pren consciència que la tensió que hi ha entre ella i el Manel amaga, de fet, una atracció que tots dos s'han negat. Per primera vegada a la seva vida, es planteja tenir una "relliscada" amorosa, però descobrirà que això de fer el salt no és tan fàcil com expliquen. Simultàniament, el Joan participa en una fosca trama política arrossegat pel Claudi, el marit de la Vilma. I aquesta utilitza per als seus afers personals un jove becari capaç de qualsevol cosa per aconseguir una feina.
04/08/2015 - "Gates"
L'amistat entre l'Ília i la Vilma és a prova de bomba. Ara, quan l'Ília accepta encarregar-se d'una nova secció sobre erotisme que proposa la Vilma, aquesta s'ho pren molt malament: si algú en sap d'aquest tema és ella! Al mateix temps, el Joan confessa al Freddy que fa mesos que no fa l'amor amb l'Ília. Aconsellat pel seu amic, el Joan visita una curandera especialista en afers amorosos, que li vendrà un amulet infal·lible. I l'Octavi s'empipa com una mona amb la seva mare i el Joan i decideix fugir de casa.
03/08/2015 - "Professionals"
L'Ília i el Joan troben una bossa de maria al pis i sospiten que és de l'Octavi. El noi, però, ho nega de totes totes. L'Ília decideix dur-lo a un psicòleg perquè creu que així podrà descobrir la veritat, però el psicòleg acaba tractant-la a ella i el Joan. A més, l'Ília ha d'entrevistar l'Àngela Giró, una famosa periodista de televisió i antiga amiga de la Universitat. L'Ília no la suporta perquè està convençuda que li va robar una oportunitat d'or quan eren joves. Tot això mentre el Manel intenta descobrir perquè el Mumbrú treballa sense parar i no és capaç d'acabar la feina que li pertoca.
31/07/2015 - "Culpables"
De mica en mica, la vida de l'Ília torna al seu lloc. Ara bé, tot és un miratge. L'Ília, empesa per la Vilma, intenta fer el llit al Manel aprofitant que se'n va un parell de dies a Albacete. El Joan, que creu haver recuperat l'estima de la seva dona, comet el greu error de mostrar el seu art de fer "xuletes" a l'Octavi. La Vilma, que per no quedar malament sempre ha dit que parla l'anglès, ha d'entrevistar un guru nord-americà sense l'ajuda d'un traductor. I la Bet, pobra, contracta la pitjor cuinera del món.
30/07/2015 - "Mals imaginaris"
L'Ília està convençuda que el Manel li està fent mòbing i decideix tornar-s'hi i fer-li la vida impossible. Tot això passa en el mateix moment que el Manel comença a sortir amb la Bet, una de les millors amigues de l'Ília. A casa, el Joan fa veure que està malalt perquè així l'Ília està per ell. La farsa, però, es complicarà quan l'avisin per a una entrevista de feina. I l'Octavi, finalment, tindrà un amic pel qual esta disposat a fer tot el que calgui i més.
29/07/2015 - "L¿aguiló ha de volar"
Amb el Joan sense feina, la família s'ha d'estrènyer el cinturó. Amb tot, no surten els números i quan l'Ília demana diners als seus pares s'assabenta d'un secret que posa en perill la seva relació amb la seva mare i la seva germana Lola. El Joan descobreix que el món escolar pot ser més competitiu que el món empresarial. El Manel intenta guanyar-se la simpatia dels companys de La Rambla que el veuen com un pilota integral del Gràcia. I la Bet troba l'home ideal, tot i que, com diu la pel·lícula, ningú no és perfecte.
28/07/2015 - "No n¿hi ha per tant"
L'Ília es menja l'orgull i torna a La Rambla disposada a recuperar la feina. El Gràcia li dóna una segona oportunitat, però li encarrega un reportatge que és una baixada a l'infern. L'Ília, ves quin remei, accepta l'encàrrec ignorant que el director de La Rambla l'únic que vol és fer-la gruar per després clavar-li una puntada de peu al cul. El Joan, per la seva banda, vol recuperar la confiança de la seva dona i accepta una feina que està molt lluny de les seves capacitats, i la Bet sent com el seu despertador biològic comença a sonar i li desperta l'instint maternal.
27/07/2015 - "Ília"
L'Ília porta fatal acostar-se als 40 anys. Amb tot, està a punt de ser nomenada coordinadora de La Rambla, el dominical del diari La Veu. Un somni fet realitat que es veu amenaçat quan el Gràcia, el director del dominical, li encarrega una missió gairebé impossible: convèncer una diva de la cançó que no els posi una demanda per difamació. Per postres, tot es complica quan la Berta, la filla petita, es posa malalta i l'Ília comença a tenir indicis que el seu marit li fa banyes.
24/03/2013 - "La iaia"
L'Ília està a punt de fer 40 anys, però això no aconsegueix tenyir el seu bon moment vital. Té l'absolut control de les regnes de la seva vida i feia temps que no se sentia tan bé. Però tanta harmonia es veu amenaçada quan s'ha de fer càrrec de la néta del Mora i aquesta desapareix tota una nit amb l'Octavi i l'endemà continua sense donar senyals de vida. I per si no en tingués prou, el Manel torna a Barcelona per a un congrés de periodistes i intenta contactar amb ella.

Otras series >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >