Close

39+1

Mostra el dia a dia de l'Ília (de Cecília), una dona a punt de fer-ne 40 que intenta ser una "superwoman".

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Series
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/39mes1/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

11/08/2015 - "Capítol 12: Hem de parlar"
L'Ília es disposa a dir al Joan que es vol separar, però rep una trucada urgent del Gràcia que li impedeix fer-ho i ho ha de posposar. El Joan, però, es queda molt intranquil i decideix anar a parlar amb la seva dona. Però l'Ília té un dels dies més complicats de la seva vida: la policia deté el Mumbrú i l'acusa d'assassinat, i l'Ília ha de convèncer una de les exdones de l'editor perquè testifiqui que estava amb ell en el moment del crim. A més, també intenta connectar amb el Manel, que està a punt de marxar a Austràlia. I la Bet posa la directa per quedar-se embarassada del Genís.
10/08/2015 - "Capítol 11: Entre l'espasa i la paret"
El Manel i l'Ília intenten evitar-se però el Gràcia els obliga a treballar junts en una campanya publicitària d'un producte per enfortir els cabells. La tibantor entre tots dos es dilueix quan el Manel descobreix que el tractament pot ser perjudicial per a la salut i s'enfronta al Gràcia. Aquells dies, el Joan és a Milà per negocis i l'Isaïes, l'ex de l'Ília, s'instal·la a casa seva amb l'excusa que té una forta lumbàlgia. I la Bet comença una relació amb el Genís, el client amb qui es va empipar en el capítol anterior.
07/08/2015 - "Capítol 10: En obres"
L'Ília aposta a totes per la seva relació amb el Joan i li proposa un viatge romàntic a Itàlia. Però el Joan està massa atrafegat per fer una segona lluna de mel i el destí s'entesta a crear situacions força compromeses entre ella i el Manel. Sembla que l'Ília i el Manel estan abocats a tenir una relació, però tot s'embolica quan una amiga de tots dos, Eva Marimon, tira la canya al coordinador de "La Rambla". I la Bet té un fort enfrontament amb un client que li acabarà aportant més d'un benefici.
14/04/2013 - "Resum 1"
L'Ília està a punt de fer 40 anys, però això no aconsegueix tenyir el seu bon moment vital. Té l'absolut control de les regnes de la seva vida i feia temps que no se sentia tan bé. Però tanta harmonia es veu amenaçada quan s'ha de fer càrrec de la néta del Mora i aquesta desapareix tota una nit amb l'Octavi i l'endemà continua sense donar senyals de vida. I per si no en tingués prou, el Manel torna a Barcelona per a un congrés de periodistes i intenta contactar amb ella.

Otras series >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >