Close

33 revolucions

Cada programa, de 25 minuts, explica la història vital d'un artista a través de la seva música; i de quina manera la influència que sobre ells ha exercit un entorn determinat i un cercle concret familiar i d'amics els ha definit com a persones i com a artistes i ha fet que hagin destacat dins la professió.En definitiva, anar més enllà de la seva obra i reflectir també el seu vessant humà. Ja des del títol del programa volem mostrar que la música que es fa al nostre país es troba en un moment creatiu esplèndid. D'aquí el fet de ressaltar-ho amb el concepte punyent i directe de "revolució". Cada capítol se centra en un músic (excepcionalment en dos o tres músics), representants de l'escena actual i procedents de racons de tots els Països Catalans. La sèrie documental de creació fa que interaccionin, al llarg de 12 capítols, la vida i les cançons dels artistes escollits - amb interpretacions musicals fetes exclusivament per al programa-. Entre els artistes escollits hi ha, per exemple,

País: España
Idioma: Catalán / Valenciano
Contenido: Reportajes
URL: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/33revolucions/ultims-programes/

Episodios disponibles para ver online

02/09/2013 - "Resum 2"
.
02/09/2013 - "Resum 1"
En el capítol d'avui, el "33 revolucions" proposa un recorregut per alguns dels moments més destacats del programa. Es tracta de fragments d'entrevistes i d'actuacions d'alguns programes on queda palesa la personalitat d'un artista concret.
26/08/2013 - "Sanjosex"
Quan les seves mans construeixen la maqueta d'un edifici, es diu Carles Sanjosé. Quan toquen les cordes d'una guitarra, es fa dir Sanjosex. Però les dues maneres de fer no s'allunyen l'una de l'altra. Per aquest cantautor, la música es crea igual que un edifici: buscant un ritme, una harmonia, un equilibri, una llum. I ho sap perquè treballa cada dia en un despatx d'arquitecte que té ubicat al seu poble natal, la Bisbal d'Emporda, aquesta mena de Manchester català del segle XXI d'on ha sortit tota una generació de talents musicals. Com Mazoni, amic de l'ànima, amb qui ha crescut i s'ha forjat el seu propi univers, a mig camí entre les lletres de Bob Dylan i la música amb molt del que més li agrada a en Sanjosex: el groove.
26/08/2013 - "Las Migas"
Si col·loquéssim Las Migas en un mirador, veuríem Catalunya, Sevilla, Alemanya i França. Diferents llocs de procedència per a quatre artistes que s'han trobat en un espai comú i amb un mateix repte: convertir la seva aproximació al flamenc en una suma lliure i creativa d'unes personalitats ben diferents, però molt complementàries. A la música de Las Migas no hi ha ni una mirada única, hi ha quatre mirades. I és en aquest treball en equip on sobresurt la singularitat de la seva proposta.

Otros programas de reportajes >


Otros programas de TV3 (Cataluña) >